mhyen hayırlı olsun gülegüle bin :D
mhyen hayırlı olsun gülegüle bin :D
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Teşekkür ederim banistercaq.Bu arada sende de önceden runner olduğundan acaba elinde kullanım kılavuzu var mı diye soracaktım?Tabi yine elinde olan arkadaşlar varsa bir fotokopi almak isterim.Motoru aldığım arkadaş biri vxr200 diğeri piaggio co. ile ilgili iki broşür verdi ama içlerinde hiç Türkçe yok.İngilizce bilmeme rağmen Türkçesini okumak daha iyi olacak
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Mhyen bi süredir runner almak istiyordunuz. İkinci el aldıgınız motorunuzun fiyatını ve kilometresini belirtebilirmisiniz. Sıfırı 8000 di sanırım şuan
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
Teşekkür ederim
2007 model, 2008 çıkışlı 5000 km değildi aldığımda ben yaptım 5000'i.Fiyat belirtmeyi uygun görmüyorum.İstanbul'daki 9-10 bin km üstü canı çıkarılmış garantisiz 2006 model motorlarla neredeyse aynı fiyata aldım
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Bu da yolların yeni ateş parçası
[B][I]Paiggio Beverly Cruiser 500[/I][/B]
[B][I]34 FK 7659[/I][/B]
Yaw Cwmati Müslim Bende Bi X9 500 Var Ama Bi Sorun Var Beyin Arzalı Yardımcı Olun Please
arkadaşlar fly 100 kullanan varmı almak istiyorum ama hiç bi yerde motoru tam olarak tanıtan bir bilgi yok
ledo sen bilirsin ya umarım okuyosundur
mhyen bende de sadece ing klavuzu var işimi genelde ondan görüyordum. (biraz geç cevap oldu kusura bakma)
Piaggio Xevo 250ie
Rica ederim hocam.O bende de var da bana dandik bir kılavuz gibi geldi.O kadar bakmama rağmen lastiklerin ideal hava basınçları hakkında en ufak bir bilgi yok
Valla daha ferco'ya soracak zaman bulamadım.Okullar da açıldı, sınıfları da doldurduk vakit kalmadı pek
mhyen ben senin için buldum kullanma klavuzundan
ön lastik basıncı 1.7bar
arka lastik basıncı 2.0 bar
arka lastik basıncı(yolcu ve yük) 2.2 bar
Piaggio Xevo 250ie
banistercaq ben hep ps değerleri aradığımdan görmemişim
hehe bende hep karıştırıyorum şu değerleri :D psi olsa ezberlemesi daha kolay :D gibi geliyor sanki
Piaggio Xevo 250ie
oncelıkle herkeze slm sıteye daha yenı oldum antalyadanım
runnerımın bagları bıttıgı ıcın baglarımı degıstırıcem ama orjınal baga takmak ıstemıorum gunlerdır ınternette bakmadıgım yer kalmadı..
malossı weya special baga almak ıstıyorum nerden temın edebılrım we motoruma nasıl bır katkı saglar.
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
Bag ne oluyor dostum?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)