Yamaha yz 125 1983 model yardım
Reklamlar
-
Selamlar arkadaşlar şu an elime bir tane yamaha yz 125 1983 model geçirmiş bulunmaktayım motor segman kırmış hali ile silindiri de 1mm kadar 2 yerinden çizmiş şimdi bu konuda bana akıl verecek yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum
Ayrıca şimdi ben türkiyenin dörtbir yanından yardım beklediğim için biliyorum belki birilerine lazım olabilir diye söylüyorum elimde yz 250 nin motoru ön çatal,arka çatal,amortisörler gazlı,deposu var.ilgilenen arkadaşlar olursa haberleşelim
Reklamlar
-
ne o arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu
-
saat henuz erken , biraz sabret basligin cevapsiz kalmaz merak etme.
-
valla erken,geç,2 gün oldu daha tık yok
-
silindirde 1mm ciddi bir cizik honlanarak da düzelmesi zor gibi bence uygun pistona yeni bir segman takıp bi performans testi yapsan daha kısa yoldan anlamış olursun sonuçta krank ve muhtelif bölgeleri sağlamsa silindir ve piston halletmek daha kolaydır eski motorlarda önemli olan elektrik sistemi ve ateşleme sisteminin çalışmasıdır mekanik bir şekilde yapılır tahminim makina 2 zamanlı olduğu için motor aksamı çok basittir her durumda çalışır yeterki iyi bir ustanın isteği olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Komple YBR motoru tak:D
Akıl yaşta değil baştadır. Zaman artmutları olgunlaştırır
-
yz 250 nın motorunu tak oburunude ben alırım
-
zaten motor rektefe olurken silindir bıkaç mm genıslemıyormu oçizik halledılır yanı ve sekmanda yapılır...ben ankda gs 500 e sekman yaptırdım...adam kamyon sekmanları üretıyormus banada yalvar yakar yaptırdım sekman...bu adam kesın pistonda yapar....
-
yz 250 nin motorunu takardım ama birinin dişlisi sağda diğeri solda.Birde arkadaşlar bu tip spesial motorlarda silindir rektifiyesi nin sonuçları hakkında net bir bilgim yok yapmayı vaadeden bir yer buldum ama ondan önce tecrübelerinize danışmak istedim
-
resim koysana?
silindir krom mu bunların?
bie kumpasla pistonun çap ve strok unu, segmaların çap ve srtokunu, pim kalınlığını, kol un üst pim noktasının ölçülerini ve silindirin çapını ölçüp buraya yaz..
resimlerde çizikleri kırıkları vs.. net bi şekilde göster..
çözeriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler