Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki GSF Bandit 650 S

REKLAM ALANI
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    merhaba arkadaşlar
    ya bu makine hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim artıları eksileri. Türkiyede pek fazla görmedim

Bilgi verirseniz çok sevinirim kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen

teşekkürler
    iyi sürüşler
    enjoy your ride and enjoy forever

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Turkiye'de fazla tutulmayan ama Avrupa ve Amerika'da cok tutulan, kategorisinin en iyileri arasında gosterilen bir motor...

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    suzukinin en ii makinesidir aslında bandit mekanik anlamda sorunsuz bi motordur yag sogutmalı makine ama asla bi dezavantaj diil bu motor için hersey ona gore tasarlanmıs ve cok guzel oturmus..

bandit alınır uzun yıllar sorunsuzca binilir oyuzden ulkemizde cok tutulmaz bzde genelde yuksek beygirli hızlı ve en fzla 2-3 sene binelibilen motorlar tutulur..

sonuc olarak benim tavsiyem al..
    true love..

Drift Religion

bandit evet kullandıgım bir motorsiklet fazer6 yada benzeri motorlardan çok daha güzel torklu bir motordur. fakat 650 lik lerin vergileri 1000 lik vergisi oldugu için hoş degil 2 cc den fazla para ödüyorsunuz
    kilo olarak agır bir motorsiklet ani kıvrak degil şehir içi eziyet olabiliyor bazen
    para olarak 9 bin liraya bulduysan kazasız ve temiz ise almaya deger fakat hız merakın varsa bazen yetmeyebiliyor bana yetmedi mesala o yüzden 600 f aldım.

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    avrupa da çok tutulduğunu biliyordum ama fazla bilgim yoktu. verdiğiiz bilgiler için saolun. O zman 600 bandit de makul sayılabilir vergiden dolayı. Peki bandit 600 ve 650 arasında ne kadar bir performans farkı olabilirki...
    yani çok bi fark olmaması gerekir diye düşünüyorum sonrasında da diyorumki koskoca suzuki neden böyle bir fark yapsın. Aradaki farkları bilen varsa sevinirim

bandit 600 ile arasında 5 km fark vardır hız olarak 600 s sekiz e bulursan temiz 10binde orjınal tekerleri ile alınabilir

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    650cc sonradan cıkanlar eskiler 600cc 600de naked ve kafa grenajlı olan model var 650de naked yok

650de motor brz dha torklanmıs cc arttıgı için ama cok bi performans farkı yok sanırım teknik ozellik olarak bandit 650 sınıfının en iisidir ama pratikte brz hantal sayılabilir fakat motora alısınca emin ol o ozelliklerin hepsini kullanıyosun zevkle
    true love..

Drift Religion

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    evet ben de naked olan modellerini sahibinden.com da inceliyordum. hatta 500 lüğü satıp 650 alayım diyordum ama son dönemlerde hepsi birden kaybolmuş ortadan... halbuki hyosung gt 650 yerine rahatlıkla tercih edilebilecek ana makineydi benim için. zaten herşeyi aynıydı... bir tek egsozu beğenmiyordum ki onu da halledecektim
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    600 ve 650 arasındaki vergi farkını unutmayalım. 650 modelleri aslında 656 cc olduğu için 6 cc ile bir üst vergi dilimine giriyor ve vergiyi iki katından biraz daha fazla ödüyorsunuz. Ama genel olarak bakıldığında çok çok iyi bir motordur. Ben uzun süre 1200 bandit kullandım. Daha sonra takasa vermek zorunda kaldım. Bandit'in tadını hala unutamıyorum.
    La liberta non ha prezzo !

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    ya evet bayaa bi kafamı kurcalıyor açıkcası bandit. açıklamalar için çok teşşekürler. ama biran evvel karar kılmalıyım fiyatlar ne zaman yükselmeye başlar arkadaşlar yaa

poyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F800ST ve Sym joymax
    fiyatlar artacak diye korkun olmasın. Bence daha uzun bir zaman fiyatlar artmaz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)