ka ne kıskanması kısmanmam için motorumun bozuk ve bınılmıcek hallde olması gerek gercı tamda bellı olmuyor resımde emınımkı sna guvenerek guzel olmustur dıyorum ama yanlıs anlama benım motoru bır gor yapılınca resımlerı gorurruz ok
ka ne kıskanması kısmanmam için motorumun bozuk ve bınılmıcek hallde olması gerek gercı tamda bellı olmuyor resımde emınımkı sna guvenerek guzel olmustur dıyorum ama yanlıs anlama benım motoru bır gor yapılınca resımlerı gorurruz ok
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
bÜCÜR SOSİSLİ DEMEK HA BANA HA KIZIMA HAAA.bİTTİN SEN BİLADER
Ben bu sene avşaya gidemedim seneye inşallah orda işlerimi tekrar açacam.Orda da var Gs 200 lü kankam bu kış sattık motorunu.53800 km deydi kardeşim sattığımızda.ben neden sana 50000 i göreceksin diyorum sandın.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Arkadaşlar z200 gs satılıktır
Sadece ön çamurluğun sağ kısmında ufak bir çatlak var 580 km de kız gibi, 3000 ytl. dir,
Düşünen olursa görüşelim
Arkadaşlar aranızda zealsun 200 gs yi semeyen varmı?
Hani reklamlarda varya xxx gofreti sevmeyen varmı diyorda herkez susuyor konuyu kapatıyorlar işte bende ondan yazdım güzel şeyler konuşalım!!!
Eczacı sen ve kemal hariç!!
Hayat KeşKe Bir imza kadar GüzeL oLSa!!:wiinkk:
arkadaşım hayırlısı olsun ama yanlış anlama da gerçekçi bi fiyat istemiyosun onu söyleyeyim. sıfırı 3500 civarı olan motora hele ki çin malı bi motora ikincil elde kimse o parayı vermez. bizim motorların ederi 2500 ytl nin altındadır bunu kabul etmek lazım maalesef. ben mesela bugün yarın 2000 ytlye veriyorum motoru.kaldı ki motorda en ufak düşme şaşma arıza falan filan yok ve 2500 km.de henüz
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Kesinlikle ben kefilim Emir Bey'in motoruna...
Nasıl benimki en kötü kaderli zealsun çıktı ise ;
onunki de en iyisi çıkmasına rağmen olan hadiselere kızdı ve motorunu satıyor...
İnanılmaz güzel motoru açtı ve rodajı yaptı ki alan kişi çok şanslı...
selimozeren e gelince yakında sen de zırlamaya başlarsın burada....
O zaman sana çok özel kınalarım var !!!
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
arkadasım beni bıraz beklersen motoruna talıp bulurum benım motoru burada cok begenen var burısı vardı onu bulursam pazarlık yaparız haber bekle ok
bu arada benim motor hala yatıyor gene iştah bırakmadılar aman dıkkat edın kendınıze sakın guvenmeyın kullanırken hangı salak hatalı olarak onume cıkacak kendımı naıl kurtarırım dıye kullanın yanı sureklı tetbırlı kullanın baksanıza motoru ldım garank kıtlemesı bıryana kazad olunca hiç bınemdım
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
selam arkadaşlar ben motoru tekrar boyadım inşallah beyenirsiniz ayriyetten motorumu motor çokluğundan dolayısatıyorum.bu motoru komple kendim yaptığım için pek satma taraftarı diilim ama motor sayım 5 e çıktığından dolayı satmak zorundayım başka zealsun gs200 lere benzmez gösterge paneli bile yamaha fzr600e aittir ona göre hesaplayın artıkmotorun orjinal km'si 7000 dir modeli 2007dir. teşekkürler iyi forumlar..
No China,Made in TURKEY,Made in TRABZON :cat:
Eczaci akıllı konuş ben köpekmiyim zırlıyım hırlıyım ben senden yanayım polenden değil unutma!
Hayat KeşKe Bir imza kadar GüzeL oLSa!!:wiinkk:
abii bu makina gitmiyoo yaa
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
arkadaş ben bu motoru uzun zamandır beğeniom ve takip ediom bu ayın sonunda da almayı düşünüom ve sizi bu yazdıklarınızdan sonra bidaha düşünüom....
elinizi vicdanıza koyun ve bana tavsiyeleriniz nedir....
oy birliğine göre karar vercem..
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ha rakadaşlar ben fiyatı söylemeyi unuttum önümüzdeki bir ay içinde 3000 ytl ye bırakacam bu fiyatada böyle bir motoru dünya çapında bulamazsınız ayrıcalıklı bi motor
Bu Makinada satılıktır....
Bilgilerinize....
(ben kimseyle iddia peşinde değilim r6 alacağım için para denkleştirmem lazım acilen satıyorum ;kesinlikle sıfır olduğu forumdaki yazılarla ve ithalatçı polen motorla ispatlıdır)
<chopperrider kardeşim haklı ; kesinlikle memnun kalacağınıza eminim ; ama sıfır almak akıl karı değil.
Bu fiyatlara çok özel emek harcanmış ve hazır açılmış zealsun motorlar varken>
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4460242
Bu da linkidir...
gs ciler nerdesiniz.................
residen evil burdaymış
zender 61 motorun yeni hali ilk haline göre epey güzel olmuş boya farketmiş yani. ben bi tek stopa alışamadım sanki led stop daha şık olabilir gibi geldi.
bi de gidonu kısaltmayı düşünüyo musun ?emin ol çok yakışıyor.
selamlar mıllet....
uzun sureden bu yana sızlerle degılım, ama döndüm işte...
1. kemal kardesım hayırlı ugurlu olsun dıyorduk en son ve sımdı satıyosun be kardes
2 lazkopat karizma yapmıssın bea abi
3 bigboy48 dellendrme lem beni bak yine aranızdayım... baska alacak motosıklet bulamadın mı??? konustugumuzun ustunden aylar gectı sen hala aynı seyler pesindesın be kuzen )
4 bizim eskı arkadaslar nerdesınız beee, topıc cırılcıplak kalmıs
5 bı kusurumuz olduysa affola
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)