2000tl'ye sıfır ayarında fly100 kaçırdım, kafamı taşlara vurmalı mıyım Vespa Et4 kullanan arkadaşlar var mı aramızda ? Birkaç senelik bir model ancak bir tanıdık uygun fiyata bırakıyor ne dersiniz bu modelin kronik sorunları vs var mı
2004 model ve 11.000km de, motor daha önce düşmüş sanırım kaportada çizik ve boya dökülmesi var, aldıktan sonra boyatmayı düşünüyorum. Motor için istediği fiyat 1750TL.
Ferco motor sanırım ekspertiz yapıyor, kafama yatarsa gidip bir göstereceğim motoru.. Tek düşündüren 10" tekerlekler, kısa mesafeli şehir dışı gezileri için artçı ile ET4 çok mu konforsuz olur acaba
@-majesty-,
devamlı 50-60 giderseniz rahatsız olmazsınız ama şehirlerarası yollarda bu hızlarda gitmek mümkün olmuyor. dolayısıyla hız arttıkça asfalttan aldıgınız momentum artacaktır ve motorunuzda bunu komfor biçimine dönüştürecek yeterli potansiyel olmadıgından (tekerlekler ve amortisorler) uzun yolda rahatsızlık çekebilirsiniz.
kısaca yolculu şehir dışı gezileriniz komforsuz olabilir.
Haklısınız bu hızlarla şehirdışı zor, peki Fly100 gibi 12" modeller konfor açısından bir fark sunar mı yoksa aynı durum mu söz konusu. 12" modellerde de bu tip geziler zor diyorsanız, şehir dışı sevdamdan vazgeçip ET4 'e yönelebilirim.
Fiyat çok iyi koporta metal olduğu için düzeltilebilir.Kaportanın tamamı 300 TL gibi bir ücrete boyanıyor..(koltuk altında bulunan etikette renk kodu vardır)Başka herhangi sorunu yoksa kaçırma...Vespa kullanıcıları 2-3 saatlik şehirlerarası yolculukları genelde grup olarak yapıyorlar..
Tavsiye olarak lastikleri kontrol et..İyi bir lastiğinin tek fiyatı 80-100 TL
Yanlış hatırlamıyorsam 12000 km de bakıma girmesi gerekiyor..Yağ filtresi+yağ+hava filtresi+buji değişmesi gerekebilir..Ferco motordan parça fiyatlarını öğrenebilirsin..
Ferco motor telefon (0212) 346 15 13
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
arkadaşlar bu aşağıdaki resimde yuvarlak içindeki parça bizim vespa Lx150 lerde yok bunun ne işe yaradığını bileniniz varmı ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
aramizda piaggio x9 500 kullanicisi varmidir?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
merhaba arkadaşlar yeniyim bu forumda
gp800 nasil bir motor? kullanan varmı? burgman 650 mi gp800mu karar veremedim sanki gp800 daha yarışcı yani burgman konformu?
Hoşgeldin,sürüş konforu istiyorsan burgman,hızlı bir makina istiyorsan gp800..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 PM ----------
Depodan çıkan yakıt hortumunu takip et,daha farklı bir yere monte edilmiş olabilir..Yakıt filtresi..
[QUOTE=tasarslan;1769533]Hoşgeldin,sürüş konforu istiyorsan burgman,hızlı bir makina istiyorsan gp800..[COLOR="Silver"]
peki tesekkurler gp800le max hız kac yapıldı
[QUOTE=tmacamare1;1769675]Motor: 2 silindir 90° V-Twin 4 zamanlı
Silindir Hacmi: 839,3 CC
Max. Güç: 75 hp. 7250 devirde
Max Tork: 76,4 nm. 5750 devirde
Yakıt Besleme: Enjeksiyon
Dağıtım: Üstten tek ekzantrik, silindir başına 4 sübap ile
Karter Yağ Kapasitesi: 2,6 litre
Debriyaj: Otomatik,Kuru tip santrifujlu
Ön Lastik: 120/70-16"
Arka Lastik: 160/60-15"
Uzunluk: 2237 mm.
Genişlik: 790 mm.
İki Aks Aralığı: 1593 mm.
Sele Yüksekliği: 780 mm.
Kuru ağırlık: 245 kg
Yakıt Deposu: 18,5 lt. ( 3lt. Yedek içinde)
En Yüksek Hız: 200 km/h
http://www.poleposition.mc/image/2008/modeles/GP800.jpg
Turbolu modifiye http://www.yasaktube.com/izle.php?ta...id=a5ueYSbqOJU
cok tesekkurler tasarslan.220 yapılmış videoları var acaba gercekmi?
bence 220km'yi görür GP800
ben, benim motorla ibreyi dayadım dibine. 180km'yi gördüm.
bende varim bir tane piaggio x7 250 i.e var
Merhaba.2003 model (2004 trafik çıkışlı) bakımları aksatılmadan zamanında yapılmış olan,4 zamanlı,46 000 kmde,150 cc 12.5 beygir gücündeki,mavi renkte,yağışlı havalarda ve kış aylarında kapalı garajda muhafaza edilen hiçbir devriği çiziği kazası bulunmayan 31.01.2011 tarihine kadar vizesi,06.06.2010 tarihine kadar trafik sigortası mevcut olan kahrını çekmediğim kahrımı çok çeken çok temiz ve bakımlı Piaggio Skipper ım 3250 TL ye SATILIKTIR. Görmek isteyenler için motor ÇETİNCAN MOTOR Kahramanlar/İZMİR de durmaktadır.İlgilenenler için GSM numaram:0 532 694 79 89
Sahibinden com ilan no 16822386 dır.
Michelin Pilot Sport 'teker ,Varyatör ve diğer kayışlar,,hız bagaları,yağ ve hava filtresi,yağı (Castrol Magnatec 10W40),arka fren balatası 45 000 km de orjinalleri ile değiştirilmiştir.Alıcılar motoru diledikleri servise götürebilirler.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)