Jinlun 250 elegance ile 7500 km yol yaptım ve halen yapmaktatım servis-yedek parça sıkıntısı yaşamadım.Şu ana kadar sorunsuz yol yaptım.
Fikir senin.....
Jinlun 250 elegance ile 7500 km yol yaptım ve halen yapmaktatım servis-yedek parça sıkıntısı yaşamadım.Şu ana kadar sorunsuz yol yaptım.
Fikir senin.....
650 lik jawa lar cikmis.istersen bi bak.
Arkadaslar bişey sorucam bende bu tarz motorsikler istiyorum ben kanuni tiger yada caracal 200 dusunuyorum! Fakat biraz cılızım ben 170 boy 55 kilo hakim olabilirmiyim? ustunde cuce gbi kalmiyim yane nasl olur sizce :( ???
araştırdım hyosunglar iyi ha param yok diyosan regal raptor al derim
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
dogru söze ne denır
sana söyle söleyım babam senın ölçülerinde üzerinde caracal ın cocuk gıbı kalıyor ama senın gençlik fiziğin nasıl olur bilmem ben 1.78 boyundayım 80 kıloyum tam boyle oturdugumu soyluyorlar hanı derler ya cruıser serı hareketler yapamazsın dogru cruıser donus ve manevra kabılıyetı olmayan bır tıp yanlız su var her kullanıcı farklıdır . bir arkadasımda cbf 150 , bırınde kanuni rokko , hyosung kinetik 200 ( eski bir model ) , sl 150 bız boyle gurup gezıyoruz o naked lerın scooter lerı tırsarak gectıgı yerden ben yılan gıbı kıvrılıyorum ama tarz meselesı bana herkes dıyor racıng al genc motoru dıye niye almam
1. çok devirli kullanmak gerekıyor km 600 cc lık rr ın 350 bın yaktıgına sahıt oldum
2. sehır ıcınde hararet yapıyor basmazsan
3.bende bel rahatsızlıgı var racınge 30 dakıka bınıyorum belım agrıyor ve oyle kalıp motor dan zor ınıyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Hortlamış topic! 25 horthorthort
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
suzuki untruder 250 - hyo gv 250 - bulursan temizini honda rebel -
Guzel konuymus ben de takibe alim bunu bende almayi dusunuyorum ve Jinlun düşünüyorum en ucuz 250cc lik motor cunku o alirsamda cok uzun bir sure satmayi dusunmuyorum maddi sebeblerden dolayi.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ölmüş topiğe hayat öpücüğü vermişler.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)