hornet
km de hiiç sorun değil bu motor için
hornet
km de hiiç sorun değil bu motor için
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sonuna kdr hornet hondaa hayat ondaa xD
unutma motorsiklette kaporta sensin...
Z750 =) parça sıkıntısı kronik sorun falan demişler de Acaba sende öyle bi problemden dolayı canı yananlardan mısın yoksa Ben bilmez duydugumu Söylerim diyenlerdenmi....
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
ben hornet ide z 750 yıde ( kendıme ait olmadan) kullanmıs birisi olarak sana kesınlıkle z750 almanı onerırım zaten zx 6 kullanmıs birisisin kafana takacak bişi yok ayrıca parca bulunmuyor dıye bişey soz konusu deıl evet turkıyede yetkılı servısınden almak ıstersen zorlanırsın ama yurt dısından cok rahat bulunuyor fıyatları bırbnırıne yakın ise z 750 almanı onerırım.
normal bir sürüs tarzında kujllanıldıysa 30,000 km hiçte kafaya takacak bir km deil bence yakıt konuısunda net bişey soleyemem yanıltamk ıstemem
hornet z750 ye gore daha agır (kg olarak) hıssettırıyor bence
marka ne olursa olsun muhım deıl sımdıden hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerım
hornet baya benzın yakıyormus arkadaslar ben ogrendım ama z750 nınde gerı kalır yanı yokmus.yanı sartlar hep esıt..ıyıce arada kalıyorum..
birde bir arkadasım sureklı er6n almam konusnda ısrar edıp duruyor..oda ıyıce kafamı karıstırıyor..
ER6N Z750 hornet arasindan
ben er6n i secerdim..
ama z750 yi cok sevsemde hornetle ikisi arasindan devil egsoz takilmis horneti tercih ederim her zaman
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hornet kardeş daha yüksek model ve az km bulabilirsin umarım
hornet veya z750 arasıda kalman çok doğal.ben sadece şu km olayına taktım.nedense 30000-40000 km çok fazla deniliyor.bu çok saçma geliyor bana.çok yakın arkadaşımda 85000 km de honda 900rr var 98 model ve taş gibi makina.bu motosikletler kullan at çakmak değilki 30000 yapıp çöpe atalım.eğer doğru kullanıldıysa ve bakımları zamanında yapıldıysa 100000 km leri geçmeleri çok normal.kymco bile 100000 km garanti verirken,pizzacı arkadaşlarda 80000 km de activa varken herhangi bir japon için 30000 km hiç bişey değildir.abartmayalım lütfen.ben 30000 de motor alırım,daha öncede aldım ve senelerce de kullandım.
Z750 diyorum.. Sırf şekilden ama..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
2 binde 2007 model Hyosung varken diğerlerini hiç düşünmem şahsen. Neredeyse sıfır motor fakat kategorisi farklı. Aynı km'lerde R olmayanını da daha ucuza bulabilirsin. Sahibinden'de 10900 YTL'ye 2008 model sıfır var. Bence bu motora çok iyi fiyat.
aslında hepınızn yaptıgı yorumlar cok dogru..eger duzgun bakıldıysa 30bın gercekten de hıc bırsey dagıl lakın eger dogru bakıldıysa..bunu nasıl anlayacagım..tıyosu var mı bu ısın..bı oncekı zx6ım 50bın yatak sardı..o kadar da duzgun bakıyordum
yatak sarması büyük ihtimal yağsız bıraktın ondan derim.sana tavsiyem eksozu elinle kapat sadece motorun sesini dinle-lakırtı şakırtı varmı diye,garnti bir yol değil ama faydalı
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
honda cb900
honda al , paran varsa 600 veya 1000lik falan yoksa 2. el bir yamaha yzfr1 alsan iyi edersin:
ıste herseyın bası bılınçlı olmak.sızlerden cok se ogrenıyorum tesekkur ederım
Kesinlikle gt 650, tertemiz az km de hic bosuna kasma kendini honda alcam diye 30 bindeki motoru, nasıl kullanıldığı muamma alırsın elinde patlar binpişman olursun, kawanın yedek parcası bulunmuyorsa , hondanınkide çok pahalı. Comet 650 kullandım 14,000 km boyunca tek bir sorun dahi çıkarmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)