abi sizin runnerlarda bişi var sanırım yada benim kısa crank ım daha az yakmasını saglıyo allah razı olsun o zaman malossi den runner be bu krallllllllll!!!!!!!!!!!!
abi sizin runnerlarda bişi var sanırım yada benim kısa crank ım daha az yakmasını saglıyo allah razı olsun o zaman malossi den runner be bu krallllllllll!!!!!!!!!!!!
in the absence of light,darkness prevails...
(Honda CBR 600f / 34 UMK 93)
merhaba herkese.bende aranıza katılmak istiorum fakat sıfır vespalar biraz pahalı geldi bana et150 lx 150 2. el değerleri nedir bi fikri olan varsa sevinirim.
bu arada bütün topic i okudum bi tane vespası olan göremedim???
dedim ya one_way 3 litre ile 87 km ;) litresi 2.70 olduguna göre simdi hesaplıyorum bende hehehe 8.10/87= 110 bin gibi bişi kaç yapıyo bi dakka valla tıkandım ben hehe ama abi 180 bin çok ya kesinlikle deil olamaz olmamalı ama normalde ben v8 e bindigim için bide az yakıyo gibi gelebilir heheeh ben vespa sevmiyorum valla çok özür dilerim herkesden nefret ediyorum hatta :(
http://www.motordelisi.com/ftopict-1...ga.html+runner
bakın burada racing yarış birincisi tolganın runner 180 ile 1.5 km tek teker şovu videosu
pardon buradan videoya doğrudan ulaşabilirsiniz
http://www.motordelisi.com/images/ju...a_tekteker.WMV
Arkadaşlar bende X8 ve X9 arasında karasız kaldım bide merak ettiğim X9 250 2004 modeldede 2005 deki oyuncakların hepsi varmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
salih daha öncede sen bu X8/X9 konusunu açtın da, konu kilitlenip buradan devam etmedimi ? Yanlış mı hatırlıyorum.
Neyse geniş taşıma hacmi X8 in en büyük avantajı, sadece 200 lük motor var TR versiyonlarında. X9 ise oyuncak olarak Piaggio nun en donanımlı ürünü, fiyatı da ona göre...
Git parkormana bak ikisine de, sür şöyle bi....
Sonra içinden bi ses gelecek; işte odur. Seçimin içinden gelen ilk sestir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
millet ben scooterımı satıyorum bu hafta elimden çıkarmam lazım para lazım oldu ilgilenen msn den gelsin bana onur175v@hotmail.com gilera runner ım var deli alet daha geçen yok hehehe kendi kategorisinde ama..
Bırak şimdi, "para lazım oldu" falan. Öbür tarafta büyütücem diyosun. Ne kadar büyüyor, ne alıyorsun ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Arkadaşlar X9 250 evo 2004 ve 2005 arasında herhangi bir fark varmı,özellikle motorları Leader motor nedir ve 2004 modeldede bulunuyormu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
yollar uzak doğululardan geçilmiyor....
2001 model vespa et4 temiz ihtiyaçdan dolayı,
Salih, nooldu senin durumun ? Başımızın etini yemiyosun da pek...salihgureli adlı üyeden alıntı
-benimde siyah renk te gt 200 üm var rumuzdanda belli olacakki ona resmen hastayım çok da memnunum yaza yönelik güzel gezi planlarım var yaz gelsin artıkkkkkkledo adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin GT, yaza daha çok var, beklersek yanmışızgranturizmo adlı üyeden alıntı
Bahar dediğin 1 Mart dedenmiydi başlıyor ( takvimsel olarak ) bu da geziler için bize yeter!
Bu arada sitede ilk mesajını da bize atmışsın, ne güzel ! Yalnız bi de tanışma topiği açsan da, tanışma bölümünde, seni daha iyi tanısak, mesela nerdensin, yaş kaç vs.vs.
piaggionun aksesuar fiyatları nedir? özellikle x8 için. çantası ne kadar mesela ? bilen varmı
Sevgili dostum, sen yanlış anlıadın galiba, burası motosiklet.net içinde kendi halinde bir topik. Piaggio nun resmi servisi değil ki....mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
ama istiyorsan sana bi adres veriyim orda herşey var : www.piaggioturkiye.com
ledo adlı üyeden alıntı
orda herşey olsa zaten sormicam. aksesuarlar var ama fiyatları yazmıyor. onun için sordum abi. bilen varmı diye. merak ettim sadece
Peki o zaman sana bir sır verecem, ama bekle "pm" den geliyor.mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)