ana mehmet ne oldu sen dönmüşün runner a
aaaa kafam açıldı heeee aaaaaaaaa aa aa aa aaaa
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin bende runner mı alsam diye düşünüyodum tamda :D
evet arkadaşlar scooter ve maxi scooter yada italyan ateşleri neyse artık çarşamba 29 ekim buluşmasına gelen varmı
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Erdinç abi ben runnera geçeli 2 ay oldu neredeyse.Valla bakım masrafları çok pahalı artık binmeye korkuyorumSiz nexus'la nasıl başa çıkıyorsunuz helal olsun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
bende varım
ne varsa eskilerde var akü derdi bile yok basıyorum gidiyorum
merhaba arkadaşlar ;
nisan dan itibaren piaggio kullanıcısyım x7 daha önce siteye kayıt olmuştum ama bu bölümü şimdi rastladım . az çok konulara göz attım güzel görünüyo.bun dan sonra günlük takip etmeye çalışacağım .Bu ara arka çanta aparatı arıyorum ama orjınali çok pahalı görünüyor .620 lerde ) nasıl uygun bulabilirim .yardımcı olursanız sevinirim .
arkadaşlar benim runner vxr 200 2400 km de şu an , yazın şehir içi 100 km de 4 lt yakıyodu , şimdi 5 lt yakmaya başladı neden acaba ?
hava filtresini. bujiyi bide cikkleyi kontrool et bence
scootersa italyan olsun
mr.freeze
Hayırlı olsun yeni motosikletiniz.
7 aydır Piaggio'dan uzak kaldım ve tekrar aklıma düşen Beverly için aranızdayım.
2007 model siyah 250ie Beverly mi nisan ayında satmıştım. O günden bu yana Yamaha MT03 kullanıyorum. İki tarz arasında uçurumlar olsada iki motosikletimdende mennundum. Şimdi çift motosikletli insanlar furyasına katılmak üzere MT03'ümü satıp tekrar bir Beverly almayı düşünüyorum. 250ie veya 500ie olabilir. Sadece siyah olmak kaydıyla..
Birinci motosiklet için Honda PanEuropean almayı kafama koydum.
Hepinize kazasız sürüşler.
Özlediğim Beverly 250ie motorum
ve kullanmaktan deliler gibi zevk aldığım MT03'üm namı değer HAYVAN
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
bak bak bak erdem nelerin peşinde
sonrada ben dağlarda olmak istiyorum demeyesin erdem
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda bir arkadaşıma Vespa ET 4 almak üzereyiz. Ancak kafamıza takılan bir şey var. Sahibinin ifadesine göre motor bir kere yan yatmış ve o sırada "gidon"
ayarı bozulmuş o yüzden , gidonun açılıp kolay bir ayar yapılması gerekiyormuş.
Buna benzer bir tecrübesi olan arkadaş var mı? Vespa servisi şehirde yok.
Motoru kullandığımız zaman dönüşlerde kendinden toparlamadığını ve hareketlerde ufak zorlanma olduğunu hissettik.
Anlayacağınız yardıma ihtiyacımız var.
Durumu "maliyeti" ve "vehameti" açısından değerlendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşım bu italyan motorlarında ufak diye geçiştireceğin şeyler başına çok iş açabilir.Bulunduğun şehirde vespa için de servis olmayabilir bu da tamam.En azından ferco'nun sitesinden servis telefonlarını al.Arama diye ben veriyorum bak..
http://www.gileraturkiye.com/servisl...espa&x=25&y=13
Buradan kafana göre sana yakın bir servisi ara ya da işin sağlam olsun diye ferco'yu ara durumunu anlat.En yakın nerede yaptırabileceğini ve en azından parça değişecekse ne kadar tutabileceğini sor.Cidden bazen insanı şok edebiliyorlar
Onlardan alacağın bilgiye göre bir karara vararsın artık...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Ben burayı görmemişim,bende varım '06 Runner.
Tüm piaggio sevdalılarına merhaba...
Bende nasipse aranıza katılmak uzereyedim yakın bir zamanda.Beverly 250 almak istiyorum.İlk motorum olucak gücü ve ozellikle de kg 160 agırlıgı boyutları beni dusunduren tek faktor.Tecrübeli ve berverlysi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.Bnm boyum 1.84 ve 93 kg yum.Dedim gibi almamı tavsiye eder misiniz?
simdiden tesekkurler...
Merhaba,
Benimde boyum 1,84 ve 85-88 kilo iken Beverly 250ie kullanıyordum.
Boy ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım Beverly'de. Güç konusunda ise tek kişi binecekseniz kesinlikle güçsüz gelmez. Ben ve 85 kiloluk bir arkadaşım ile birlikte 48litrelik topcase içinde içecek dolu iken Manisa Spil Dağına tırmandık. 1350 metre irtifaya çok fazla sıkılmadan çıkardı bizi. Virajlı ve dik yokuşlarda zorlanmadı desem yalan olur.
Birde çoğu Piaggio&Vespa&Gilera&Derbi ve türevleri markalarda bilindik debriyaj ısınması sonucunda gelen sesi bir defa duydum. O denli zorlamayıda hiçbir sürücü normal üstü şartlarda bile yapmaz.
İlk sahibi olduğum Beverly'yi 7500km kadar kullandım. Tavsiye edeceğim bir motosiklet.
Şimdiden hayırlı olsun.
arkadaşlar runner 200 den derbi gp1 250 ye geçiş yapmak sizce nasıl olur ,
değermi sizce . ? ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)