ya bu performans egsozu hakkınd abilgi verin bakalım bi zion1 dostum sen adanalımısın bende silifkeliyim gösterge işini naptın sorun vermedimi
ya bu performans egsozu hakkınd abilgi verin bakalım bi zion1 dostum sen adanalımısın bende silifkeliyim gösterge işini naptın sorun vermedimi
slm arkadaşlar. bende aldım 150 kn 400 km oldu. fakat alet 105 km/h civarı gaz kesiyor. sizin motorlardada varmı böle bi durum?daha doğrusu 10500 devirde gaz kesiyor.
motordan memnunum 80le gidersen titreşim rahatsız etmiyor fakat 90-100 oldukça fazla titreşim var. hızlanması çok iyi. kanuni seyhandan çok daha çabuk hızlanıyor ama biraz daha yavaş gibi geldi bana son hızı.
herkese selam bende yeni aldım bitane...
alır almazda senin duruma düştüyodum...
çukuru son anda farkettim ama kaçamadım iki tekerde girdi çukura arka girinci ses farklı geldi kesin ya lastik gitti yada cantta gitti diye aklıma geldi
bide baktım arkadaki çanta benimle yarış ediyo kaptırmış gidiyo yanımdan...
meger çantayı tutan mandalın yuvası kırılmış...
çanta fırlamış lastikjlere bişi olmadı...
çantayada dört delik açıp sabitledim alta şimdi taş gibi oldu...
ya benim motor yeni olduğ-undanmıdır biraz fazla zorladım bide yaylaya giderken 32km de 1 litre yaktı sizinkide aynımı yakıyo acaba...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 PM ----------
arkadaşlar bide bu motora modifiye namına bişey yapan ve menun kalan varmı acaba...
hertür değişiklik olabilir...
paylaşırsanız sevinirim...
arkadaşlar benimde bi sorunum var.
motoru alalı 3 ay oldu km 2000deyken ibre 100e geldiginde motor gaz yemiyor diye yetkili servise gittim düzgünce ilgilenmedi baska servislere götürdüm zamanla gecer dediler yani ilgilenen yok km 4800 oldu ama durum hala değişmedi. yokuş yukarı ybrler geciyo canımı sok sıkıyo motora binmiyorum bu yüzden bu sorunu nasıl çözebilirim
50 koydum.
tşk ederim denicem. birde motorun titreşimini engellemenin bi yolu varmı
sordum ama zincir koparır dediler ve cekişini azaltır dediler.
ben bilmiyorum ustalar öle dio ama denerim peki performansında bi etki olurmu artar veya azalırmı?
cok saol mutlaka denicem.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------
biraz fazla oldum ama daha motor hakkında fazla bilgim yokda dişliyi kaçlık yaptırmamı önenirsin? 16?
verdiğin bilgiler için çok saol.
tamam yazarım.
selam arkadaşlar bende 2.el almayı düşünüyom bitane var 2005 veya 2006 model nekadar eder????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)