Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni Tiger'mı geliyor?

REKLAM ALANI
    kocaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motoru görünce direk konuyu değiştirin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kocaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pardon ya ilk başlık altındaki ilk sayfadaki motor iğrençti ancak 2.sayfadaki siyah motor hoş valla tahmini fiyatta çekiyorum:6-8 arası diyorum.

suspectbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki VS 1400 GLP custom
    bencede en fazla 8-9
    _______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
    motorun mu var bas marşa asla durma

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Arkadaşlar keşke gelse. Ama daha kesinlik yok. 300cc üzeri bir motorun olacağı kesin yani tip gene Tiger ama hacim yüksek. Mesele şu ki Beta'nın ürettiği şekilde olmayabilir. Mevcut Tiger'a bu motor eklenebilir. Benim istediğim direkt Beta modelleri gelsin çünkü çok kaliteli parçalar kullanılmış. Fiyatı yüksek bile olsa alınabilirliği daha yüksek olur.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Bu motorların resimlerini bulan arkadasım nerede yaa ben bittim bu 2. ve 3. sayfada bulunan 350'lik makinelere harbiden cok iyiymiş eger kesin bi bilginiz varsa benle ve tüm forum arkadaşlarmla paylaşabilirmisniz?
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Sick_Boy burdayım. Kesin bir bilgi yok. Kanuni satış servis bölümünden iyi bir arkadaşı olan ustamız söyledi. 300cc bir Tiger'ın 2006 sezonunda geleceği söylendi ama ortada birşey yok daha. Resimleri bulduk ama bu motorların aynısı zor gelir ülkemize. Bir ithalatçı çıkacak da getirecek. Veya Kanuni bu motorları ithal edecek. Bu resimleri bizim ustaya verdim. Duvara astı. Ayrıca resmini çekip Kanuni'deki arkadaşına gönderdi. Hayırlısı. Umarım böyle bir motor gelir.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

TrueWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorla Gezinti Uzun-Kısa
    Arkadaşlar üzerinde gördüğünüz motor klasik seyhan 250c - jinlun 250 ve mondial 250 cc criuser motoru .Adamlar ısıtıp ısıtıp birbirine karıştırıp motor getiriyolar. Çinlilerin yaptığı 2-3 çeşit motor teknolojisi var bunaları o şase bu şase dolaştırıyolar. Bence bu konseptte en ii motor standart TİGER al git başka çin motoru hayal etme bye.
    :pr: TrueWolf :pr:

TrueWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorla Gezinti Uzun-Kısa
    Yorumum ilk resim içindi bilginize
    :pr: TrueWolf :pr:

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Fena değil Hava soğutmalı güzel görüntü
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

bartender07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr ...bws.. aprilia rc 50
    yok arkadşlar gelmez bu model gelsede satmaz tahminimcene
    [FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Arkadaslar bu motorsikletler için kendi sitelerinde bulunan bize ulaşın kısmından marka yetkililerine inglizce bir maille ulaştım fakat Türkiye'yle alakalı hiç bir ithalatcı firmayla irtibat içerisinde olmadığından ülkemize şu anda ürünlerinin ihracatını düşünmediklerini söyledi eğer bazı firmalar böyle bir atak yaparsa eminim cok tutulan bir model ve marka olacak...Teknik servis konusunda da cok iyi olduklarını belirttiler!!!

Sizlerden atak bekliyoruz MOTORSİKLET firmaları...
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

burakoksuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlar bu kanuni tiger in 2. el piyasası neden çok az....sorması ayıp olmassa...
    YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende aynı dertten muzdaripim eskisehirde onlarca tiger olmasına ragmen 1 tane bile 2. el satılık tiger yok buda demektir ki kullanıcılar motorlarından hoşnut

Motosikleti
    jawa
    mrb arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim 1 sene önce özel yapım bir jawa m vardı mecburen sattım şimdi 250cc lik 2ci el choper motor alacagım aklımda tıger var yardımcı olurmusunuz çelik mi jinlun mı tiger mi kararsızım teşekkürler

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı manevra40 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim 1 sene önce özel yapım bir jawa m vardı mecburen sattım şimdi 250cc lik 2ci el choper motor alacagım aklımda tıger var yardımcı olurmusunuz çelik mi jinlun mı tiger mi kararsızım teşekkürler
    Tam 3 senelik bir konuyu zombiye bağlamışsın arkadaşım,tebrikler.
    Soruna gelince,Bence hiçbiri.Muhtemelen sıfır düşünüyosun ve tipine göre fiyatları hoşuna gitti.Astarı yüzünden pahalıya geleceğini sakın unutma.Ha! Bunlara katlanabilirim,elimden birçok iş gelir vede kendimde bazı tamirat ve bakımları yaparım diyosan eyvallah derim.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    jawa
    peki DARKDIAMOND kardeşim tavsiyen ne dir kesenin agzı acılmıyo hoş gerçi acılsada içi boş ya saol tşkler

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı manevra40 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki DARKDIAMOND kardeşim tavsiyen ne dir kesenin agzı acılmıyo hoş gerçi acılsada içi boş ya saol tşkler
    Biraderim,mutlaka motora binmek istiyosan biraz para gidecek.2500ytl civarı CBF150'ler veya YBR125'lere bakabilirsin.Biraz daha eskilerede razı olursan temiz CG125 Titan'larında çok sağlam olduğu dillere destan.Gösteriş sıfır ama sana problem çıkarmaması bakımından çok iyi makinalardır..1000-1500ytl arasındada gayet temiz olanlarının ilanları var.İnşallah gönlüne göre olur.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    jawa
    yardımlarınızı bekliyorummmm

mrb arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim 1 sene önce özel yapım bir jawa m vardı mecburen sattım şimdi 250cc lik 2ci el choper motor alacagım aklımda tıger var yardımcı olurmusunuz çelik mi jinlun mı tiger mi kararsızım teşekkürler uzun yola dayanıklı yakıtta tasarruflu chooper

yeni bişiy duydum yani buldum marka sı motti choper motor250cc sıfır fiyatı 2.650 ytl aklım tigerda

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler