cbf 150 jant,ön çamurluk,arka çamurluk ve ön cam bi ince modifiye olmuşmu arkadaşlar
Reklamlar
-
o presto boyayı bende kullandım eski motorumda çok hoş oluyor.
yalnız boyayı kat kat yapın tek seferde hepsini birden yapmayım o zaman çok kararıyor.
daha doğrusu boya kuruyunca koyulaşıyor onu hesaba katarak yapın.
Reklamlar
-
sadıcım motorun eskidende güzeldi şimdi daha güzel olmuş biliyon manisada bi seninki bide benimki güzeldi ve dikkat çekiyordu
-
metod adlı üyeden alıntı
sadıcım motorun eskidende güzeldi şimdi daha güzel olmuş biliyon manisada bi seninki bide benimki güzeldi ve dikkat çekiyordu
eyvallah kardeşim uğraştık yaptık biraz sen ilerliyen zamanlarda gör inşallah bi kaç eksiği var onlarıda yapalım o zaman 100 numara olucak inşallah
CBA adlı üyeden alıntı
o presto boyayı bende kullandım eski motorumda çok hoş oluyor.
yalnız boyayı kat kat yapın tek seferde hepsini birden yapmayım o zaman çok kararıyor.
daha doğrusu boya kuruyunca koyulaşıyor onu hesaba katarak yapın.
evet haklısın...
-
tatlisert45 adlı üyeden alıntı
bloğun altında motorun kendi orginal oyuklu şeritleri var onların icini boyadık normalde iyi duruyor belki fotodan abartılı olabilir bu arada siyah bi cbf ide yaptık aynı şekil oda cok güzel oldu
evet haklısın ama dış görünüm değişiminede madem güzellik modifiyesi diyelim o zaman
tamam o zaman güzel olmuş nazar değmesin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
yorumlar için hepinize teşekkür ederim...
-
-
fireblade1 adlı üyeden alıntı
gayet güzel olmuş ama tek eksik aynalar
sağolasın en kısa zamanda aynalarda geliyor
-
ya güzel olmuş eline sağlık ta çok renkli olmuş janttaki kırmızı şeritten heryere çekme bence çıkıyosa cıkart sade bi güzellik kalsın jantlar süper olmuş
bişey sorucam stopları orjinalmi bişiler yaptınmu sanki hafif siyah duruyor boya falan mı attın yada filmmi ??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
abartmadan ama etkileyci bir görsel modifiye olmuş terbikler.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
ya güzel olmuş eline sağlık ta çok renkli olmuş janttaki kırmızı şeritten heryere çekme bence çıkıyosa cıkart sade bi güzellik kalsın jantlar süper olmuş
bişey sorucam stopları orjinalmi bişiler yaptınmu sanki hafif siyah duruyor boya falan mı attın yada filmmi ??
sprey boya ile kararttım oto aksesuarcılarında sprey sinyal boyaları satılıyor
-
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
abartmadan ama etkileyci bir görsel modifiye olmuş terbikler.
sağol kardeş
-
teşekkür ettim ya çok merak ediyodum eyw saolasın
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
çok güzel olmuş
sade ve çekici kendini göstermiş motor
kazasız belasız tekerin düz bassın...
:D
enjoy your ride
and enjoy forever
-
nightshift adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş
sade ve çekici kendini göstermiş motor
kazasız belasız tekerin düz bassın...
:D
sağolasın hepimizin tekeri düz bassın
-
Çok güzel olmuş kardeş beğendim motorunu sinyaller falan çok güzel olmuş eline sağlık aynalarıda tak ozaman tam olcak.
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş kardeş beğendim motorunu sinyaller falan çok güzel olmuş eline sağlık aynalarıda tak ozaman tam olcak.
sağol kardeş
-
CBA adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeş çok güzel yapmışın hatta bu kadar beğenmezdim ben cbf leri ama bu süper olmuş kazasız belasız
aman aynasın kullanma
en kısa zamanda ayna geliyorrrrr
-
abicim çok güzel iş çıkarmışssın jantları nasıl yaptın bnde öyle yapmayı düşünüyorm yardımcı olurmsun.
-
23 Ağustos 2011, 15:06
güzel olmus gerçekten ellerine sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler