Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Buzmotor'u çok tavsiye ediyorlar. Bende yarın kendilerine uğrayıp tavsiyelerine göre hareket edeceğim. Sanırım ön/arka Michelin olacak seçimim.
pyro pirelli evo 22 bulamadığım için dün servisten yamalı lastikli motorumu alıp özen motor a gittim. Oradan Dunlop marka lastiği tercih ettim. Ufak tefek indirimlerle pirelli den ucuza geldi diyebilirim ondan pahalı olan lastik. Ön lastiğide zamanla değiştirirsin dert etme dediler. İlkbahar yaza doğru önüde değiştiririm daha lastiği kullanalı 15km oldu ama ben virajları pirelliye göre daha iyi aldığını hissettim sanki. Sana da tavsiyem birde dunlop un lastiklerine bak derim. SSlerle aynı hamurdan yapılıyor, birçok ss kullanıcısı boşuna dunlop tercih etmiyor sanki...
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Özellikle yurtdışı forumlarda Dunlop'u çok tavsiye ediyorlar. Türkiye'de fazla fanatiği yok sanırım Buzmotor'da Dunlop'ta varmış. Onu da sorarım.
Not: 200 km kadar lastiğin rodajı olduğunu unutma ve virajlarda dikkat et lütfen.
pyro teşekkürler, evet biliyorum ani kalkış ve ani frenlemeler yapmaya dikkat ediyorum şuan. Pirelli den sonra hissettirdi ama dunlop farkını.
Piaggio Xevo 250ie
evet arkadaşlar, lastikler bu akşam Michelin Gold Standard ile değiştirildi. Yumuşak hamur bir lastik umarım kışın rahat ederim.
hayırlı olsun iyi rodajlar sanada güle güle bin
Piaggio Xevo 250ie
Teşekkürler. İlerleyen günlerde izlenimlerimi yazarım. Senden de Dunlop için değerlendirmeni bekleriz.
merhaba arkadaşlar nexus 500 kulanım kılavuzu edinebileceğim biri var mı acaba...yardımcı olur musunuz?
Merhaba herkeze ben 2 gün önce fly 100 aldım kampanyalı olduğu için ama internette bu motorla ilgili hiç yoruma rastlamadım kullanan bi arkadaş varsa biraz bilgi vermesini isterim. teşekkürler şimdiden.
Ömür biter yol bitmez
merhaba arkadaslar bir resimde x8 e cok guzel bir sissy bar yapmıslardı cok sık duruyordu nerde yaptırabilirim acaba
daelim gıllera aprilia bu scouterlara genış yelpaze acalım cunku kore malı kalıte malı
arkadaşlar nexus 500 kullanıyorum...bu gün motor yavaş giderken stop etti daha öncede başıma bir kez geldi tarfikte sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaşlar, bende yeni üye oldum aynı zamanda Runner 200 wxr aldım, bu cumarteside direksiyon sınavındayım
Merhabalar ,
Sizlere birşey danışmak istiyorum. İlk motorumu alacağım. Maxi Scooter düşünüyorum. Yaptığım araştırmada Piaggio x9 250 yi çok beğendim. Ama gördüğüm kadarıyla SYM GTS 250 için de güzel yorumlar var. Fiyat olarak biraz fark var aralarında galiba ama siz ne tavsiye edersiniz ?
SYM GTS 250 lerin 2. elleri 2006 modelken , Benim internette bulduğum x9 lar 2005 model. Büyük fark yaratır mı ? Yada 1 sene sonra değiştirmek istediğimde 3 yaşındaki motoru 2 yaşındaki motora göre daha zor mu satarım.
Yazdıkça aklıma sorular geliyor. Piaggio x9 evolution 250 ile Piaggio x9 250 aynı şeyler mi ? Farklı ise farkları nelerdir.
Birileri yardımcı olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler,
Arkadaşlar ET4'ümüz ile maalesef kaza yaptık :( Halen taksitlerini ödediğimiz için makul fiyatta LX150 arıyoruz.Şöyle 4000 ytl civarında.LX150 zor ama ET4'te olur.Herkese sevgiler
arkadaslar merhaba ben DERBI kullanıyorum, bunları ferco motor birlikte getiriyo bilmem aranızda bana da yer varmı
hosgeldın hocam.............
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)