Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial 150 ZC Almak İstiyorum!

REKLAM ALANI
    AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2.elde çok uygun,temiz zat 150'ler var...

tabi bütçe ne kadar,onuda bilmek gerekiyor...

şahsen,0 km. motor almam. heleki çin malı olacaksa en mantıklısı 2.el almaktır,çünkü az-çok kronik sıkıntıları geçmiş ve rodaj dönemini atlatmıştır. tabiki ilk kullanıcınında motoru nasıl kullandığı çok önemli...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.elde çok uygun,temiz zat 150'ler var...

tabi bütçe ne kadar,onuda bilmek gerekiyor...

şahsen,0 km. motor almam. heleki çin malı olacaksa en mantıklısı 2.el almaktır,çünkü az-çok kronik sıkıntıları geçmiş ve rodaj dönemini atlatmıştır. tabiki ilk kullanıcınında motoru nasıl kullandığı çok önemli...
    yok abi az aramadım 2. el zat alıcaktım alınabilecekler, 1700-1800 TL den başlıyodu, e bir de devir masrafları fln var , sıfır alsam 3.250 çok yani. ZC yi sıfır aldım ne görüp geçirdiğini biliyorum en azından..
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    150 ZC
    ZC iyi motordur, narindir ama kırılgan değildir, görünümü göz doldurur, çinli muamelesi görmez en azından, iyi rodaj yapmışsan 90 km/h hızı çok rahat görür, 80 km/h hızı her halukarda motor zorlanmadan görür zaten, ben 600 kusur km tek seferde yol aldım bu motorla, ne ruzgardan rahatsız oldum ne de selenin sertliğinden, uzun yola bu motorla gidilir, yeterki üstündeki sürebilsin, motorun kronik sorunları arasında eksoz sorunu diyebilirim o da herkesin başına gelmiyor zaten, bir de arka amortisör sorunu var, 2 kişi binince biraz rahatsız edici oluyor, google'da 150zc diye aratıp ilk konuya girersen gerekli cevapları çok daha rahat bulabilirsin, okumak zor bişey değil.
    bu arada bu çinli motorlarla fazla oynamamak lazım forumda örnekleri vardır, modifiye yapacam diye motoru işe yaramaz hale getiren çok gördüm
    [B]to Live is to Die...[/B]

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    bendede ZC var, gördüğüm son hız 100 km/h, dedim biraz daha gidersem cennete ufak bi giriş yapıcam sanırım. Düz yolda 85 geçmiyor benimki(geçmesinde zten) canerin dediği gibi mahalle şehir içi motoru, estetik çok hoş motor, ama alabiliyosan, honda suzuki yamaha al derim...

benim motor 100/6 yakıyor vallahi (egzosu değiştirdim onunda katkısı var, bide genellikle agresif kullanıyorum)
    http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı xenin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bendede ZC var, gördüğüm son hız 100 km/h, dedim biraz daha gidersem cennete ufak bi giriş yapıcam sanırım. Düz yolda 85 geçmiyor benimki(geçmesinde zten) canerin dediği gibi mahalle şehir içi motoru, estetik çok hoş motor, ama alabiliyosan, honda suzuki yamaha al derim...

benim motor 100/6 yakıyor vallahi (egzosu değiştirdim onunda katkısı var, bide genellikle agresif kullanıyorum)
    6 litre çok değil mi?Bende düşünüyorum almayı ama 6 litre çok geldi

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    Alıntı Reşit19 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 litre çok değil mi?Bende düşünüyorum almayı ama 6 litre çok geldi
    çok ama diğer arkadaşların daha az, bende hem egzos değişikliği var hemde agresif kullanıyorum.
    http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok ama diğer arkadaşların daha az, bende hem egzos değişikliği var hemde agresif kullanıyorum.
    Yani sıfır aldığım zaman ne kadar yakacak?Cevaplar için teşekkür ederim.

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı son adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç de tuzlu sayılabılcek bir durumu yok!!
    gir sitesıne bak

85i geçte göreyim birde yanında tır geçsin bariyerlere yapışırsın benim 160kg geçik crusier bile tır geçsin yanımdan sarsılıyorum birde üstünde bende varım 87 kg 287kg falan ediyor.

85i geçte göreyim birde yanında tır geçsin bariyerlere yapışırsın benim 160kg geçik crusier bile tır geçsin yanımdan sallanıyo

Motosikleti
    mondial 125zn
    ben alalı 3 ay oldu şimdiye kadar sadece 1 park lambası değişti o kadar. şehir içinde gayet seri güzel ve atak bi motor. ayrıca çok şekil konforuda iyi. fakat dış işçilik berbat. gofret gibi en ufak bi çarpmada paramparça.. genel olarak memnunum. işimi görüyo. fakat uzun yolda düşünme bu motoru. kadıköyden sarıyere gitmiştim bikeresinde afedersin kıçım terledi motorun sıcaklığından o yüzden eğer uzun yol düşünüyosan su suğutmalı bişey al. saygılarımla.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)