Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2006 cbr f4 hakkında bilgi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ileride cbr1000 rr
    size soro bu f4' ler 2006'dan sonra çıkarıldımı?Eğer çıktıysa 2007 model 11.000 kilometrede 12 milyara motor sizce iyi bir seçimmidir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yakamoz_072002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 büyüdü 600 f oldu gerisi yalan OLDU
    merhaba arkadaşım eğer siteyi biraz gezersen 600 f hakkında herşeyi bulabilirsin.

üşenmeyin arkadaşlar biraz gezin siteyi ondan sonra aradığınız bilgiyi bulamassanız topic açın lütfen

yusuf kardeşim yinede bulamassan sayfayı aşağıdaki linke bi zahmet tıklayıver

http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-hersey.html
    [B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    ileride cbr1000 rr
    Şu üstteki arkadaş herşeyi biliyorsunda ne zamandan dır bunun üretimi bitti.İnsan gitse sıfırını istese bile yok verdiğin adres te motorun bilgileri var ben bunları istemiyorum ki eğer öyle olsa bunun zaten 2000 modelinin teki bizde vardı .Herhalde kendin. birşey biliyor sandın adesini ver iki dakkaya ordayım

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    dün istanbul beyazıtta gördüm güzel makina ama teknik bilgim yok, kullanan arkadaşlar yardım ederler sanırım

t_erel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda VFR
    arkadaşım 600f lerin üretimi 06da maalesef bitti,senin 2007 dediğinse son gelen serilerdir,2006 model ama ruhsata 2007 olarak işlenmiştir.bahsettiğin fiyatsa 600fler için ortalama bi rakamdır,içine sinerse alır binersin.şimdiden hayırlısı olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)