Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni Alacağım Ne Almamı önerirsiniz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    az kaldı alıyorum
    ARKADAŞLAR BEN 2. EL AZ KULLANILMIŞ MOTOR ALMAK İSTİYORUM
    2 MODEL ARASINDA KALDIM
    ESASINDA HONDA CBF 150 ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA 2. EL FİYATLARI DA ÇOK PAHALI GELDİ VE AZ İLANI VAR
    BİR DİĞER İLGİLENDİĞİM MOTOR İSE YAMAHA YBR 125 LİK OLAN MODEL
    ŞİMDİ ACABA İKİSİ ARASINDA SİZ TERCİH YAPSAYDINIZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ
    HANGİSİ DAHA AZ YAKIYOR VE HANGİSİ HANGİ YÖNLERDEN DAHA AVANTAJLI
    LÜTFEN AYDINLATIRMISINIZ ARKADAŞLAR
    TEŞEKKÜR EDERİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hangisi temiz ve hor kullanılmamışsa onu al, ikisi de birbirine ahım şahım üstünlük sağlayamaz.

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Bir arkadaşımda CBF 150 var, çok memnun.Makina Mühendisi bir hocamızda ise YBR 125 var.O da çok memnun.Her ikisininde söylediği "Yakıt sarfiyatının çok az olduğu ve motorların sorun çıkarmadığı" (Tabii olarak bu kullanmaya göre değişir)

bencede hangisi daha temizse onu ala 2 side bomba makinalardır...

Motosikleti
    az kaldı alıyorum
    yakıt olarak yamaha ile honda arasında şöyle bir karşılaştırma yapıldığını duymuştum doğrumudur acaba

yamaha için bmw araba gibi çok atak ama dolayısıyla yine bmw arabalar gibi çok yakıyor

honda için ise tam tersi mercedes arabalar gibi daha az seri fakat daha az yakıyor

??

tabi honda cbf 150 lik bir motor yamaha ybr ise 125 lik bir motor

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    iki motorda çok kaliteli seçim yapmak zor...

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Honda cbf bi kaç beygir fazlası var bildiğim kadarı ile yakıtlarıda hemen hemen aynı ben olsam cbf bakardım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650
    ikiside seni üzmicek makinadır.ekonomiktir.
    lastiklerin durumuna bak en yakın tarihteki bakım maliyetlerine bak 200 300 arama ne kadar temiz ve yeni o kadar iyi.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı ikrahleme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt olarak yamaha ile honda arasında şöyle bir karşılaştırma yapıldığını duymuştum doğrumudur acaba

yamaha için bmw araba gibi çok atak ama dolayısıyla yine bmw arabalar gibi çok yakıyor

honda için ise tam tersi mercedes arabalar gibi daha az seri fakat daha az yakıyor

??

tabi honda cbf 150 lik bir motor yamaha ybr ise 125 lik bir motor

yahu onun yerine:

cbf 150 : 150CC
    ybr: 125CC

güç+tork farkı var. model ve güç olarak incelemeni tavsiye ederim. aralarında çopk fark yok ama ben olsam tvs apache 150cc alırdım
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    aramıza hoş geldin
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    YBR 125 al hocam. Nasılsa bir süre sonra parayı toparlarsan büyük makineye geçmek isteyeceksin. En azından daha az zararla bu işten çıkarsın, YBR'nin satışının da CBF150'ye göre daha kolay olacağına inanıyorum. Aralarında gözle görülür çok bir performans farkı olacağını da sanmıyorum. YBR iyi makinedir, her yola gelir. CBF'in kafa dizaynını beğenmiyorum zaten, YBR daha sadece ve daha hoş bana göre. Yakıt olarak ikisi de 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model olarak ikisini de gönül rahatlığı ile alabilirsin... Hangisinin görünüşü hoşuna gidiyorsa onu al, fazla düşünüp kafanı yorma!

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aralarında çopk fark yok ama ben olsam tvs apache 150cc alırdım
    TVS Apache'yi önermem, satarken zorlanabilirsin!

RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    Bende 600f makinemi satıp düşük cc bi makine arayışına girdiğimde senin gibi cbf ve ybr arasında klmıştım ve 2. el değil sıfır almaı düşünüyodum. Biraz araştırdım ve bana TVS Apache tavsiye ettiler. Şimdi Apache kullanıyorum inanılmaz güzel bi motor
    Neden Apache

-Sanılanın aksine çok kaliteli ve sağlam malzemeden yapılmış uzun ömürlü sağlam bir motor.
    -Muadillerilerine (ybr 125 , Cbf 150 Ck 125 v.s.) göre çok daha seri ve atik
    -Bence tüm muasdillerinin en yakışıklı ve kaslı görüneni
    -Muadilleri arsında en güçlüsü 13,5 beygir
    -Muadillerine göre extraları fazla (Yan ayaklık,Motor koruma demiri standart donanım)
    -Yakıt sarfiyatında çok cimri. Bizzat ölçümüme göre bir depo ile (18 lt.) 550 +/-10km (600 km üzeri yol yaptığını iddia edenlerde var)
    -Son sürat olarak muadillerinden üstün. 120 çok rahat görüyorum. 135-140 gördüğünü iddia eden arkadaşlar var

Peki eksik yönleri yokmu elbetteki var
    -Henüz TVS olarak çk fazla bilinen bi marka olmaması nedeni ile marka güveni bi honda veya yamaha kadar değil
    -6000 devir üzerinde vibrasyon mevcut ama bu vibrasyon olayı kesinlikle geçici bi süre sorun oluyo. Şahsım adına konuşuyorum artık hiç hissetmiyorum bile sadece ilk binenler bunun farkında
    -Orjinal lastiklerin ıslak zeminde yol tutuşu çok zayıf ivedi larak değişmesi gerekli
    -Gösterge paneli ampulleri kronik rahatsızlığı

Bu basit sorunların dışında gerek görünüm gerek performans çok sağlam iyi bi makine

Seçim senin dostum

Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Model olarak ikisini de gönül rahatlığı ile alabilirsin... Hangisinin görünüşü hoşuna gidiyorsa onu al, fazla düşünüp kafanı yorma!

TVS Apache'yi önermem, satarken zorlanabilirsin!
    aksine bi durum söz konusu. Özellikle istanbulda 2.el az km temiz apacheler kuryeler tarafından hemen satın alınmakta. İstanbulda apache özellikle kuryelerin bir numaralı motoru diyebilirim

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    YBR 125
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Ben ybr'nin görüntüsünü daha hoş buluyorum eski farlı olanların yuvarlak ama hangisi daha temiz olursa onu al güzel motorlar.

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RECOKARAP adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbulda apache özellikle kuryelerin bir numaralı motoru diyebilirim
    1 numaralı derken en cok kullanılanı kastediyorsanız CBF150 de YBR125 te Apache'den kat kat fazladır...

Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR 125 al hocam. Nasılsa bir süre sonra parayı toparlarsan büyük makineye geçmek isteyeceksin. En azından daha az zararla bu işten çıkarsın, YBR'nin satışının da CBF150'ye göre daha kolay olacağına inanıyorum. Aralarında gözle görülür çok bir performans farkı olacağını da sanmıyorum. YBR iyi makinedir, her yola gelir. CBF'in kafa dizaynını beğenmiyorum zaten, YBR daha sadece ve daha hoş bana göre. Yakıt olarak ikisi de 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.
    aynen katılıyorum...Ama her ne olursa olsun ikiside çok güzel ve çok kaliteli.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Her ikisi de iyidir.Ancak cüsse olarak cbf 150 daha büyüktür. CBF 150 ile CBF 500 ün boyutları hemen hemen aynıdır. İleride büyük motora geçerken fazla zorlanmazsın.

cepcell_apo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 HONDA CBF 250
    ybr 125 bence hemnde sana en kralından 2008/ model 7777 km de kazasız sfrından guzel ekstrası bol f1 kornalı koruma demrli jant stcerı mevcut gel bak pişman olmazsın ve sana özel fyt da verıırımm...

http://www.sahibinden.com/2700_tl_ye...XQQdisplayitem
    sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...

Motosikleti
    az kaldı alıyorum
    YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
    EVET BENDE CBF NİN KAFA DİZAYNINI BEĞENMİYORUM
    DİREKSİYON DÜZ İKEN YAKIŞIKLI GÖRÜNTÜSÜ VE FAKAT DİREKSİYON MANEVRA HALİNDEYKEN ÖZÜRLÜ BİR TİPİ VAR
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR ŞU LİNKTEKİ MOTORU ÇOK BEĞENDİM FİYATI MODELİ VE KİLOMETRESİ HAKKINDA NE DERSİNİZ ?
    http://www.sahibinden.com/6_aylik_sa...XQQdisplayitem

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler