Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni Tiger'mı geliyor?

REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

Kanuni markasına duyduğum özel ilgi ve bir Kanuni Tiger 250 sahibi olmam sebebiyle biraz araştırmalarımı 2006 sezonu üzerine yoğunlaştırdım. Ve aşağıdaki ilginç modelle karşılaştım. Acaba yeni Kanuni modellerinden biri bu mu? Çatısı Tiger çatısı ama motor ve diğer yerlerde farklılık var biraz.

Resimden gördüğüm kadarıyla model no LN250-10

Bazı söylentilere göre (Servislerden duyduğum kadarıyla) yan yana yeni bir çift silindir gelecek deniyordu. Bu motorda çift silindir.

Bakalım hayırlısı. Kanuni yetkilileri güzel motorlar bekliyoruz.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asperadosyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçen gün aksesuarlı bit tiger gördüm hoş görünüyordu ama bu motor şu haliyle baya güzel gözüküyor fiyatıda az olursa bi sorun yok demektir

vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu motor okadarda ucuz olmaz gibi geliyor bana baksanıza şu radyatör kısmına kocaman bişey sanırım aynı zamanda fanlı galiba ama güzel motora benziyor

Motosikleti
    Mevcut Tiger'la arasında çok fark olursa kimse almaz tabi. Mekaniği konusunda birşey diyemiyorum motorun ayrıntılı resimleri gerek.

Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    biraz şişko bi makina diilmi ?
    yani accık daha şööle ince çizgilere sahip olsaydı falan ? belki de olay budur , ben farklı bi dizayndan bahsediorumdur... yani accık şişko geldi bu makina....

saygılarımla...

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Çirkin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Evet tombik biraz.

GRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150-5
    Hayal kırıklığına uğradım bir önceki daha güzel hele bal köpğü rengi daha hoş

Ayrıca hiç chopeer havası da yok ilginç eski jawa ların modernize edilmişi gibi sanki tabi bu benim şahsi kaaatim...!
    Bir gün herkes Motosiklete binecek...!

Motosikleti
    Öteki model duruyor kalkmadı ki. Yurt dışında da var satışı bu farklı bir model sadece. Zaten bir tahmin yürütüyoruz acaba gelirmi bu model diye. Ortada birşey yok daha.

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Kuryelere göre bir makina gibi duruyor.

Radyatör de var... Bütün gün şehir içi trafiğinde rahatlıkla dolaşıp dururlar artık...

Sadece cumartesi pazar chopeer gezisi düşünenlere göre bir makina değil bence...

Havası yok gibi....
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

votka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WaLLa ÇiNLileR BiLiR
    Ewet bence de eski rus motorlarına benzemiş, karizma sıfır
    ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
    ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...

Motosikleti

Re:

Merhaba

Tiger'ın komple çatısının kullanıldığı 350cc hacmindeki Beta Euro 350 motorunun yeni Tiger olma ihtimali kuvvetleniyor arkadaşlar. Geçen gün servisden sağlam bir haber aldık. 300cc veya üzeri bir motorun getirilme çalışması olduğu ve bunun 250cc Tiger ile aynı olduğu ama hacminin yüksek olduğu söyleniyordu. Tabi bu motor olmayabilir. Mevcut Tiger'dan farklı olacaksa aşağıdaki motorlar gibi olma olasılığı yüksek. Umarım bu modeller gelir. Dört gözle beklemekteyim.

Teknik Özellikler:

Motor: Suzuki 4 zamanlı, Hava + Yağ Soğutmalı, SOHC, Tek Silindir,
    Motor Hacmi: 349cc
    Motor Gücü: Bilinmiyor
    Sıkıştırma oranı: 9,5:1
    ÇapxStrok: 79,0 x 71,2
    Karbüratör: Mikuni BST 33
    Vites Kutusu: 6 ileri
    Yakıt Tankı: 22lt + 3lt yedek
    Ateşleme: Elektronik
    Aktarma: Z. 16/44 - Zincirli aktarma
    Lastikler: Ön: 120/80-16 - Arka: 140/90-15
    Ağırlık: Euro: 140 Jonathan: 138kg
    Sele Yüksekliği: 73cm
    Yerden yükseklik: 24cm.
    İki teker arası mesafe: 147cm

Teknik özelliklere baktığımızda kullanılan parçaların marka ve kalite olduğu görülmekte.

Euro 350

Jonathan 350

Buda Euro versiyonun aksesuar çantası.

Görüşmek üzere.

rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Alıntı vasox adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar bu motor okadarda ucuz olmaz gibi geliyor bana baksanıza şu radyatör kısmına kocaman bişey sanırım aynı zamanda fanlı galiba ama güzel motora benziyor
    Seyhan 250C ve Tiger 250 gibi olur bence..Seyhan 250 C nin yerine gelebilir

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tip biraz moto guzzi griso 1100 e benziyo görünüm bakış açısına göre farklı güzelliktedir bence fena alet değil
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Evet öyle ama ben bayağı beğendim.

HULK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250 Kanuni
    Selam millet, artık ehliyet cepte ya geriye motor kaldı. Zaten bu sitelerdeki motorcu arkadaşlarımın da tavsiyelerini, tecrübelerini harmanlayarak kendi kararımı vermiş bulunuyorum. Sevabıyla günahıyla Kanuni'nin Tiger 250 modelini Allahın izni peygamberin kavliyle alacağız bahara doğru...

Şimdi kalkıp bana; yok Çindi, mindi demeyin... Demin Honda sayfasımdaydım... Ya acayip para kardeşim... Beni kasar yani... Ben emekli bir adamım... Çalışmıyorum sadece emekli maaşım var... Zaten yıllarca çalıştığım için motor alamadım. Çünkü emekli olunca yıllardır ödediğimiz kendi evimize taşındık. Site içinde ve güvenliği otoparkı olan bir yer... Tam da Şile otobanının yanında... Yani gel de motor alma...

Türk malı veya Türk markası millet tartışıp duruyor ama bir iki araştırmadan sonra Kanuni'nin 2. fabrikayı Kurtköy taraflarına kuracaklarını öğrendim ve 2006 yılında da mevcut 16 modele ek 13 yeni model daha geliyormuş... Bu başlık altında yazılanlar da benim istihbaratın sağlam olduğunu gösteriyor. Yeni gelecek makinalar yani yukarıda resimlerini gördüklerim benim tarzıma uygun, ben beğendim. Bu tip gelişmelere olumlu bakan biriyim. İnşallah daha birçok motor markası aynı yolu izler ve motorsever halkım da arzularına uygun fiyatlarla istedikleri motorlara kavuşur.

En son bu akşam izlediğim TGRT haberlerde de Çinli bir markayla İhlas ortak motor fabrikası kuruyorlarmış. Bayi ve servis ağı tamamlanmış, 3 aya kadar devreye girecekmiş. Hatta elektrik motorlu tipler bile varmış. Bunu herkese müjdelemek istedim.

Hepinize sevgiler...
    Hayat hoştur, gerisi boştur
    Al motorunu her yerde koştur

Motosikleti
    tiger 250
    su sğutmali çift siindir çirkin tiger

Motosikleti
    redboyx, evet o model hem çikin hemde teknolojik olarak daha zayıf.

suspectbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki VS 1400 GLP custom
    bence güzel neden HARLEY DAVİDSON V_ROD modelinin bir kopyası na daha çok benziyor
    _______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
    motorun mu var bas marşa asla durma

suspectbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki VS 1400 GLP custom

bence elciklerin de değişmesi gayet güzel olmuş kaliteli malzeme takılmış göründüğü kadarıyla ve bence en üstteki bavul çanta yerine zarif bir deri çanta kullanılması daha ii şu regal raptor 250 de kullanılan tarzda olandan

bi diğer konud a geçen modelde olduğu gibi depodaki girinti kısmı da rüzgarı gerçekten engelleyen bir tasarım bence 10 üzerinden 10 verilecek bir özellik

eski motorun kokpit kısmında devir saati hız benzin göstergelerinin oluşu süper ama sinyal kontrolünün yapıldığı elcik çifti kalitelli malzemeden yapılmamıştı bunların değişmiş olduğunu görmekteyim bu beni sevindiren bir gelişme olmuş
    _______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
    motorun mu var bas marşa asla durma

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler