Arkadaslar merhaba piaggio zip 100 alarak motosiklet dunyasına adım atmıs bulunuyorum Beylikduzunde bu motora alıştıktan sonra 250 lik abilerinide alırım umarım herkese keyifli surusler dilerim.
Arkadaslar merhaba piaggio zip 100 alarak motosiklet dunyasına adım atmıs bulunuyorum Beylikduzunde bu motora alıştıktan sonra 250 lik abilerinide alırım umarım herkese keyifli surusler dilerim.
X9 tüketiminde hesap hatası var . X 8 250 menzili 250 km tam depo ile - ki depolar aynı olmalı
x9'un deposu 14.5 litre (2.5 litresi yedek depo)
bu da sehirici karısık kullanımda 320 km demek.
Arkadaşlar ben yakıt tüketimini söyle hesaplıyorum. Işık yandığında yaklaşık 10 lt benzin alıyorum. Bunun karşılığında sehiriçi ortalama 250-280 km arası yol yapıyorum. Bu da 100 km'de 3.5 lt ediyor. Bunun altı çok iddialı olur. Motoru ilk aldığımda yaklaşık 5 lt yakıyordu, 4-5 bin km'den sonra bu aralığa oturdu diye hatırlıyorum.
Hız konusuna gelince yaptığım max hız 136. Yol bilgisayarının dediği. O da tabi yokuş aşağı. Düz yolda sürekli 130 bence motoru limitte kullanmak demek olur. Bu aletin max hızı 125 km zaten. Benim tavsiyem 100 km civarında kullanmak olur, hızlanmaya ihtiyacınız olursa elinizin altında birseyler kalsın.
Arkadaşlar,
Öncelikle herkese merhaba. Çok kararsız kaldığım bir konuyu sizlerle paylaşacağım. Önümüzdeki hafta ehliyetimi alıyorum. Hemen ardından gidip motorumu alacağım. Uzun zamandır araştırma yapıyorum ve sonunda iki modele indim. Piaggio Beverly 250 ve 500.
Dizayn olarak Beverly 500 hoşuma gidiyor ancak %80 şehir içi %20 şehirler arası kullanımım olacak. Beverly 250 hem daha hesaplı, hem daha pratik geliyor.
Yaklaşık 5000 km Skipper 150 tecrübem var. Bunun üzerine hangisini almamı tavsiye edersiniz. Beverly 250 deneme sürüşü yaptım ve gayet güzel geldi performansı ancak 500 kullanan arkadaşlar da sürekli baskı yapıyorlar.
Fikir ve önerilerinizi alabilir miyim?
Son olarak ikinci el Beverly 250 veya 500 arıyorum. Haberiniz olsun.
byrock,
bu başlığın ilk bölümlerinde 250 lik olanı uzun uzun anlattım. Ordan bakabilirsin.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
herkese selam aranıza yeni katılmış bulunuyorum.
benim emsalsiz bir piaggio tph125 im var.
Arkadaşlar siteye yeni katıldım ama gerçekten ii bir site bu arada bende Piaggio Vespa Skipper ST 150 war gerçekten memnunum ama şimdi Gilera Nexus almayı düşünüom eeer kullanan warsa bana biraz motor hakkında bilgi werebilirmi??? ..::Bu arada Vespam satılıktır::..
Neco bey kusura bakma bıarz gec cvp verıyorum.sol grenaj ve havalandırmayı aldım yaklasık 220 tl tuttu ıkısı fakat grenajı kırmızı yerıne siyah göndermısler sımdı onunla ugrasıorum boyatıcam die.bıde ızmırde fazla duramıyorum işlerim dolayısıyla gıt gel yapıorum sureklı geldıgımde ılgılenmeye calısıorum ama olmuo kac ay oldu hala tam olarak halledemedım
küheylan hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
selam arkadaslar
ben ve kankam gecen hafta birer adet x9 500 aldik
benim ilk motorum ve muthis memnunum.
bir piaggio gunu mu duzenlesek yahu
Hayırlı olsun hepinize, herkezin piaggio alması çok güzel
kesinlikle bende varım
buarada maslaktaki servis 20 sinde tatillini bitiriyor bilginize
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
beverly 500 u olan arkadaşlar bi ellerini kaldırsınlarda gorelim
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)