size soro bu f4' ler 2006'dan sonra çıkarıldımı?Eğer çıktıysa 2007 model 11.000 kilometrede 12 milyara motor sizce iyi bir seçimmidir?
size soro bu f4' ler 2006'dan sonra çıkarıldımı?Eğer çıktıysa 2007 model 11.000 kilometrede 12 milyara motor sizce iyi bir seçimmidir?
merhaba arkadaşım eğer siteyi biraz gezersen 600 f hakkında herşeyi bulabilirsin.
üşenmeyin arkadaşlar biraz gezin siteyi ondan sonra aradığınız bilgiyi bulamassanız topic açın lütfen
yusuf kardeşim yinede bulamassan sayfayı aşağıdaki linke bi zahmet tıklayıver
http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-hersey.html
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
Şu üstteki arkadaş herşeyi biliyorsunda ne zamandan dır bunun üretimi bitti.İnsan gitse sıfırını istese bile yok verdiğin adres te motorun bilgileri var ben bunları istemiyorum ki eğer öyle olsa bunun zaten 2000 modelinin teki bizde vardı .Herhalde kendin. birşey biliyor sandın adesini ver iki dakkaya ordayım
dün istanbul beyazıtta gördüm güzel makina ama teknik bilgim yok, kullanan arkadaşlar yardım ederler sanırım
arkadaşım 600f lerin üretimi 06da maalesef bitti,senin 2007 dediğinse son gelen serilerdir,2006 model ama ruhsata 2007 olarak işlenmiştir.bahsettiğin fiyatsa 600fler için ortalama bi rakamdır,içine sinerse alır binersin.şimdiden hayırlısı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)