Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yamaha zuma 125

REKLAM ALANI

mrblar arkadaşlar yamahanın önümüzdeki günlerde türkiyede satışa sunulacak olan scoteri yamaha zuma 125 hakkında bilgi sahibi olan var ise bilgilendirirseniz sevinirim fiyatı yurt dışında 3000$ civarında olduğu söyleniyorr net bilginizi paylaşmanızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    avatarındaki motor ise Tr de olan Nouvo modeline benziyor. SAdece ön tarafı değişik. Lakin yurt dışında nouvo modelinin buna benzeyen versiyonalrı mevcut idi.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Geçen İnnova İ hakkında kapsamlı bir çalışma yapmıştım nette rastgeldim ,enjeksiyonlu ve yine otomatik vitesli olacak sanırım.Ama fyatını beğenmedim burada 5000'i çıkaran az olur.

Motosikleti
    new apache rtr black
    yamaha zumanın yamaha bws fi 125 'den farkı sadece fardır ve 3000 dolarsa uçmuşlar yani

gerçi fi'nin veriler çok kuvvetli 4 subablı güçlü bir motora sahip ama fiyat çok
    sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
    ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
    bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    Görünüşe göre sağlam giden bir 125 cclik scooter.Bir çok videosuvar youtube da Türkiyeye gelse fiyatıdirek 6 bin civarı olur kimse almaz
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    grcekten cok iddali bir gidişi var
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Honda Spacy 110
    Fiyatı fena.. Alan nadir olur yada olmaz
    Bilseydi Mecnun Honda sevgisini, sever miydi hiç Leyla zillisini...

Motosikleti
    asya 200
    bence değmez.motosiklete göre çok pahalı bi makine.ama normal bvs en iyisi.tek sorunu yakıt.ama duz duvara tırmanır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)