İyi bir makinaya geçmeden önce alınabilecek en mutevazi race makinadır...
Ben satıyorum ilgilenen olursa ilanlar bölümünde var...
Saygılar
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4460242
Bu da linkidir...
İyi bir makinaya geçmeden önce alınabilecek en mutevazi race makinadır...
Ben satıyorum ilgilenen olursa ilanlar bölümünde var...
Saygılar
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4460242
Bu da linkidir...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Arkadaşlar ben de satıyorum
Örtü-Dizlik-Kilit-Disc Kilidi-File yanında, ilgilenen olursa km 680 civarı, ihtiyaçdan satılık
Herkese iyi günler
ya bu ne ya herkez satıyor anlamadım bu makinayı hiç mi seven memnun olan yok ?
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
Bilmem ; ben çok yazdım çizdim...
Eskileri okumakta fayda vardır diyebilirim sadece...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
ya abi okudumda baya şikayet var yani anlamadım gitti ben bu makinayı alcaktım ama biraz daha bekleyim gt250 almaya karar verdim...
arkadaşım büyük motor larında hidrolik kutusu üstedir ste olmak zorun dada
Arkadaşlar ben sevmediğimden, memnun olmadığımdan veya herhangi bir şikayetden dolayı satmıyorum yanlış anlama olmasın.
Problem yaşayan bazı arkadaşlar olmuştur doğru, ancak benim herhangi bir problemim yok sadece ihtiyaçdan satılık
Herkese iyi sürüşler
benim motorda kazalı ön taraftan hasar aldı bende ihtiyactan satıyorum yanlış anlamayın
ben binecegim diye inat edıyorum o bınme dıye ınat edıyor bakalım sonumuz hayırlı olsun . gene hersey inşallah düzelecek efsne dönecek hayallerı sardı bende. herkez malının kıymetını bılsın biz mal bezim iken para etmıyor degersiz ama bir başkasının malına b ir zarar ver bakım 3 kurusluk m al nasıl 5 kuruş oluyor . onun için babana bile emanet verme motoru. at :(motor ) . avrat silah tesbih. varmı daha ötesi ?
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
ezcanın motoru dıştan hoş olmuş güzel motor ama ne bileyim bu kadar şikayet gelince ama biraz kullanıma bağli sanırım yani biraz altınızdaki motorun gücünü dayanıklılığını göz önünde bulundurmak lazım ona yanı zelasun gs200 e 600 lük bir honda gibi davranmama lazım diye düşünüyorum sizde benim gibi düşünüp uygulayıp yinede kötü sonuç elde ediyorsanız o zaman bilemem...
rhaurk katılıyorum, bu motor 200 cc lik bir motor, görüntüsü kalıbı var
ancak herşeyin bir limiti var, fazla zorladığın zaman muhakkak problem yaşıyorsun.
Bazı arkadaşlarda hiç şans yoktu onlar aldığından beri sıfırdan problem yaşadılar, dileriz kimse problem yaşamasın ancak kullanıcı hataları da arızalarda önemli bir rol oynuyor
inş. herkez dilediği motora sonunda sahip olur ama param çöpe bile atılcak olsa bu zealsunu alcam çünkü gerçekten bu kdar bende sorun yaşarmıyım merak ediyorum..ya ama bugun birtane gordum sesı pek iyi değildi ya motorun bilmem bu herkezde böylemi.
rhaurk istanbul a yolun düşerse, düşünürsen makinayı görmende yardımcı olurum, incelersin
Dediğim gibi daha 700 bile olmadı, yanında da bütün ekipmanı veriyorum 3000 ytl., tabi sıfır almak istersen senin bileceğin iş,
Herkese iyi günler
yok zaten 0 ıda aynı para be abi yani o yüzden 0 alcam yinede eyw.
SES KONUSUNDA NE DİYORSUNUZ PEKİ?
arkadaşlar 100 onun için az ben 2 kişi geçen gün daha 130 gördüm daha gide cekti yol bitti 130 görü yo buna emin olun
Sıfır bulabileceğini sanmıyorum....
Bulsan da 3700-3950 den aşağı bulamazsınız...
bursadayım ben 0 var ya gittim gördüm ve 3.100 dedi adam ...ama kısmet bulamazsak 2. el bir temiz bişi alırız para olsunda motor bulunur yani...
meraba arkadaşlar,bu motoru bende cok begendım bıde bıraz kasayla oynayabılırsem guzel olucak gibi.istanbulda ana bayisini nerden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim
ya abi bursada 0 ları warmı bunun ya bi yardımcı olsanız bu motoru rüyalarımda görmeye başladım yaa
mesagi beşyola git abi bende bursalıyım servisi orda zaten orda var tek yıldız motor oraya bak....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)