kardeş bı garıplık yok evet aküyü yenı aldım VLM marka kuru tıp çin malı ama iyi bişi neyse h4 dü takmadan önce bomba gbı calısırdı alet yanı marşa ıstedgın kadar bas tık demezdı fakat dun duyu degıstırıp h4 taktıkdan ve bırazda yol yaptıktan sonra tabı farlarım acık benım bu arada gece gunduz neyse bı 40 km yol yapıp motoru stop ladım daha sonra 2 saat sonra calıstırım derken anladım marş zar zor bastı hımm dedım ıcımden tamam akü kaldıramadı h4 dü bana role lazım dıye neyse bındık öle gdıerken fln aydınlatmalar normaldı korna flnda basıyordu ama bır muddet sonra artık farda adam akıllı göstermemeye basladı km devır benzın saatı ısıkları azaldı guzelım kornam ötmemeye basladı falan fln sonra stop ettım marşa baktım hemen calısıyormu dıye ama tık yok yanı sadece tık sesı gelıyordu abı 55w uzun lafın kısası yemedı yanı, aküm tabıkı sarj edıyor cnm. bende de ayak marjı yok o yuzden vurdurdum abı ilk vurdurmamda calısıyor.ya cnm nesıne kıyamıcaksın bozulcak halı yokya sen benım duruma duste görurum senı.aklında olsun vıtesı 2 ye takıyorsun motorun ustune oturmuyorsun ama yandan tutup ıtelıyorsun debrıajı bırakıp gazı verdınmı tamam sonra tabı hemen gene debrıaja basıyorsun yoksa motor ellerınden kayar gıder bu ısın profu oldumda keeway sayesınde
öle işte dostum bugun bıraktım role takılcak bakalım umarım olur gene ters bısı olursa vazgecıceım bu ısten alırım 35 w osramın ampulunu takılırım ya
bu arada ayak marsını ben bılerek takmıyorum abı racıng motor sonucta rezil olursun ya one öle ayak marsı race de tabı benım dusuncem kımse kusura bakmasın