Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Nisan 2006, 16:55
thutkhuss adlı üyeden alıntı
bu forumlar neye göre düzenleniyor.Yeni gelenler başta olsa daha güzel olmazmı ama ilk sayfada hala ilk günkü mesaj var.
thutkhuss, bu dediğin tüm forumlarda standart olan bir uygulamadır. başlığa yeni giren biri tüm mesajları başından okuyabilsin diye...
Ancak, benim senden bir ricam var. Forumda "flood" mesaj yasak, yani aynı kişinin arka arkaya aynı başlığa birden çok mesaj atması...
Lütfen bu konuya dikkat edermisin. En son yazdığın mesajda düzeltme yaparak, aklına sonradan gelen bir konuyu ekleyebilirsin.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
-
04 Nisan 2006, 17:28
tamam ledo bundan sonra dikkat ederim arka arkaya yazmamaya.Forumları o zmn sondan takip edeyim.Uyardığın için teşekkürler,düzeltmeden haberim yoktu.Bide bu piaggio forumuna daha kısa yoldan nasıl ulaşabilirm,aratarak buluyorum da
-
04 Nisan 2006, 17:31
tamam ledo bundan sonra dikkat ederim arka arkaya yazmamaya.Forumları o zmn sondan takip edeyim.Uyardığın için teşekkürler,düzeltmeden haberim yoktu.Bide bu piaggio forumuna daha kısa yoldan nasıl ulaşabilirm,aratarak buluyorum da
-
04 Nisan 2006, 17:59
bu başlığı açmıştım ama pek gören olmadı heralde. bende buraya ekliyim dedim. nede olsa Piaggio forumu
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
bugün (yani 29 mart)
www.piaggioturkiye.com a bi girdim. aaa. ne görüyorum. işte bunu
evet piaggio üç tekerli scooterını türkiyeye getirecekmiş.
bu model burada daha önce gösterilmişti. biliyorum ama bulamadım. kusura bakmayın. oraya eklicektim.
__________________________________________________ _________________________________
tamam buldum. likide bu
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=piaggio
bu konuya gitmek için buraya tıklayınız
-
04 Nisan 2006, 21:47
peki arkadaşlar yeni kasa VXR 200'mü yoksa eski kasamı hangisini almalıyız yaz geliyo en iyi scooter GİLERA
-
04 Nisan 2006, 23:55
tamam ledo bundan sonra dikkat ederim arka arkaya yazmamaya.Forumları o zmn sondan takip edeyim.Uyardığın için teşekkürler,düzeltmeden haberim yoktu.
Bende sana teşekkür ederim, dikkate aldığın için. (bu seferki sayılmaz )
Sen de forumda biraz eskiyince yeni gelenlere, onları kırmadan, forum kurallarını anlatırsın...
Bide bu piaggio forumuna daha kısa yoldan nasıl ulaşabilirm,aratarak buluyorum da
sayfanın yukarısında "konu seçenekleri" var, oradan "abone ol" tıkla ve bu sayfaya abone ol. Sonra "hızlı menü" den, "aboneliklerim"i seç. Onun içinde bu sayfayı bulursun.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
05 Nisan 2006, 01:48
Ben de özgürlükçüyüm...
Liberty 200 buz mavisi... Herkese merhaba...
-
06 Nisan 2006, 00:24
çok teşekkürler ledo.HMMM çok şey sordum ama bişi daha sorayım da kurallar bozulmasın.Geçen de aynı hataya düştüm,kendi yazdığım forumu heralde silemiyorum fakat değiştir dediğimde renk falan da seçtim,ama yeni forum olarak yanıtladı neyse bundan sonra ecel soruları yok hadi eywallah
-
06 Nisan 2006, 01:37
çok teşekkürler ledo.HMMM çok şey sordum ama bişi daha sorayım da kurallar bozulmasın.Geçen de aynı hataya düştüm,kendi yazdığım forumu heralde silemiyorum fakat değiştir dediğimde renk falan da seçtim,ama yeni forum olarak yanıtladı neyse bundan sonra ecel soruları yok hadi eywallah
Bu sorunu çok iyi anlayamadım, ancak tahminime göre yazdığın bir yazıyı "çerçevesi" ile beraber ortadan kaldırmak istiyorsun. Bu da mümkün değil, sadece mod'lar yapabilir. Ancak "düzeltme"den girip, çerçevenin içini tamamen silebilir veya içine başka bişey yazabilirsin.
-
06 Nisan 2006, 16:18
ok ledo saol,Bu arada bi muahbbet açalım diyorum ben,herkes onunla ilgili birşey söylesin.bu aralar pek birşey konuşulmadı neyse kaçtım byes
-
07 Nisan 2006, 09:22
Vespa Et2
SELAM
Bende aranıza katılmak üzereyim inşallah
VESPA ET 2 hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Bende vespa et2 almayı düşünüyorum bir tane buldum 2003 model
ben sıradan scooterlardan almak itemiyorum almışken kendi sınıfında kalsikleşmiş bir motor olsun istedim
ancak bunlar 50 cc'ymiş doğrumu acaba 50 cc olsa bile siz ne dersiniz kullanışlı olurmu ,alırsam bu benim ilk motorum olacak
birde piyasa fiyatları ile ilgili bir bilginiz varmı
TEŞEKKÜRLER
-
09 Nisan 2006, 11:39
-
09 Nisan 2006, 13:45
-
10 Nisan 2006, 01:29
Ya arkadaşlar bana X9 250 satıcak biri yokmuuuuu?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
10 Nisan 2006, 02:39
Üst taraftaki arkadaşın motoru bir ara satılıktı.
Sor bakalım hala satılıkmıymış ?
Al bak bu da link. Ortalıkta " X9 arıyorum " diye bağrınacağına biraz araştır kardeşim
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=Piaggio
-
10 Nisan 2006, 10:24
Adam yokki ortalıkta sattı heralde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
11 Nisan 2006, 14:17
salihgureli adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar bana X9 250 satıcak biri yokmuuuuu?
Şuna baktınmı ? Neredeyse sıfır. Bunu kaçırma derim.
www.motorium.com
-
11 Nisan 2006, 19:13
Saligüreli senin özeline bir mesaj attım. Motorumu satmak istiyorum. X9 250 2005 model 6500 km'de 13/07/05 trafiğe çıkışlı özelinden bakarsan telefon numaralarımı verdim
-
11 Nisan 2006, 22:36
nurkan yarın donuyorum sana
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
11 Nisan 2006, 22:58
Ortalık çinli motorlarla doldu, üstelik herkes motor almaya başladı. Kask almadan motor alanlara gıcık oluyorum. Kalitesiz işçiliğe gıcık oluyorum.
Yeri değil ama söylemek istedim, ne de olsa bizbizeyiz :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler