Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acemiyim yardım

REKLAM ALANI

Motosiklet almak istiyorum para biriktiriyorum yaza kadar biriktirmeyi düşünüyorum ehliyette alıcam inşallah 2.el motosiklet alsam deviriyle ehliyeti ne kadara patlar cross/off road düşünüyorum honda xl 200 nasıl sizce başlangıç için ideal midir ? yada sizin tavsiye edebileceğiniz bi motor var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    XL700 TA

Toplamda Harcama...

Alıntı giraykhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet almak istiyorum para biriktiriyorum yaza kadar biriktirmeyi düşünüyorum ehliyette alıcam inşallah 2.el motosiklet alsam deviriyle ehliyeti ne kadara patlar cross/off road düşünüyorum honda xl 200 nasıl sizce başlangıç için ideal midir ? yada sizin tavsiye edebileceğiniz bi motor var mı?
    Ehliyet kursuna 220 Ytl Sağlık raporu 50 Ytl Ehliyet emniyette toplam 110 ytl 2 nci el motorda noter masrafı kasgo fiyatı üzerinden hesaplandığından fiyat değişir ancak 150-200 Ytl tutar. Ruhsatta plaka değişmeyecekse tek yaprak değişir 28,500 Ytl +trafik sigortası 35-40 Ytl.

Motosikleti alırken devriyle ruhsatıyla uğraşamam kardeşim muameleci yapsın diyorsan noterden vekalet 35 Ytl+Ruhsat için muameleciye 30-40 Ytl

ben yeni motor aldımda ordan biliyorum...

saltuque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650gs
    bana da hararetle xl-200 tavsiye etmişti bi endurocu abimiz ama xl-200 ü temiz ve düşük kilometre bulmak mucize gibi bişey galiba. bi dönem çok aramıştım. sonra da ehliyet falan da gecikince daha yere yakın bişey almak mantıklı gelmişti bana.

xl 200 le uzun yola çıkılabilir mi? motosikleti kargo ile bir yerden başka bir yere taşımanın minimum maliyeti nedir?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)