Arkadaşlar selam bana x9 500 service manual lazım bilen duyan varsa desteğinizi bekliyorum.
Arkadaşlar selam bana x9 500 service manual lazım bilen duyan varsa desteğinizi bekliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Bende 435 sayfalık bir döküman var 14 mb civarı isterseniz gönderebilirim
mail: kaneryurtbasi@yahoo.com
arkadaşlar x8 imin arka bağlantı burçları sanırım boşluk yapmaya başladı
kıçı ve başı pek uyumlu değil :(yaptırabileciğim yer ve fiyat konusunda yardımcı olabilirmisiniz
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Merhaba arkadaşlar,
İlk motorumu almaya karar verdim tecrübem yok vespa et4 ve gilera runner arasında gidip geliyorum daha önce bir kaç kez gilera kullandım açıkcası tecrübesiz olduğum için biraz gözümü korkuttu vespanın km.si yüksek fakat herkes ömürlük motor olduğunu söylüyor zaten 1-1.5 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum siz hangisini tavsiye edersiniz.
Beverly 500 motorumu eşimin baskılarından dolayı satıyorum. Temiz, orjinal düşük km, yeni akü, 3250 km'de.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29996727/detay
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
herkese selam,
piaggio x800 ü tavsiye eder misiniz? çoğunlukla şehir içi ara sıra şehir dışı kullanımı için? ayrıca x800 e topcase takılabiliyor mu?
teşekkürler
x8 200'ume mallossi debriyaj seti taktım arkadaslar bıraz pahalıya kactı ama degdi acıkcası
bende Bİr piaggio x9 evo sahıbıyım .. :D piaggio sahibi olmk bir ayrıcalıktır : )
4 Teker Bedenimi 2 teker [COLOR="Cyan"]RUhuMU[/COLOR] TaŞıR... :bounce:
arkadaşlar emirganda tamm boğazın yanında çok cici çok şirin bir piaggio vespa yetkili servisi açılmış... ilgilenenlere duyurulur... açık adres olarak su an sıze anlatamam ama telefon numarasını verıyorum... SCOTERİST MOTOR : 02123233676
Arkadaşlar günaydın. Bana acil yardım gerek. Fly 100 ün yakıt durumu hakkında bilgisi olan var mı. ? Bir tane adam polom var onun kadar yakıyor dedi de. Kafamız karıştı. Bilen varsa yardım rica ediyorummm....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Olasılıklar üzerine değil bana kesin bilgi lazım arkadaşım..
Yani bir kullanıcının hesaplamış tutarı söylemesini istiyorum ben sözün özü.
Kimse bilmiyor mu ?
Yahu 100 lük motor, yakıcağı en fazla 2,3 2,5 litre falandır 100 km de bunun hesabını yapmak icin bu kadar uğrasmayın
çatalcadayım bana yardımcı olabilecek piaggio dan anlayan ,yakın bir servisiniz varmı
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
arkadaşlar bende 1 hafta içinde x8 200 alacağım belki binlerce kez yazılmıştır ama ben bir kez daha sormak isterim bu cihazın neyine dikkat etmeliyim bana ne sıkıntı yaratır lütfeder yazarsanız sevinirim
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)