Motor Almak ıstıyorum Ama !!!
Reklamlar
-
Arkadaslar yenı uyeyım. hıc motora bınmedım ama klasık motor almak ıstıyorum. aklımda honda vtx 1300 vardı ama o bana agır kacar dıye dusundu.
asagıda model olarak dusunduklerımı yazdım sızce hangısını almalıyım. daha once veya hala kullanan varsa yardım rıca edıyorum.
yamaha dragstar xvs 125
honda shadow vt 125
gv 650 hyosung
suzuki vl 800
M800
bunları sadece resımlerıne bakarak sectım. farklı modellerde olabılır tabı.
Reklamlar
-
Şimdi herkes sana 125'likle başla diyecek. Evet çok doğru diyecekler. 125-150-200-250 gibi bişeyle başla... ille 500 cc ve üstü almayı düşünüyorsan, mutlaka eğitimini alarak binmeye başla bence.
-
tabı egıtım alıcam ehlıyetde alıcam. ama hangısı sızce ve neden. 125 ve 500 ustu arasındakı farklar neden. neden herkes 125 dıyor.
-
Hyosung GV650 ve Suzuki M800'ü unutabilirsin. Bunlar ağır, fazlasıyla güçlü ve dolayısıyla kontrolu zor makinalardır.
Ama bir iyi haber de vereyim sana, 250'lik cruiser (bazıları chopper diyorlar) motorlara da bakabilirsin. 125 şart değil.. 250 ler de güçlü, gösterişli ve kolaydır... Mesela Suzuki Intruder 250 tavsiye edebilirim. Dün sürdüm ve bakım için servise götürdüm. Yeni başlayan bir arkadaşımın motoru. Hem güzel, hem seri, hem de sağlam ve kaliteli, tavsiye ederim...
Bu arada aramıza hoşgeldin...
Üç boyoz bir kola
-
Hoşgeldin.Yıllardır küçük CC ve hafif motorlar kullandım.2 veya 3 hafta önce kuru ağırlığı 200kg olan bir motora bindim ve şok! Trafikte lambır lumbur kullandığım tüysikletim gitmiş,boş arazide bile manevralarda döneceğe tarafa yığılmaya çalışan bir makina gelmişti.Anladımki insan her yeni bindiği motorun acemisiymiş.Fakat mantıklı sıralama yaparsan merdivenleri sırasıyla çıkarsın vede motorla birlikte uzun bir ömür geçirirsin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
sertackale adlı üyeden alıntı
tabı egıtım alıcam ehlıyetde alıcam. ama hangısı sızce ve neden. 125 ve 500 ustu arasındakı farklar neden. neden herkes 125 dıyor.
darkdiamond çok kısa ve öz şekilde açıklamış
-
Al Bir Shadow125 Yada Cbr125 İnan Çok Büyük Zevk Alacaksın, Ybr'de Olabilir (Bence) Bunlarla Başlaman Mantıklı..
Sadece sürerim
-
Mersin İl Temsilcisi
motosiklet kadar korumalıklar da önemli...
kask, dizlik, mont, motobot ve eldivenlerini de al kardeş....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
.... bir de iç don.
Üç boyoz bir kola
-
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Rigel adlı üyeden alıntı
.... bir de iç don.
iç donsuz olmaz
-
İlgilenenler için link:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...74-ic-don.html
Birisi güncel yapsın başlığı. Ben yaparsam ayıp olur...
Üç boyoz bir kola
-
ben yaparım
-
bence 50cclik bir motor kirala şu mahalle aralarında kiralık motor yazanlardan baktın üstünde duruyorsun tamamdır bu iş direk gidip vtx 1300ünü alabilirsin ahanda sana tavsiye (helvayı ben yaptırırım)
-
Mersin İl Temsilcisi
cbf 150 adlı üyeden alıntı
bence 50cclik bir motor kirala şu mahalle aralarında kiralık motor yazanlardan baktın üstünde duruyorsun tamamdır bu iş direk gidip vtx 1300ünü alabilirsin ahanda sana tavsiye (helvayı ben yaptırırım)
ben de kendime gaddar diyodum... melekmişim ben be yav
-
Bence ilk yapacağın iş eğitim alman. Eğitmenin seni zaten yönlendirecktir, ya 250 cc lik makinayla başla der yada bg si düşük 500-600 cc lik naked veya enduro tavsiye edecektir. Ama hiç bir eğitmen sana 1300 cc lik makinayı al demez. eğitime katılmanın bir diğer avantajıda tarzını belirlemede yardımcı olacaktır.
-
cbf 150 adlı üyeden alıntı
Yazından sonra aklıma çizgi roman kahramanı HULK geldi.(Bizim sitedeki HULK değil).2 adım koşup strotosfere çıkıyodu.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
:)
Rigel adlı üyeden alıntı
.... bir de iç don.
evet iç donu unutma.. malum havalar da soğudu
-
abıcım ya motoru aldık kaldı ıc donu :D:D helvamı bıle yedık ıkı dakıkada :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)