Merhaba. Suzuki LS 650 almayı düşünüyorum. yakıtı, tork u masrafları, ihtiyaçları nelerdir onları öğrenmek istiyorum. özellikle kullanmış olan yada motosikleti tanıyan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler..
Merhaba. Suzuki LS 650 almayı düşünüyorum. yakıtı, tork u masrafları, ihtiyaçları nelerdir onları öğrenmek istiyorum. özellikle kullanmış olan yada motosikleti tanıyan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler..
Bir zamanlar bende almaya niyetlenmiştim.sonradan vazgeçtim.
Bildiğim kadarıyla 2004 modelinden daha yenisi yok.bir tanesini bizzat gördünüz mü bilmiyorum. ama cruiser için çok ufak tefek , 650 CC olmasına rağmen tek silindirli 30 Bp ve yanlış hatırlamıyorsam 160 km kadran olması lazım.
650 cc için 30 Bp düşük bir değer ayrıca bu cc değerine karşılık tek silindirli olması aşırı vibrasyonlu olması sonucunu çıkartıyor.hatta 100 km üzerinde süratlarda vibrasyondan rahatsız olacağınız gibi aynalardan da titreşimden dolayı arkanızı göremeyeceksiniz.
Olumlu yanları ise zincir yerine fiber kayış tahrikli birde elektronik donanımı olmadığı için kolaylıkla bozulacak parçası yok gibi. yedek parça ve usta durumunu bilmiyorum. bizzat uzun uzun kullanmadığım için uzun yol performansını bilmiyorum. çok uygun fiyata düşürmedikçe ben tercih etmem.
En güzel yorumu bizzat kullanan yapacaktır.
öncelikle ilginiz için teşekkürler..
tek piston oldugundan vibrasyonun fazla oldugu da söylenenler arasında.
aktarım kayışlı. uygun fiyatlı buldum açıkcası o yüzden düşünüyorum özellikle.
tek piston oldugundan yakıt biraz daha düşük olur diyenler var ve tek piston oldugundan yakıt fazla olur diyenler de var.. onun karmaşasına da düştüm acıkcası. merakla bir ls 650 kullanıcısının yorumlarını bekliyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)