Turkiye dede var
ayrica motoran robusto die bi modeller bunun taklidini yapti:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Super sport görünümü yok zaten bu motorda. Yarı naked diyebiliriz.
Sele altı geniş olmayan ve bacaklarınızı rahatça yayacağınız bir alanı olmayan motora scooter demem ben. (hele orta kısım bazı eşyaları almalı ki scooter'ın pratikliğinden faydalanasınız)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Bu kadar iğrenç bir egzoz olur mu ya motosiklet aşkına
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
şehiriçinde iş amaçlı kullanılabilir gibi görünüyor
bence güsel...ama daha güzelleri alınır ona verilecek paraya....
Fiyatıda yazasanız daha iyi olur
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Scooter'larda performans egzozları o şekilde oluyor.
Görüntüsü kötü ama önemli olan işlevi.
Muhtemelen egzoz gazını direkt çıkarmadan doğacak performans kaybını önlemek için bu şekilde. (ara boruların şekilleri,genişlikleri,egzoz gazının atılırken nasıl bir yol izleyeceği etkiler performansı)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
salyangoz egzoz ve mukemmel bır nımettır kendısı ole demeyın performans farkettırır
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
buna scooter denmezki zaten Kanuni Deer152 de bunun aynısı scooter, selesinin önünde ayaklarını ve bilimum ihtiyaca göre kullanılmasını sağlayan boşluğu olan motosikletlere denir bu'nun tarz ismi bile yok nakooter :mrgreen: bu yakıştı anca NAKOOTER
kanuni deer vardı bunu tarzında aklıma gelen birde http://www.motoran.com.tr/default.as...159&urun_id=17 bu nerdeyse kalıp yanı tekerler küçük
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
geldi mi turkiyeye runner ı mı satıp bundan aliim ben kaç cc kaç beygir bilen war mı ?
motorun boyutu epey küçük ama , üstündeki elemanda 14-15 falandır heralde..
[B][COLOR="DimGray"]join the dark side[/COLOR][/B] :bounce:
dna Türkiye geldide geçti bir daha getirmiyorlar.Bu yaz maslak taraflarında biri satıyordu baya bir konuşmuştuk motoru temizdide ancak yabancı forumlardan takip ettiğimde çokta runner kadar memnun olan yoktu bence güze bir motor motoran mıdır nedir çakmasını yapmaya çalışmış ama çakılmış...Güzel motorya sahibindende satılık var...
Gilera DNA çok çok eski bir model. Ben 2001'de internette görüp aşık olmuştum. sonra bulamayınca burgman aldım ama aklım hep DNA'de kaldı. Yıllar sonra yollarda görmeye başladım. Siteden de benim bildiğim iki arkadaşta var. sahibinden.com'da da görülebilir.
sus çarpılırsın =) salyangoz o. iki zamanlı motorlarda çok iyi sonuç verir ve bence çok şahane duruyor.Bu kadar iğrenç bir egzoz olur mu ya motosiklet aşkına
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
bu motoru gördüm cok sevdm henüz motorum yok ama bu scooter old. için tuttum bunu türkiye de var mı acaba bi bilgisini alabilir miyiz ?
Bi cvp yk herhalde bulunmycak bi motor bu ??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)