250mct guzel motordur umarım en yakın zamanda kavusursun..ayrıca motoru kaca sattın
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
250mct guzel motordur umarım en yakın zamanda kavusursun..ayrıca motoru kaca sattın
Yeni yine yeniden
bende aranıza yeni katıldım inşallah beni aranıza alırsınız.Motoru alalı 1 hafta oldu ve 250 km'deyim.1 depo(18ytl) benzinle 100 km anca gidebiliyorum.motorun montajı çok kötü ama ön görünüş beni bitiriyor.Benzin konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekli çünkü daha şimdiden benzin fiyatının altından kalkamaz oldum.
aramıza hosgeldın zip.. benzın problemın bıraz rodajda olduguuundan bıraz senın kullanmandan artmıstır.. hızlı fılan gıtme hızlı kalkma
Yeni yine yeniden
Merhaba
Arkadaşlar bendede bir rs 151 var ön fren diskimden ses geliyordu.servise götürdüm Abi bu degişecek dediler fabrikasyon hatyalı bunlar dediler disk merkezini degiştirdiler 2 gun sonra aynı ses gene oluşmaya başladı şaşırdım.
Ne yapacagımı. Yardım bekliyorum.Servis teki ler abi tozdan yapıyor deyip on milyonluk bir spreyden bahsediyorlar bunu alıp sıkmamı söyluyorlar.Nedersiniz. Bu sorunu çözermi.Disk temizleme spreyi imiş.Bir de ben izmirden katılıyorum izmirdeki en iyi servis nerede yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Arkadaşlar geçen gün polis motorla gezerken durdurdu ve ehliyet olmadığı için aldı motoru elimden.Adliyeye gidip ceza ödemem gerekiyordu gittim 498 ytl dediler oha dedim ödemessen 658 ytl olarak maliye senden sonra alır dediler bu ne ya.Eksik ehliyetin cezası bu kadar ağırmı? bende B ehliyeti var sizce bu nurmalmi bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
ewet normal arkadasım cezalarar okadar buyuk
Yeni yine yeniden
Sağol Okan4037 bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim motoru ilk aldığımda 100 km hızı geçmiştim şimdide 80 in altına düşmüyorum bundan mı kaynaklanıyor dersin neyse servisine götürsem hallederlermi
kesın ondandır rodajda hızlı gıdrsen araba gıbı yakar... ozellıkle en onemlı nokta aman hızlı kalkıslar yapma rodajda motoru cok yıpratır
Yeni yine yeniden
merhabaokan4037 adlı üyeden alıntı
4300km ki kırmızı motorumu 1400ytl'ye verdim
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
afferin sana kozmiktohum vermesen hata ederdin. 1400 YTL cok iyi bir fiat! (ben yensisini 1430 almisitim )
250mct de güzel bir alet, hayirli olsun.
emniyetli ve eylenceli günler sana!
all you need is love
Arkadaşlar herkese merhaba...
10 mart 2006 dan beri takip ettiğim rs 151 topiğine benim de motorumu görücüye çıkarma zamanı geldiğini düşünüyorum. Bunca zaman bir foto koymamamın sebebi motorlarımızın aynı olmasıdır.Ama şimdi son yapmış olduğum değişiklikle farklı hale geldim.Motorun park lambalarına çakar ve alt tarafınada yürüyen ledli neon ışık koydum.işte fotolar buyrun...
B arada geçtiğimiz pazar Sevpa mondial gezisine katıldım aşağıdaki linkten bir bakın
http://www.motosiklet.net/forum/show...099#post324099
Bu neon ışıklara GERENK yok bence !
Motorun zaten arka amortisörleri süs diye konulmuş (benim motorumun öyle)
O neonlar hemen kırılır ,
Motora çanta taktım , çanta tabanını delerek vidaladım
Yinede çanta yerinde durmuyor , anlayın süspansiyonun halini !
Ama motoru aldığım ilk gün 100km hızla yoldaki kanalizasyon kapağının
oluşturduğu dev gibi bir çukurdan geçtim , Motor iyi dayandı vallahi !
Ön teker çukuru pas geçti uçtu ,
Arkadan kötü darbe yedim belim kırılıcak sandım , seleden yaklaşık 15-20 cm
havalandım ama motordan düşmedim çok şükür !
zip kardeş.bende de 151rs var henüz motor rodajda.bende de aynı problem var.yakıt tüketimi çok fazla.kime sorsam rodajda diye çok yakıyor diyor.bakalım nası olcak.
SAYGILAR...
pekı tahmınıınızce ne kadar yakıyor
Yeni yine yeniden
bende 151 rs kullanıyorum alalı 3 gün oldu 71 km de 19 ytl ye fulledim depoyu 173 km de tekrar fulledim 12 ytl lik aldı 102 km de 116 kuruş yakıyor km de saygılar
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
arkadaşım bu neonlar internetten aldım 32 ytl takması ise beleş yani ben taktım.
muhammed50 adlı üyeden alıntı
bu son benzin zamlarından evvel hesaplamıştım motorum 4300 km de 75 lira yakıyodu şimdi olsun olsun 100 lira ama bir dahaki benzinimde dikkat eder yazarım buraya.
bencede uzuza takmısın.
116 kuruş bıraz fazla gıbı geldı bana 100 kuruş olmalı en fazla
Yeni yine yeniden
abi seninki yine az yakıyor.benim hesaplamama göre yaklaşık 150 ytl yakıyor km'de.yani yaklaşık olarak zip kardeşinki gibi.saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)