Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
One_Way adlı üyeden alıntı
Ledo dostum gerçekten çok doyurucu bilgiler yazmışsın parmaklarına sağlık
Biz uzun yol geziler de yapıyoruz, sanırım bu konuda da üzmez beni, 125 lik keeway arn ile bile ayvalığa gittiğime göre bunla nerelere giderim kimbilir
NeoSoul sana da teşekkür ederim arkadaşım
Bilgiler çok faydalı oldu. Gilera Nexus 500 almayı planlıyordum ama 2005 model çok uygun fiyata B250 buldum. Nexusun yarısından daha ucuza bulduğum için bu kadar fiyat farkı vermeyim diye düşündüm. 2005 model 8.000 km de 5 milyara, ne dersiniz fiyat iyi dimi? Moto urun durumu çok iyi bu arada
rica ederim arkadasim..
oo fiyat cok iyi kacirma! ben 2002 model 3000 km'de aldim, binmemis ilk sahibi dogru duzgun..egzozundaki jelatini yeni soktum daha 4,5 milyara aldim.. yaza o buldugun beverly min 6 bucuk milyar olucak o yuzden kacirma..makina ayrica su sogutmali,trafikte sismio etmio, bi fan acio walla actigi zaman sende rahatliosun ne gusel calisio yaa diye
kacirma!
ne renk? patlican moruysa sakin kaciriim deme ben bile alabilirim walla
Reklamlar
-
ne renk? patlican moruysa sakin kaciriim deme ben bile alabilirim walla
haydaa patlıcan ne? mor nereden çıktı ? sanırım sen "imperial blue" kastediyosun, yani bi çeşit mavi hadi lacivert olsun ama mor değil
ben kendime "patlıcan moru" motora biniyo dedirtmem kardeşim
-
-
ooo bu renk süpermiş yaaa i: arabada favori rengim ama B250 de bu rengi hiç görmemiştim, benimki kırmızı olanından
http://www.piaggioturkiye.com/modeller/beverly250.php buradaki aynı renk motor işte
-
efeniiim efeniiiiimm lutfeeen lutfeeeennn... lutfen bi bakalim nasilmis once;
hah tamam bu benimki değil, yalnız bu renk 2005 modellerde yok, zaten koyduğun resimlerde eski model gerçi hiç fark yok ya, bi tek rüzgarlık ve göstergeler
Bu arada bu da patlıcan moru veya lahana morciverti falan değil, illa bi zerzevat yakıştırması yapacaksan belki vişne çürüğü.... ama en iyisi kısaca "bordo" ben canlı gördüm resimdeki renk pek aynı değil
yalniz ben bu motorun ustundeki adami begenmedim..bi insan makinaya bu kadar eziyet edebilir estetik bakimindan hahahahahah
sen bide beni gör motorunu satarsın
-
ledo adlı üyeden alıntı
efeniiim efeniiiiimm lutfeeen lutfeeeennn... lutfen bi bakalim nasilmis once;
hah tamam bu benimki değil, yalnız bu renk 2005 modellerde yok, zaten koyduğun resimlerde eski model
gerçi hiç fark yok ya, bi tek rüzgarlık ve göstergeler
Bu arada bu da patlıcan moru veya lahana morciverti falan değil, illa bi zerzevat yakıştırması yapacaksan belki vişne çürüğü....
ama en iyisi kısaca "bordo" ben canlı gördüm resimdeki renk pek aynı değil
yalniz ben bu motorun ustundeki adami begenmedim..bi insan makinaya bu kadar eziyet edebilir estetik bakimindan hahahahahah
sen bide beni gör
motorunu satarsın
hahahahahaha alem adamsin abi, ok yarin satisa cikariorum o zaman aleti
bi kere visne curugu renki 2005 Yamah YZF-R1'in rengidir lutfen! Sekil 1 A'da bendeniz resimde gorunmusum kismen o makinayla
-
One_Way adlı üyeden alıntı
bende o renk var iste..orda gorundugu gibi diil cok daha guzel..gunes isigi vuruncu turuncu parlio hafif boyle cok tatli bi rengi var
-
One_Way, ,
Ne oldu yaw 2 gün kaybolduk olay değişmiş.
eee ali kardeş sen beni msn de ihml ettin bak ne kararlar almaya başladım
-
evet ama ben bugün yağmurda gördüm bu rengi
bu arada izmirede nihayet yağmur uğradı, sağanak yağmur altında scooter kullanmak cidden çok zevkliydi
-
-
yav ben de keeway arn ile uzun süre sağanakta kulllandım bugün, sadece pantalonum kötüydü, mont su geçirmedi, ayaklar da kupkuruydu, sevdim ben bu işi
-
Bu arada Gilera Runner 180 kullanıcıları varsa motorlarıyla ilgili fikirlerini yazabilirler mi. Aramızda bu modelden almak isteyenler var da
-
Ben Liberty 200 kullanıyorum ve Beverly250 veya Beverly 500 almayı düşünüyorum. Ama kalbim Vespa Granturismoda. Buarada Liberty sehir icinde cok cok iyi . Tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye ederler.
-
Majesty adlı üyeden alıntı
Ben Liberty 200 kullanıyorum ve Beverly250 veya Beverly 500 almayı düşünüyorum. Ama kalbim Vespa Granturismoda. Buarada Liberty sehir icinde cok cok iyi . Tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye ederler.
ne diyim.....
her zaman kalbinin sesini dinle....
-
Benim de gönlüm Gilera Nexus 500 den yana. Bunu alma sevdası ile Beverly 250 yi uygun fiyata almayı geciktiriyorum. Bakalım ne olacak
-
One_Way,
-
-
1yada2teker, bir arkadaşımda vardı arabasında daha çok yakıt tükettiğini söylemişti acaba öylemidir??? Arabası da yanılmıyorsam honda civic 1.6 falan dı... Eğer böyle bir şey yoksa alınacak en güzel motor runner 'dır bence...
-
az daha anlamlaı bir cümle kuracaktım motosikletinin (gilera runner 180) arabasında daha fazla yakıt tükettiğini söylemişti...
-
cafein bende de nexus var yeni aldım 2 el.700 kmde..
titreşim var biraz gibi geliyoo
senin söliceklerin varmı?
ön cam biraz titriyor falan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler