Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
brsyc teşekkürler, artık motora alıştım sayılır. Bir tek ses olayı devam ediyor, zaten başka bir arkadaşta yazmış ama artık alıştım ona da.
Geçenlerde yağmur yağdığında uzun farın içerden buhar yaptığını gördüm sanırım su alıyor, bir ara servise götürmek gerekecek.
-
eski fiyattan bana yenı kasa runner verecek bayi varmı
-
bendede gilera var ama kolum kırık oldugundan hala kullanmak nasip olmadı herkese selamlar
-
selamlar
x9 sanırım yeterince ısınmadığı için,
yolda giderken ışıklarda vs.. durduğumda motoru kapıyor. Hatta yokuş aşağı giderken gazı kesersem de kapadığı oluyor.
nasıl düzeltilir bu?
-
Benim motoru ilk aldığım gün böyle bir sorunum vardı. Hiçbirsey yapmadım ama bir daha böyle bir sorunum olmadı. Ben motoru teslim aldığımda son benzin damlaları ile istasyona ulaşabilmiştim. Sorun benzin aldıktan sonra oldu ama ben sebebi odur diye düşündüm.
-
2000 model bi x9 um var alırken sıfır aldım geçen ay büyük bir masraf çıkarttı piston kayış sekmanlar motorun iç zincileri gibi parçalar değişti şimdi canavar gibi oldu x9 dan asla vazgeçmem :-)
-
denden motorun egzoz hava ayarını ayarlat soğuk motorla alakası yok onun enjeksiyonlu makine o.
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
denden motorun egzoz hava ayarını ayarlat soğuk motorla alakası yok onun enjeksiyonlu makine o.
selam enjeksiyonlu degil ne yazık ki
-
selamlar,
2 gun once yeni kasa runner vxr200 aldım
aldıgım yer , 95 oktan benzin onerdi ama kitapcıgında 95 oktandan yuksek benzin kullanın diyor?? ilk depo benzini 95 oktan alıp 70 km kadar kullandım.
kac oktan kullanmalıyım, yanlıs kullanımın ne gibi zararı olur acaba?
-
silencer adlı üyeden alıntı
selamlar,
2 gun once yeni kasa runner vxr200 aldım
aldıgım yer , 95 oktan benzin onerdi ama kitapcıgında 95 oktandan yuksek benzin kullanın diyor?? ilk depo benzini 95 oktan alıp 70 km kadar kullandım.
kac oktan kullanmalıyım, yanlıs kullanımın ne gibi zararı olur acaba?
abi naaptın sen yaa, o benim hayalimdi.
benim hayalimi nasıl sen gerçek edersin. o benim olacaktı...
-
umarım hayalin gerceklesir
ve
denden, pm attım
-
silencer adlı üyeden alıntı
umarım hayalin gerceklesir
ve
denden, pm attım
lise arkadasim ciktin ;)
motorlari tokusturalim bir ara. kaykayinin acisini hafifletir
-
merhaba arkadaslar. ben de bir gt-200 sahibiyim. araniza katilmak guzel. selamlar herkese...
-
Arkadaşlar birkaç sorum var
Motorda giderken ve durunca nedense gaz kokusu ve yanık lastik kokusu alıyorum. Bir türlü servise götüremedim hala, 4.000 km ye gelecek (Rondaj bakımı yapıldı)
Itanbul avrupa yakasında tavsiye edeceginiz servis var mı? ARka tekerden ses de geliyordu hani.
Ayrıca geçenlerde lastiğe çivi girdi gittiğim benzincinin lastikçisi fitil soktu. Ama hafif bir dengesizlik başladı sanırım. Bu lastiği çıkartıp yama yaptırmak gerekiyor dedi forumdaki arkadaşlar.
Bu iş nasıl yapılacak, servis mi çıakrtacak? İçine sokulan fitil lastiğin yapısını bozmuş mudur? Tahminen ne kadar masrafım olur?
Teşekkürler
-
denden,
Maslakta Ferconun merkez servisi var. Abdullah Usta bu işin uzmanıdır.
Bütün şikayetlerini anlat, lastik konusunda da seni yönlendirir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ledo adlı üyeden alıntı
denden,
Maslakta Ferconun merkez servisi var. Abdullah Usta bu işin uzmanıdır.
Bütün şikayetlerini anlat, lastik konusunda da seni yönlendirir.
yaa ben bir kere gittim oraya
randevu verdiler
randevu saatinde gidemedim karmaşık işler oldu telefnlarını da bulamadım o an.
şimdi utanıyorum oraya gitmeye :(
-
arkadaşlar 2000 model x9 31 binde debriyajı kayışı yeni değişmiş alınırmı sizcee ufak tefek boya istiyen yeleri var ama suan motor orj boyasız filan falan
bide satan motorcuya da emanet bırakılmış bu motor su soğutmalı motor kadran 160 km hız gösteriyor + baya tatlı 1 alet
-
02 Kasım 2006, 00:28
-
02 Kasım 2006, 01:30
Derbi gp1 i unutmayın arkadaşlar aynı bünyedeler kardeşleri ayırmayın lütfen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler