Resmin altında hepsi yazıyo valla
Ama benim demek istediğim 15-20 kişilik grupla gezmek.
Resmin altında hepsi yazıyo valla
Ama benim demek istediğim 15-20 kişilik grupla gezmek.
Hepinize Selam,bende izmirden bi vespacıyım siyah lx150 2008 kullanıyorum...
walla ya bi toplanalım tanışalım gezelim güzel olur :D
Havalar da güzelleşecek inşallah. Obama geldi böyle oldu, ne güzel hava vardı ya Birileri bişeyler organize etsin de yapalım bişeyler. Valla burgman'cılar yapıyormuş, bende kıskandım valla Bizde gidelim abi bebek starbucks'a. Sonracıma şöyle bir boğaz turu yapalım motorlarla.
Organize işinden ben anlamam, yapacak olan varsa meydan burda
Hoşgeldin toprağım Orbai Görüşelim gezilere gideriz.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
bu siteden kimseyle buluşma şansım olmadı :(
acaba yarın hazerfena gelecek olan varmı ?
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
slm arkadaşlar yardıma ihtiyacım var orj piaggio yedek anahtarı nerede yaptırabilirim kelebeği andıran plastiği siyah kahve rengi vs mavi olan anahtarlardan ihticacım var yedeklemem lazım gecen mecburen yaptırdım adam tofaş şahin anahtarına çekti utancımdan kullanamıyorum oo anahtarı
yetkiliservis aks moto da anahtar yok benim motorumun servsi onlar başkada kimseye sormadım buyuk iş merkezlerindeki lüx anahtarcılarda hep benzer anahtarlardan varmış ama suan çok talep var elimizde kalmadı dediler bende 20 30 neyse verip orj yaptırıyım istiorum orj herzaman ayrı bir guzel oluyor
bugun kısmet olursa arıcam ferco motoru bakalım nerede yaptırabiliriz diye
sakarya okuduğum okul du hala duruyor profilde 2 senedir gitmedim bile sakarya ya heheh
beyoğlu belediyesi arkası vespacı davut abi ile tanıştım bugun yedek parça ithalat ihracatcılar çook uygun fiatlı yedek parca temin ettim bugun yedek anahtarımıda aldım ondan suan aldığım en ucuz fiatlar bunlar
25 ön balata 25 yağ filtresi varyatör bilya takımı 25 varyatör tırnak seti 3 adet 6 tl filan falan
fiyat olarak balata iyi(orjinali sanırsam 50TL) yag filtresinin(orjinali sanırsam 30TL) çok farkı yok. diger parcalar hakkında bilgim yok.
evet benim söylediklerimde orjinal yedek parçaları ama bazı parcalarda inanılmaz fiatlar ben motoru aldım 4 saat sonra km teli koptu 1.000 km kadar kopuk telle yaptım oda ön lastikteki göbeği bozmuş km teli 25 tl oo göbek 45 tl aldım oo çok koydu bana yaa bilseydim hemen değiştirirdim 25.054 km de gözüküor ama 26.100 filandır suan genel olarak iyide bazı bakım parcaları göz korkutuyor
arkadşım bende yeni bir et4 kullanıcıs olarak.parça temini açısından bu bahsettiğin yerin tam tarifini yapar mısın?ulaşabilceğimiz telefon numarsı varsaada süper olur şimdiden teşekkürler
beyoğlu belediyesi arkasında hemen arac yolu ile gidilirken beyoğlu tuneli bilirsin oraya doğru çıkarken sağ kolda skuter servis firma ismi sadece yedek parca satış yapıorlar montaj yok ama parca fiatları uygun bence adres olarakta tunel ilk belediye cad. no:3 beyoğlu - istanbul
0212 251 04 29 davut abiye skipper lı canın slm var dersen yardımcı olur bende bir tanıdık vasıtası ile gittim indirim yapıor sanada yapar siparişle gelicek parcalar da en gec 1 gun içerisinde teslim ediliyor bana 2 saatte getirdi anahtarı mesela
Selam arkadaşlar eski bir gilera runner kullanıcısı olarak sizlerin başlığınız ilgimi çekti, scooter tekniği ve özellikle runner ile ilgili sorularınız olursa herzaman yardıma açığım görüşmek üzere! Benim eski emektarım ve bazı özellikleri;
Yine eski motorumu hatırladım,üzüldüm desem yeridir...Benim bu motorla ne nexus 500, ne de başkası başedebiliyordu ama güzel fiyata sattım,derbi aldım ama hala aklımdan çıkmıyor, keşke maddi imkan olsaydı satmasaydım, 0-100:6sn, son hız ise bilmiyorum, ibre 160'da bitiyordu;
neler var derseniz aklımdaki bazıları
Malossi hava filtresi
Malossi uzun şanzıman
Malossi kevlar kayış
Polini debriyaj seti
Malossi varyatör
Malossi reed valve(membran)
Malossi silindir kiti
PM tuning salyangoz egzos (sadece bu tek başına 3.5HP veriyordu)
Yarış fren balataları
Pirelli lastikler
Motor orjinal 22HP, bunlardan sonra 30HP civarı oldu ve aktarmada bu parçalarla sıfır kayıp olmuştu...Kalkışta motoru tutamıyordum...Bütün parçaları Almanya'dan alıp, herşeyini kendi ellerimle yapmıştım, sonra Antalya'dan gelip aldılar...Tabi xenon, ledli stop,digital göstergeler vs saymıyorum...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)