salihgüreli bekliyorum yabancı birine gitmesin
Salih aramışsın kusura bakma toplantıda idim. Yanlız vermiş olduğun telefondan sana ulaşamıyorum.
salihgüreli bekliyorum yabancı birine gitmesin
Salih aramışsın kusura bakma toplantıda idim. Yanlız vermiş olduğun telefondan sana ulaşamıyorum.
Selam Arkadaşlar.Öncelikle Et-4 için bişiler yazayım.Bence de klasikleşmiş bir model çünkü vespanın hala eski çizgilerini muhafaza etmekte büyük ölçüde.Neyse haberin olsun bu alet 50cc falat 125cclik bir modeli de var.O da Et-4 fakat motor seçeneği farklı işte birtek yoksa model farketmiyor.Bu arada Et-2 de ona benzer bi model fakat o da 50cclik.
zip 100 hakkında ne düşünüyosunuz yazlıkta babam kullanıcakta fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
peki bu zip 100cc modeli ne yakar gidişi nasıldır herhangibir zorluk veya sorunu sıkıntısı varmıdır parça fiyatları ucuzmudur piaggio zip 100cc si olupta cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
walla bende zip yok ama bende piaggio sahibiyim çok bişi yakmaz100 cc taş çatlasa 2litre fln yakar 100 km de
Merhaba dostlar,
X9'umu yeni aldım. Henüz 400 km'de. Ancak yakıt tüketiminin biraz yüksek olduğunu fark ettim. 100 km'de tam 5 lt tüketim ölçtüm ki sürüşümün tamamı şehirler arası yollarda gerçekleşti. Şehir içi kullanımda tüketim değerinin daha da yüksek olacağını düşünmekteyim. Sizce normal midir bu tüketim? Lütfn aydınlatınız....Selamlar.
Alpay
500 cc lik bir makinadan bahsediyoruz. Tahminimce sehiriçinde 5 litrenin altına zaten düşmez de üstüne çıkabilir.
Ancak şehirlerarası yollarda kullandım demişsin. Bu da bana normal gibi gözüktü.
Gilera nexusu olan arkadaşlar sana bu konuda ışık tutacaklardır. Aynı motor ne de olsa
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Arkadaşlar piaggio için yeni bir grubumuz var
piaggioturkiye@yahoogroups.com
Hepinizi bekliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Salihciğim, iyi de bizim zaten yaklaşık 40 üyeli clubpiaggio@yahoogroups.comsalihgureli adlı üyeden alıntı
grubumuz aylardır var.
Neden rekabet yaratıyoruz. Buyrun o tarafa......
http://autos.groups.yahoo.com/group/clubpiaggio/
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ben araştırdım ama bulamadım ledo, bu arada ben iki depo devirdim X9 500 ile 7,5 yakıyor hatta yakmıyor emiyor benzini tabi yeni heves biraz fazla yüklendim sanırım gaza. ilk depo 220 km götürdü ikinci depo 193 km (220 gorurum die yolda bile kaldım)ücüncü depodayım simdi ama bu sefer dikkat ediyorum gaza yuklenmiyorum fazla.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
o ne öyle 7,5 l. Sen hemen bi servise uğra....salihgureli adlı üyeden alıntı
thutkhuss adlı üyeden alıntı
ET4'ün 150lilik modeli de var.
Bkz. Benim motorum
herkeze selamlar. piaggio nun skipper modelini almayı düşünüyorum ancak motor bu seneden itibaren satıştan kalkıyormuş hatta piaggio nun internet sayfasında modeller arasında yer almıyor, bugün bir iki bayiyi aradım ellerinde son 4 tane kadar olduğunu söylediler. Benim size sorum bu model hakkında bilgisi olan var mı, satıştan kalkıcak olan bu modele 4400ytl verilir mi? tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
ledo normal olduğunu sanıyorum çok gazladım bu depoyuda bi deviriyim ondan sonra uğrıycam. Genede X9 500 kullanan varmı arkadaşlar siz ne kadar yakıyosunuz 100 km de.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
x9 250 si olan arkadaslar ,
siz ne kadar gidebiliyosunuz bi depoyla?
oylama var en iyi custom motor markası hangisi diye . lütfen oylayın sizde .
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12269
sizde katılın oyunuzu kullanın doğru olan kazansın böyle olmaz model sayfasında reklam ediyorlar sonra girip manüple etmeye çalışıyorlar oylamayı
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
selamlar arkadaşlar.ikinci el x8 200 veya x9 250 arıyorum.bircok sitelere giriyorum ve araştırmaya devam ediyorum.şayet satmak isteyen erkadaş olursa bana mail atabilir.şansımı arttırmak için burayada mesaj yaziyim dedim.kusura kalmayın.tabiki ikinci el arama sebebimiz sıfır alacak güce sahip olmamamızdır.mail atacak arkadaşlar olacaksa bunuda gözönüne alıp garip fiyatlar istemesin lutfen.
birde sorum olacak bi yerde x9 180 gordum 25000 kmde.4750 ytl istiyor,biraz fazla gibi geldi bana siz ne dersiniz?25000 km az da deyil dimi??
bu arada mail adresim muratulgar@hotmail.com
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
@ nikneym;
kilometre çok problem değil eğer ben bu motoru öldürünceye kadar kullancam diyorsan. çünkü burgman400 ile 300.000 mil yapıp da hala giden okumuştum yabancı internet sitelerinde.
ama ben bu motoru 3-5 sene kullanıp satarım diyorsan, km'sine de bak modeline de bak.
ben de motorlarımı hep 2.el alırım, 0 alabilme durumum olduğu halde.
temiz bulduktan sonra 0km almaya ne hacet?
nemrut
kesinlikle binmek için arıyorum.fethiyede oturuyorum bu yuzden civarlara motorla konforlu bir sekilde seyehat etmek istiyorum.sen x8 i satmayı dusunmuyomusun?bak iki tane motor fazla gelir sonra
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)