çok teşekkür ederim bilgiler gerçekten işime yaradı ilgilendiginiz için hepinize teşekkür ederim
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
çok teşekkür ederim bilgiler gerçekten işime yaradı ilgilendiginiz için hepinize teşekkür ederim
teşekkürler İNTERCOM verdiğin bilgiler için
güzel bilgiler ,, emek vermıısn baya.
Yeni yine yeniden
WALLAHI ARKADASKAR MONDIAL 151 RS YARIN ALIYORUM VE COK MEMNUN OLAN ARKADASLARIM WAR BIR SORUN CIKACAGINI SANMIYORUM COK HARIKA MOTORLAR BEN BUNDA 110 YAPSAM BANA YETER :d
şubatın sonundan beri takip ediyorum forumu, her sayfasını hatim ettim valla ve sınavlar bitti dönüyorum memleketime, 1 hafta içinde kırmızı rs'm altımda olucak. işallah büyük sorunlarla karşılaşmam, küçük sorunlar halledilir.. alır almaz foto yollarım, iyi sürüşler herkese.
Forumunuz Harika Olmus Motosiklet Ile Ilgili Bir Cok Bilgi Aldim Cok Tesekkur Edeirm Hepinize
Arkadaşlar 151 Rs bende kullandım en yakın arkadaşımda 2000 km yi geçti hiçbir sorun yok daha sadece düşüp aynayı kırdı ..alın derim yani
Debriyajı kaçırma::...
Selam ArkadaŞlar!
Son Bİ Haftadir Motorum Yok, Sattim.
Ne BİÇİm Bİ HastalikmiŞ Bu Motor Tutkusu, Gece RÜyama Gİrİyo! Sİgara Gİbİ BaĞimlilik Yapiyo Meret! Şİmdİ Bİraz Daha BÜyÜĞÜnÜ Alicam İnŞallah. Herkese Kazasiz Belasiz İyİ SÜrÜŞler! Allaha Emenet Olun...
kac paraya sattın ayıptır sorması
Yeni yine yeniden
arkadaslar, topigimiz gittikce yavasliyor... demek sorular sorulmus, cevaplar yazilmis. herkezin eline saglik, özellikle motorinn abimizin. bu kadar faydali bilgiyi bir arada toplayan, sorun cözen baska bir siteye rastlamadim dogrusu. ama madem bizim motorlar 151 biraz daha ikinalim ve su an 124 olan sayfa sayimizi 151'e getrip ölye birakalim.
Arkadaşlar ben rs 151 mi yoksa 150 t 1 mi alsam diye karasız kaldım konforda önemli güçte sizçe arkadaşlar bana bir yol gösterseniz hepinize şimdiden teşekkür ederim......
Nİye Ayip Olsun Okan4037? 1500 Ytl'ye Bİ ArkadaŞima Sattim. Sifirdan Farksizdi, Cİllop Gİbİydİ.
Bence Kesİnlİkle 151 Rs. DİĞerİnİ Kullanmadim Ama Hakkinda Pek De İyİ Şeyler Duymadim İdrİs.
arkadaşlar sonunda egzoz zırıltısından bıktım ve egzozu komple söktüm fabia'ın önerileri doğrultusunda perçinleri matkapla çok kolay çıkarılıyor fakat içte kalan parçaları sallayıp çıkarmak gerekiyor baya bi salladıktan sonra çıkıyorlar resimlerini foruma eklicem
selamlar...
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
şimdiye kadar hiç doru durust başıma bişi gelmedi ama bu aksam olan oldu.
arkadaşla alış-veriş merkezine gittik, motoru tam park ettik, bide baktık ki benzin damlıyor, benzin hortumu sanki bıçakla kesilmişcesine yırtılmış. giderken motora bindik ama dönüşte motor bize bindi
ya şimdi ben bunu napıyım ? servise götürsen neyle götürcen, kendim değiştirmeye kalksam neden uğraşıyım ki nasıl olsa garantili.
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
nightmare_in_u arkadaş motorun hayırlı uğurlu olsun allah kazası belasın binmeyi nasip etsin.
YeMZeT arkadaş sanada çok geçmiş olsun o hortumlar bende dikkat ettim çok inceler bece bir izolasyon bantla sar ve doğru servise götür değiştirsinler .
MERHABA ARKADAŞLAR
Sonunda egzosu hallettim fotolarınıda ekledim çalışmamı kısaca özetliyim.
Önce egzozu yerinden çıkardık sonra perçinlerini 4'lük matkap ucu vasıtasıyla yerinden söktük ve alüminyum parçayı çıkardım içinde kalan perçinleri çıkarmak için yukarı aşağı baya bi salladık (deli etti beni ) sonunda çıkardık. sonra 6'lıl kılavuzla perçinlerin yerine diş açtık. sonra alüminyum parçayı yerine takım 6lık civatalarla sıktık ve sapa sağlam oldu. sonra egzozu yerine tutturdum.
eğer buda ileride çıkarsa 4'lük çakma somun basacam delikleri ömür billah çıkmaz daha
sizinle paylaşmak istedim saygılar....
arkadaslar benim arkadasım da 151 rs aldı alalı 1 ay oluyor ama bu gün çeşmeye gittik neredeyse egsoz düsecek yerinden o kadar sallanıyor bizde iple bagladım o da sıcaktan eridi ve koptu yani bu egsozsu sabitleştirmenin yok mu bi yolu !!??
:bounce: 0546465246900
teşekkürler kozmiktohum hepimiz kazasız belasız bol sürüşler yaşarız umarım...kozmiktohum adlı üyeden alıntı
ya peki bu egsoz sorun çıkarmadan bi önlem alabilir miyiz? dediğin yöntem çok çetrefilliymiş kozmiktohum, daha kolay bi yolu yok mu, sallanmadan sallanmayı kesecek?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)