yahu ne kadar yavaş bir forumdayız kimse bir şey yazmıyor tekneik paylaşım yapılmıyor mesela bende x8 200 var nasıl performans arttırabilirim diye soruyorum bakalım cevap gelecekmi bekliyorum
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
merhaba arkadaşlar daha öncede paylaşmıştım x8 200 motorumla kaza yapmıştım ve ne yapabilirim nasıl parça bulabilirim diye size danışmıştım....
bir kaç arkadaş çevrem sahisinde motoru yaptırdım ( fercom işçilik dahil 1700 )
fiyat çıkarmıştı sadece 600 tl tüm işlerini hallettim ve fabrikadan çıkmış gibi tertemiz hale getirdim...
ben sadece yan yatmıştım yaklaşık 5 parça ince bir çatlaklığa ve x8 kabartma değişmesine bu fiyata çıkarttılar allah büyük kazadan korusun demekki olsa motoru direk hurdacıya satmak gerekirmiş...
grenaj problemi çeken herkese seve seve yardımcı olmak isterim sonuçta ben 1 ay çok problem çekmiştim... istanbuldaki arkadaşlara ustama götürürüm istanbul dışındakilerde ise telefonla irtibat kurup sadece kırık grenajı yollayarak işini hallettirmeye çalışırım...
serkan arkadaşımımızın dediği gibi forum çok pasif bende çok vakit bulamasamda yazdıklarınızı ara ara okumaya çalışıyorum...
herkese keyifli sürüşler....
[COLOR="DarkRed"][B]Piaggio x8 200[/B][/COLOR]
Merhaba arkadaşlar,
Xevo 400 alarak ben de aranıza katıldım. Herkese selamlar.
Daha öncesinde Hyosung GV650 sahibiydim. Motosikleti yaz kış demeden hergün işe gitmek için kullandığım için onu satıp debriyajdan ve vitesten kurtuldum artık ;)
Maslak'taki Ferco'dan şu anda memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda benim için de korkulu rüya haline gelmez
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
uzayım okumuşundur allah kaza bela vermeye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
arkadaşlar 3 tekerlekli mp 3 kullananız varmı fiat parça fiatı sürat benzin ve parça bulunuyormu servis hizmeti uygunmu bilen yazarsa sevinirim
geçmiş olsun vallahi 3 te 1 fiyatına halletmişsin nasıl becerdin anlatırmısın belki olurda bende ihtiyaç duyarım allah göstermesin tabi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------
motorun hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin xevo 400 yada 250 benimde ilerde sahip olmak istediğim modellerden biraz anlatırmısın duruşu kalkışı nasıl virajlar nasıl kaça aldın ikinci elmi sıfırmı aldın biraz anlatta forum canlansın son sürat ne gördün mesela ben 130 gördüm ama daha gider gibiydi basmadım 140 basar gibiydi biraz iştahla anlatta bizde heveslenelim
Teşekkür ediyorum. Allah hepimizi kazalardan korusun.
İlk defa Scooter/Maxi Scooter kullandığım için çok fazla anlamıyorum diğer scooterlara göre farkını. GV650'den inince tabii ki insan kalkışta, hızlanmada aradığını tam olarak bulamıyor Belki de diğer 400'lüklere göre fırtına gibidir Piaggio... Fakat fazla da aratmıyor. Demek ki 400'ün hakkını tam vermişler. Frenleme gayet iyi. Denge süper. Virajlar da gayet iyiydi. Ama ben çok yatan / hızlı dönen, hız yapmayı seven bir insan olmadığım için, ne son hızını denedim, ne de virajlarda zorladım motoru. Eski sahibi 155 görüyor dedi. Zaten 180 ibre var. 155 de görsün artık ama sanırım ben hiç çıkmam
İyi ki almışım diyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıcakla kalın
güle güle kullanmanı dilerim umarım aradığın keyfi alırsın
xevo 400 çok güzel bir motosiklet,kazasız belasız binmek nasip olsun,bende bir ara araştırmıştım,piaggio modelleri içindeki en güzel 400cc lerden birisi,yakıtı az ama hız ve performansı çok iyi,birde şunu söylemek isterim piaggio grubu ne alırsanız alın genelde iyiki almışım deniyor,bende aprilia scarabeo aldım ve her bindiğimde ne kadar güzel bir motor iyiki almışım diye içimden geçiriyorum
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
400 lüğe göre çok iyi yakıyor güle güle kullan peki sence eksi olan tarafı nedir tamam parça fiyatı pahalı ama onun haricinde canını sıkan bir durum varmı acaba
Kısadayken tek farı yanıyor. Millete anlatmak zorunda kalıyorum bozuk olmadığını. İkinci farın sadece uzunda yandığını. O canımı sıkıyor
Eski makineme göre tekerlekleri küçük olduğu için küçük çukurlar bile can sıkıcı oluyor. Ama süspansiyonu iyi olduğu için bir ağrı hissetmiyorsunuz. Tabii ki bu da tüm scooterlarda aynı.
Hızlanması, dengesi, sürüşü çok iyi. Gerçekten keyifli. Yağ gibi kayıyor. İnşallah olmaz ama eksisini gördüğüm anda yazıcam.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-degisimi.html
Arkadaşlar bir x9 aldım ve aranıza yeni katıldım bir konuda yardıma ihtiyacım var x9 kullanıcıları bir göz atabilirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
Selam millet,
Anlayanların işine yarayabilir.
Xevo 400 Workshop Manuel / Xevo 400 Service Manuel
arkadaşlar malesef dün öğlen saatlerinde annesinin mesleğinden emin olduğum biri yada birileri motorumu devirmiş zincire bağlı ve yokuş yukarı park etmiştim arka ayaklıktayken devrilmiş ve ayak koyma yerinin altındaki plastik ksım kırılmş 5 cm kadar ve sol grenajda derin çizikler oluşmuş çok üzüldüm allahından bulsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:43 ----------
arkadaşım aramıza hoş geldin motorun kaç kmde kaç model nerede ikamet ediyorsun ve ayıptır sorması kaça aldın ve yardıma ihtiyacın olan konuyu yazarsan bildiğimiz kaddar yardımcı olalım
Nihayet 2005 model Beverly 500 le bende aranızdayım hepinize sevgiler saygılar..
19 Mayısta havalar Müsait olursa Çanakkale Şehitliklerine gezi düşünüyoruz.İsteyen arkadaşlar katılabilirler..Biz Bursa'dan hareket ediyoruz.
Gelişme olursa detaylı plan yapabiliriz.
hadi arkadaşlar biraz yazın bir soru sordum cevap yok ölü resmen
yahu bu nasıl forum bir tek yazı yazan yokmudur bir soru sordum ne cevap veren var nede başka bir şey bir bakın bakalım hani motorcu motorcunun dostuydu piiuuu
hyosung gt250r satılıp gilera vxr 200 alınırmı 2006**2007model scooter almam lazım ısım geregı pratık bırsey lazım
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)