Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Temmuz 2008, 16:38
Runner VXR200 2006-2007 Izlenimi
Selam arkadaslar, su anda bir 2004 Gilera Runner VXR200 sahibiyim, genel olarak selenin yuksek olmasi, ve kucuk tekerler yuzunden (ozellikle artci ile dengesi cok degisiyor) kendiminkini satiliga koydum ve daha buyuk motorlara bakiyordum (nexus, beverly). Beverly 500 bir tane denedim ama agirligindan ve dengesinden (hatta cekisinden, 100'e kadar runner ile neredeyse ayniydi) pek memnun kalmadim, belki cok sey bekliyordum.
Bugun, Runner'in cok begendigim bir sonraki kasasini denedim. 12" yerine 14"-13" lastik kullanmasi daha dengeli bir motor olabilecegini dusundurmustu. Yakin zamanda denedigim ve cok begendigim X7'nin de ayni ebatta lastik kullanmasinin etkisi var tabi bunda.
Sonuc olarak, gercekten viraj ve duz yol dengesi olarak inanilmaz farkediyor. Cekis olarak benim motor ilk basta daha iyi gibi ama sanki 50-60 sonrasi yeni kasa daha iyi cekiyor. Gostergeler, isiklar, genel olarak kasa dizayni ve kalitesi 2004 kasanin cok ustunde. Tabi ki fiyat olarak da 500luk motorlara gore cok uygun. Belki aldiktan sonra diger arkadaslar gibi ufak tefek modlara baslarim
Reklamlar
-
22 Temmuz 2008, 15:11
torm 11000km yeni kasa runnerı hem şehiriçi hemde şehirlerarası yollarda kullandım. Kesinlikle özellikle virajlarda eski kasaya oranla hemen farkedebileceğin yola yapışma farkı var.Tabi ki yine de 100km üstü virajlar sınır olmalı. Daha fazlasında tehlikeye yaklaşmış oluyorsun. Onun haricinde frenleri kendi ebatlarında ki scooterlar arasında kesinlikle harika. Bozcaada-İstanbul arası yazlığa gidip geldim gidişim yüklü ve artçılıydı buna rahmen ne o yollarda beni üzdü nede yetmiyor hissi verdi, runner kesinlikle boyundan büyük işler çıkartan bir motor. Tasarım olarak da en güzeli vxr 200 ler , st 200 leri ben runner a yakıştıramadım. Sportifliği sanki biraz çalınmış gibi
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
22 Temmuz 2008, 16:14
piagıo nun delisiyim dragların kıralıyım sen
-
22 Temmuz 2008, 18:12
5-10 dakika surebildim sadece, ama yeni model daha bir motosiklet dengesine sahip gibi geldi bana. Uzun yolda hafiflikten dolayi yine problem olacaktir buyuk ihtimalle. Frenler eskinin de cok iyiydi, degistirmemisler heralde. St200 sadece makyajlanmis runner gibi duruyor, bir de motoru 21 yerine 19 beygir euro-3 yuzunden...
banistercaq adlı üyeden alıntı
torm 11000km yeni kasa runnerı hem şehiriçi hemde şehirlerarası yollarda kullandım. Kesinlikle özellikle virajlarda eski kasaya oranla hemen farkedebileceğin yola yapışma farkı var.Tabi ki yine de 100km üstü virajlar sınır olmalı. Daha fazlasında tehlikeye yaklaşmış oluyorsun. Onun haricinde frenleri kendi ebatlarında ki scooterlar arasında kesinlikle harika. Bozcaada-İstanbul arası yazlığa gidip geldim gidişim yüklü ve artçılıydı buna rahmen ne o yollarda beni üzdü nede yetmiyor hissi verdi, runner kesinlikle boyundan büyük işler çıkartan bir motor. Tasarım olarak da en güzeli vxr 200 ler , st 200 leri ben runner a yakıştıramadım. Sportifliği sanki biraz çalınmış gibi
-
22 Temmuz 2008, 19:49
torm adlı üyeden alıntı
5-10 dakika surebildim sadece, ama yeni model daha bir motosiklet dengesine sahip gibi geldi bana. Uzun yolda hafiflikten dolayi yine problem olacaktir buyuk ihtimalle. Frenler eskinin de cok iyiydi, degistirmemisler heralde. St200 sadece makyajlanmis runner gibi duruyor, bir de motoru 21 yerine 19 beygir euro-3 yuzunden...
Beygir düşüşü çok kötü olmuş
-
22 Temmuz 2008, 21:30
senin eski runner hikayelerini okurken dikkatimi cekti, birkac tane cok az kilometrede yeni kasa denemissin (vxr), ben sahibinden.com'da duzgun fiyatta (6000ytl isteyen var) bir tane goremedim. Gecen gun konustugum baska biri de 2bin kilometrede 4200 liraya falan aldigindan bahsetti...
Bun runner'lari nereden buluyorsunuz be yaw
mhyen adlı üyeden alıntı
Beygir düşüşü çok kötü olmuş
-
22 Temmuz 2008, 23:19
torm adlı üyeden alıntı
senin eski runner hikayelerini okurken dikkatimi cekti, birkac tane cok az kilometrede yeni kasa denemissin (vxr), ben sahibinden.com'da duzgun fiyatta (6000ytl isteyen var) bir tane goremedim. Gecen gun konustugum baska biri de 2bin kilometrede 4200 liraya falan aldigindan bahsetti...
Bun runner'lari nereden buluyorsunuz be yaw
Abi runner satan çok da düzgünü yokAma şu da var.Sahibinde.com da ilanı olup İstanbul'da olanlardan bakmadığım yoktuAyrıcana 2bin kilometrede 4200 liraya alınan runner'a inanmam o fiyata o km'de 2004 eski kasayı bile vermezler
-
23 Temmuz 2008, 22:20
Sen de yeni kasa runner bakiyordun degil mi? Belki soyleyen kisi salliyordu biraz 4200ytl konusunda (beverly 250 gormeye gitmistim, orada soylediler). Enteresan olan da 9bin kmdeki 2006 Beverly 250'yi 7250ytl'ye satiyorlardi, yenisi 8000ytl. Genel olarak Piaggio grubunda insanlar absurd fiyatlar soyluyorlar ikinci eller icin...
mhyen adlı üyeden alıntı
Abi runner satan çok da düzgünü yok
Ama şu da var.Sahibinde.com da ilanı olup İstanbul'da olanlardan bakmadığım yoktu
Ayrıcana 2bin kilometrede 4200 liraya alınan runner'a inanmam o fiyata o km'de 2004 eski kasayı bile vermezler
-
23 Temmuz 2008, 22:59
-
24 Temmuz 2008, 10:35
Benim de su ana kadar gorduklerim aynen senin tecrube ettiklerin gibi. Dusuk km ve anlamli fiyatta Beverly-Runner bulmak imkansiz gibi, 100km bile kullanilmis olsa yenisi 8bin olan bir motorun kullanilmisina 7500 verilmez. Benim kasa runner'cilardan 5bin isteyenler var, dalga geciyorlar heralde Ya da klasik motorcu icgudusu, tok satici modeli, motorlarini satmak istemiyorlar ama satilirsa da buyugunu alma arzusundalar
Benim motoru sattiktan sonra yeni alacagim galiba, duzgun bir teklif bekliyorum... Sen Dylan'dan memnun musun?
-
24 Temmuz 2008, 11:39
Ben çok çok memnunum.Hani iyiki de runner almamışım diyorum.Belki de alıştım güzel geliyor ondandır ama gerek yakıt olsun, gerek yol tutuşu, hızlanması herşeyiyle dört dörtlük benim için.
Bu arada sana yamaha xmax 250 i modelini de tavsiye ederim.Dylan'dan sonra alacağım tek motordur.Cidden tam bir uzun yol canavarı ve de şehir içinde de atak.Lastikler de ön 15 arka 14 müthiş
-
29 Temmuz 2008, 13:49
Merhaba;
Nisan ayında piaggio fly 100 alarak motorculuğa başladım.Beklediğimden çok daha kısa bir sürede motor yetmemeye başladı.Yani bu makina görevini dört dörtlük yaptı ve artık görevi bir üst sınıfa devretti.
Kendisinden kendi kategorisinde alınabilecek azami verimi 2500 km'de aldım.
Kendisinden aldığım bu verimin de etkisiyle abisi Piaggio beverly 250ie 'yi almayı düşünüyorum.
Fly 100'ün satışı veya takası, aynı zamanda Beverly 250ie'nin alımı konusunda önerilerinizi,deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
-
03 Ağustos 2008, 01:12
2005 model x8-200 ile 25000 km'ye geldim. tık demedi.
bilgilerinize sunarım.
-
06 Ağustos 2008, 14:39
Merhaba arkadaşlar ben forumumunuza bugun katıldım, tabii kabul ederseniz ismim erol, bir süre honda daylan kullandım şuan suzuki an 125 kullanıyorum moturumdan çok memnunum şehir içinde süper bir motor. Yazları şilede kalıyorum ve her gün işe istanbula gelmek zorundayım onun için büyük bir motor almayı düşünüyorum yaklaşık onbeş gündür motorlara bakıyorum ve kafam karma karışık oldu. En sonunda x9 500 evo almaya karar verdim gibi Bu kararım nasıl lütfen bana yardımcı olun bu motoru kullannan arkadaşlardan biraz bilgi rica ediyorum. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür eder kazasız yolculuklar dilerim.
-
19 Ağustos 2008, 17:15
Ferco %15 gibi bir indirime gitmiş. 0 almayı düşünenler kaçırmasın derim.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
-
10 Eylül 2008, 00:39
Herkese selam arkadaşlar,
Bende beverly 500 var, motoru sadece hafta sonları kullanabiliyorum. Bazen göstergede ki sarı ışık devamlı yanıyor? acaba motorda elektrikle ilgili bir problemmi var? sorunun ne olduğuyla ilgili bilgisi olan varmı?
Teşekkürler.
-
10 Eylül 2008, 00:41
-
10 Eylül 2008, 01:27
-
10 Eylül 2008, 10:16
istanbulda nexus 500 ie için bildiğiniz ve tavsiye edebileceginiz usta varmı
ama nexus görmüş geçirmiş olması şart
yardımcı olmak isteyen varsa hem buraya hemde özelden msj atarsa çok sevinirim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
10 Eylül 2008, 10:48
Merhabalar Erdinç abi.Benim bildiğim bir Mustafa Usta var.K.Çekmece'de yeri.Hem hyosung hem de gilera, vespa, derbi vs servisi.Gerçekten iyi ve kalite bir usta.Sorunun neyse çözmede yardımcı olur.Ayrıca öyle ferco gibi paragöz de değil
Ferco'nun sitesinden alıntıdır...
FİRMA : ÇAKIRCA TİCARET MUSTAFA ÇAKIRCA
ADRES : KAHRAMANLAR CAD.NO:4 YEŞİLOVA
KÜÇÜKÇEKMECE
İLGİLİ KİŞİ : MUSTAFA ÇAKIRCA
TELEFON : (0212)-580 33 69
FAX : (0212)-580 33 69
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler