votka dostum o yazılanlar kross modeli için...keşke resimlere bakarak o yazıyı ekleseydin..
O yazı motordelisinden Demirkan arkadaştan alıntıdır ve kross motoruna hitafen yazılmıştır.. ))
votka dostum o yazılanlar kross modeli için...keşke resimlere bakarak o yazıyı ekleseydin..
O yazı motordelisinden Demirkan arkadaştan alıntıdır ve kross motoruna hitafen yazılmıştır.. ))
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
nisan ayı içerisinde gelicek dostum...bulosele adlı üyeden alıntı
dostum zaten önemli olan kross olması değil adamlar modele göre işçilik yapmıyolar yaptıkları şey motosiklet yani kalite genelinde aynıdır diye düşünüyorum arkadaşın ifade etmek istediği şey zealsun ın nekadar sorunsuz olduğu gibi geldi bana belki seni yanlış anlamışımdır ama kross motor kaliteli olabilir ama bu motorun kalitesi yle alakası yok demeye çalışmışsın gibi hissettim tabi tekrarlıyorum yanılmışta olabilirim. ve son söz olarak votkanında dediği gibi anaları aynı...kotumuren adlı üyeden alıntı
ulasturhan kardes, zealsun servis agi ve yedek parca olarak nasildir acaba, bunu da arastirdin mi?
dostlar.... bu motor kafama iyice yatmaya başladı...ilk motorum zealsun ZS 200 GS olacak galiba. yetkili bayi nisan ayının 15 inden sonra elimizde olacağını belirtti.
şunu öğrenmek isterim ... motorun bakımını ille yetkili servisinde mi yaptırmak gerekiyor... yedek parça konusunda arkadaşların irtibat halinde olduğu yerlerden parça temin etmemiz mümkün olur mu ?
Bugün fuarda 218km'de ZS200gs vardı. Egzozun motorla susturucu arası kısmı tamamen paslanmıştı.
ben kendimi şöyle kandırıyorum şimdi yedek parça sorunu olan çin mallarının neden sorunlu olduğunu araştırdım biraz genelde çindeki iş adamları çok ender olarak sabit bi iş üstünde yoğunlaşırlarmış yani baktı adam motor işinde para var belli bi süre motor işine girip sağa sola ihracat yapıp ondan sonra parayı vurdularmı dükkanı kapatıp başka işlerde uğraşıyolarmış tabi açık olduğu sürece yedek parçada bi sorun yok ee gelelim bu motora bikere ithalatçısının ilk işleri yedek parçacılıkmış. ithalatçıdan yana sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama ithalatçıda getirdiği motor şirketi kapanırsa bişey yapamaz bunu bilmek lazım. bu durumda bu motorun üreticisinin kapanması lazımki yedek parçasız kalalım buda çok düşük bir ihtimalmiş gibi duruyo çünkü bu firma çini moto gpde temsil eden bi marka zhongshen çinin en büyük motor fabrikalarından biriymiş. ve bu durumda bu üretici şirketimizin kolay kolay kapanmayacağı kesin yani bu durumda ithalatçı firmamızda güvenilir yani bu durumda yedek parçadan sorun yaşamayız servis sorunuda zamanla çözülecek bi sorun www.polenmotor.com dan bayilerini bayilerindende servislerini sorabilirsin... neyse dostum çok konuştum görende beni polen motorun adamı sanar )bulosele adlı üyeden alıntı
ve çok yararı olacağını düşündüğüm bi kaynak mesela burda keewayinde bir zhongshen firması tarafından çıkarıldığını görmek mümkün
"KEEWAY ZONGSHEN INDUSTRIAL GROUP CO. LTD CHAOYOUCHANG – BANAN DISTRICT 400056 CHONGQING "
her neyse işte adres kanuni motordan ramzeye kadar bi çok motor var
Tıkla ve gör...
tıklanacak yer yukarda ya ben baktım dikkat çekmiyo pek ondan bi düzelteyim dedim
ulaş bugün güçlü motora gittim de bu arada bende içerenköyde oturuyorum zaten senin msn varmı
caner
dostum özeline attım msn adresimi... görüşmek üzere...
yaw arkadaslar ben kesinlikle bu motoru almak istiyorum,ama edirnede bu motoru bulabilecek miyim acikcasi pek emin degilim!..
iL BÖLGE ÜNVANI TELEFON
EDİRNE MERKEZ ARDA TİC. 0.284.2131962-0.542.3650636
HAVSA KARANFİL MOTOR 0.284.3360798
iL BÖLGE ÜNVANI TELEFON
KIRKLARELİ MERKEZ GÜNDÜZ TİC. 0.288.2146267-0.543.2725242 LÜLEBURGAZ TUANA ELEK. 0,288,4179444/0,532.4824470 BABAESKİ ÖNERLER TİC. 0.288.5121484-0.533.6248458
iL BÖLGE ÜNVANI TELEFON
TEKİRDAĞ MERKEZ MOTOTEK 0,282,2628888-6501105- 0.535.3827570
HAYRABOLU ALP TİC. 0.282.3151283-0.532.2830947
ŞARKÖY MERT TİC. 0.282.5189056-0.536.3181153
ÇORLU YÜCEL A.Ş. 0.282.6511139-0542.2179251
ÇORLU MUSTAFA KARACA 0.282.6863540-0.532.2320179
dostum sana site ismi veriyoruz girip bakmıyosun al bide bayisinin tel nosu... edirnede aç sor...
zs 200 gs bu motor 5 vitesmountaineerable adlı üyeden alıntı
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
teşekkür ederim kardeşim..
teşekkür ederim kardeşim..
Motor Tipi : ZS 200 GS ZEALSUN WINNER
Motor Hacmi : 200 cc tek silindir 4 zamanli
Motor Gücü : 14,5 /7000
Atesleme : elektronik cdi
Çalistirma : elektrikli mars
Debriyaj : 5 vites
Tank : 10 lt
Akü : 12v 8.5 ah
Max. Hiz : or.140 km/hm
Ön Süspansiyon : teleskopik hid. amortisör
ARka Süspansiyon : amortisörlü
Ön Fren : disk
Arka Fren : disk
Ön Lastik : 110,70-17
Arka Lastik : 140,70-17
Ön Jant : çelik
Arka Jant : çelik
Garanti Süresi : 2 Yıl
"Motor Gücü : 14,5 /7000 "...mountaineerable arkadasim bunun birimi nedir? kw mi hp mi?
sitede kw yazıyo ama yanlış yazılmış hp cinsinden 14,5. Bu arada bir arkadaş motorun 90 bin lira yaktığını söylerken motora sahip başka bir arkadaşın verdiği bilgiye göre 30 bin lira yakıyo hatta 90 bin yakıyo dediğim zaman karbüratör ayarının yapılması gerektiğini söyledi ama 2 kişiden aldığım bilgide aynı ikiside 150 km/sa görmüş
Merhaba arkadaşlar ben İzmirden aranıza yeni katıldım.Bende motosiklet tutkunuyum.Daha almadım ama mayısta 200cc racing modeli düşünüyorum.Birkaç model var ama bugün yeni birtane daha gördüm motosiklet.nette resmi vardı 200cc düzgün bi makınaya benziyor.ben beğendim sizlerde bakın daha sonra konuşalım.(BBBR nin gönderdiği bütün mesajların ikinci sayfasında güçlü 200cc racing diye yazıyor oradan görebilirsiniz)
Bence biraz bele bende alıcam ama mayısı bekliyorum.Çünkü hergün yeni model geliyor sonra keşke bekleseydim demiyesin.BBBR nin gönderdiği bütün mesajların ikinci sayfasında 200cc güçlü racing diye yazıyor oradan görebilirsin honda alma ben gördüm arka lastiği bisiklet lastiği gigi altında kayboluyor çok ince makina genede sen bilirsin.
nartallo84,arkadasim su güçlü 200 cc racing dedigin hangisi? hicbisey anlamadim!!
bende bunu anlamadımBBBR nin gönderdiği bütün mesajların ikinci sayfasında 200cc güçlü racing diye yazıyor oradan görebilirsin honda alma ben gördüm arka lastiği bisiklet lastiği gigi altında kayboluyor çok ince makina genede sen bilirsin.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Herşeyi güzel ancak ayaktan kick-start bir çuval inciri berbat ediyor.
İnsan onuda yapar o zaman süper olurdu vallaa......
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)