memotor ben motorumu istanbul anadolu yakası ana bayisinden aldım, ancak onlarda sıfırını bulman mümkün değil gibi gözüküyor,
memotor ben motorumu istanbul anadolu yakası ana bayisinden aldım, ancak onlarda sıfırını bulman mümkün değil gibi gözüküyor,
mesagi görünüşü güzelde bence forumu bir oku tmm bende almayı düşünüyorum ama işte çoğu kişi tavsiye etmiyor...bence iyi düşün ben param çöpe gitse bile alcam yani resmen test etmek istiyorum bunu
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
arkadaşlar dün bi zealsun aldım valla acayip seri makina ama arka fren çok etkili tekeri anında kitliyor ve fren mesafesini arttırıyor tekerin kaymasını önlemek için bişiy yapılırmı
Fren merkezi siparişini hemen ver yakında eline alırsın....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
ezcai101 abi sen bu motorun faydasını gördünmü hiç?
Bu Gs 200 lerin bazılarının grenajları tam bazılarının grenajı yarım niye böyle tam olanı az ama heralde yada özel yaptırılıyor. ???
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
rhaurk bide skygo 125 e bak oda süper honda cbrden çok daha ii duruyo bugün beşyolda gördüm baya bi hoşuma gitti 13,5 hp 3,200 dio adamsu soğtmalı falan hoş motor ama ben zealsunaa aşık oldum anasını satiimm o kadar dandik bi motor mu yawww???
hem bu senin bahsettiğin tek yıldız motor nerde anasını yaa tüm beşyolu altını üstüne getirdim bulamadım yerini bi tarif etsene zahmet olmassa şimdiden tşk
abi www.polen-tr.com sanırım buydu sitesi bak oraya bulursun açık adresini
sevgili kardeşim arka fren tekeri anında kitliyor diye etkili oldugunu sanma seni asfalta yapıştırabilir zaten etkili olsaydı fren mesafesini arttırmazdı bunun sebebi çok sert ve naylon olan lastikleri sen bi 250-300 ytl yi daha gözden çıkartıp pirelli.metzeller gibi bir lastik al kendine kış geldi o lastiklerle işin çok sakat olur ben bir su birikintisi görünce salavat getirmeye başlıyordum.pirelli sport demon modeli lastiklerle degiştim.arka teker kitleme sorunu kalktı yol tutuşu arttı şimdi daha çok altımdaki makinaya güvenerek viraja yatabiliyorum ,ıslak performansı süper tavsiye ederim.arka lastigi 150 /70 /17 yaptım son hızda biraz düşüş oldu gibi ama hiç önemli degil benim için lastikleri www.motogiyim.com dan aldım 2 gün içinde geldi unutmayın motorda cimrilik edilecek en son yer lastiklerdir
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Ben 17 yasındayım yeni motora baslıcam Zeaslun 200 Kanuni 200 Thunder 150 gibi motorlar dusunuorum sizce hangisine bakmalıyım cwp bekliorum
bende zealsun alcam ama bildiğim kdarıyla hepsi aynı sayılır hemen hemen ama zealsun daha güzel daha kalıplı ...
ekipmanlı zealsun 200 gs satılıktır, 700 km. de ilgilenenlere duyurulur
ya arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama ben bu motorun fren olayına bi türlü güvenemiyorum varmı bi fikri olan
kardes kusura bakama ama bu motora bınıpte firenıne bahane buluyorsan hiç anlamıyorsun sen bu işten cevrendekı motrların frenıne bak daha ıyı anlarsın onu bılmem ama tekere guvnme bunu desen eyvallah sen arka tekerı ıyısınden al korkma
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
kemal sen bu motorun iyi yanını görmedinmi sende çok şikayet ediyordun sanırım
Ibo Vitesli Motoro Binmek Icin Ilk Basta Sport Deilde Ybr Tarz Motor La Basla...
arkadaşlar sineği sıkıyorsunuz yağı çıksın diye,
Ön çift disk, arka tek disk, araştırın var mı bu motor gibi frenleri olan bi makina bu fiyatlar,
Kanuni ön tek disk, arka TAMBUR
Bu kadar örnek var, arada kötüsü de çıkacaktır muhakkak ama bazı şeylerde hakkını yememek lazım.
Şahsi görüşüm motoru kullanmayan arkadaşların kulaktan dolma bilgilere itimat etmemeleri gerekiyor.
Herkese iyi günler
arkadaşlar nihayet motorum servisten geldi tüm zelsun ekibine teşekür ediyorum motorumun sorunu bulundu ve servistarafından hiçbir üçret alınmadan giderildi. şuan benim motor 850 km de hızı 135km/h gördüm ileriye doğru dahada rahatlıyacagını sanıyorum
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)