yav neden hiç kimse foto koymuyor foto olsa biraz daha renklenir
aham da ben ekledim
yav neden hiç kimse foto koymuyor foto olsa biraz daha renklenir
aham da ben ekledim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
aman saklayın mondilerinizi kimse görmesin emi resim eklemeyin
valla dostum motosikletine cok güzel bakıyorsun tebrik ederim benim de aklımdan geçirip de yapmadıklarımı yapmışsın güzel bir iş çokmış eline saglık.
keşke deger arkadaşlarda bu gibi çalışmalar yspıp sergilrseler de biz de feyz alsak..
biraz tamir biraz merak ,, motor ısı gösterge termometre,,,, ön dişli 17 , arka dişli 40 , oldu süper oldu deneyin...
arka dişliyi 40 lık yapmışsın nasıl işe yaradımı çekiş olarak ve hız olarak yazarsan sevinirim çünkü benim ön dişlide 17 ama arkayı değiştirmedim
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
arkadaşlar ön dişli 17 arka dişliyi 40 yapar sanız çok güzel oluyor motor bağırmadan çok tatlı yol alıyor yakıt düşüyor titreme hemen hemen yok gibi zincir koparma yok...rampa çıkmaz diyorlardı doğru 3çü vites 40 la çıktığım rampaları 2 ci vitesle çıkıyorum. ama süratim yine 40 anlayın yani 5 ci vites sanki 6 cı vites gibi oluyor motor hiç bağırmadan 110 km çok rahat görüyor eğerki korkmadan basarsanız km yi sona çok rahat dayar..
hocam cevap için tşk ederim ..... benim motorada 65.5 silindir uygulaması yaptık tabi bunu yapınca haliyle arka dişiliyi bende 40 olarak değiştirdim . yoksa orjınal dişliyle 2 viteste bile ön kaldırıyordu şimdi harika oldu titreşim bitti diye bilirim son hız olarakta 150 rahat görüyor hem araba hemde honda 1000 rr ile ölçüldü....
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
arkadaslar elimde 2 adet kn benzin muslugu .kn motorum olmadıgı ıcın.oylece duruyor.acıkcası baska ufak tefek parcalarda vardı.
karsılık talep etmeden verdım.yazık gunah
milli israf.ıhtıyacı olan varsa kargo ucretını odemesı karsılıgında gonderebılırım
1500tl-2000tl arasında
yaw bayaa koptuk siteden işlerim dolayısıyla motosiklete 6 aydır binemedim yarın bir güzel geziym barii
raporsuz 35 sizin motosiklet de maşşallah ışıl ışıl
Önde 17T, arkada 40T dişli,zincir değişimi.. Yaww bu motor benimmi dedim.. tanıyamadım wallaaa...titreşim falan kalmadı, motor kuduruyooooo!!..
bende ön 17 arka 38 yapacam. bakalım nasıl olacak.
nasıl foto ekleniyo buraya. ben bi türlü ekleyemeedim.
arkadaşlar herkese slm bende dün 150 kn aldım 2006 model pek fazla anlamıyorum daha yenıyım 2006 nın ön dişlisi 17 lik miş titreşim için degiştirmeye gerek varmıdır acb yağa bor katıldıgını duydum neden acb ? selamlar ...
Arkadaşlar bu motorn karbüratörünün fotosunu çekip paylaşabilecek birisi var mı ? Mümkünse 2 taraftan ve yakından olabilirse eğer...
Yada üzerinde yazanları yazsanız da olur, PZ27 yada PZ30 yazıyor mu.
Teşekkür ettim
Arkadaşlar sayfa pek aktif gözükmüyor ama yinede bi yazmak istedim. Kismetse perşembe gunu Balıkesir den 150 kn almak istiyorum ve oradan Safranboluya yani 600 km yolu gelirmi acab tereddutteyim. Yardımcı olursaniz sevinirim. Şimdiden teşekkür.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)