Bu model hakkında ne dersiniz ? Yeni modellerin kataloğu elinde sorularınızı yanıtlayabilirim .
Bu model hakkında ne dersiniz ? Yeni modellerin kataloğu elinde sorularınızı yanıtlayabilirim .
Seninle herseye varım ben
Sen Benim UGUR lu yolumsun
amannnn yetermi bu kadar....
abi bu modellerin sonu yokmu yaaaaaa i:
dün Kuşadasındaki toplantıdan geldim 200.000 motosiklet için bağlantı yapmışlar bunun 50000 adedi komşu ülkelere satılmış , Türkiye ye 150.000 adet satılacak . Geçen sene 65000 satıldığına göre bu sene daha epeyce bunları konuşacağız .Herkez Marauder binemez
Seninle herseye varım ben
Sen Benim UGUR lu yolumsun
sağlam ve ekonomikse işe gidip gelmek için fena değil
barbarosbaki, slm bende bu modeli tuttum ama nasıldır performansı bilemiyorum.acaba sizin görüşlerinizi alabilirmiyim bide bunlar türkiyeye ne zaman girecek ne zaman satıl alabiliriz
Skullhunter arkadaşımızdan şu maylo mudur naylon mudur nedir ihracını istiyorum..Nedir bu ya,nedir bu mondial düşmanlığı.Tamam anladık yemişsin bir kazık başka bir firmadan.Ne hakkın var burdaki insanları yanlış yönlendirmeye.Alla allaa...Adam M harfini gördüğü heryerde girio araya abuk subuk yazıyor..
Herkes hakettiğini yaşar.
yaa arkadaşlar sabırsızlıktan ölecem bu motoru ne zaman yakından görebilecez
ne zaman tanışcaz acaba yaw.
siz kendinize ii bakın arkadaşlar ama ben özür diledim isterseniz burdan ayrılabilirim istenmeyen yerde kalmak istemem
maylo şişirdin mesaj haneni valla kopyala yapıştırla :violent1:
150 KT yeni model mi. Sitesinde 125 KT var sadece.
Sadobey
150 kn sadobey 150 kt yok sadece 125 kt var sen bidaha bak 150 kn var
Sadobey
150 KN ler 151 RSİ ler gibi 2006 Şubat ayında mondial bayilerinde olacak arkadaşlar .. Bilginize ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
geldiginde haber verecekler bana.
ve garasimsegi arkadasıma devredip, bunu almayı düsünüyorum.
bayide konustugum zaman, ocak ayında gelmesini bekliyoruz demislerdi.
http://www.feyizoglu.com/mondial150kn.html adresinde bilgi ve foto mevcut.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gurzan cım benim şahsi görüşüm senin garaşimşek bundan çok daha iiii ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
uzzy, sagol dostum.
150 kn daha gelmedi. bi görelimde.
ybr takıntım oldugu, ve 150 kn'i, fiyat haricinde yakın buldugum için böyle bir düsüncem var.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
arkadaşlar ybr 125 e nal toplatır bu motorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)