Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mayıs 2006, 12:52
maviyesilgol adlı üyeden alıntı
kozmiktohum: istanbulda bana mondial servisi tarif edermisin sancar diye bir servis duydunmu hiç
sancar diye servis duymadım ümraniyede benim gittiğim servis var orayı sana tarif edebilirim istersen
Servislerin listesi
http://www.ugur.com.tr/mondial/servisler.htm
benim gittiğim servis ÖZEL İŞ MOTOR ümraniyede
arkadaşlar güzel fikir bencede bütün mondi RS ciler toplansak aktivitelerde bulunsak süper olur en azından birbirimizle tanışmış oluruz !!
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Reklamlar
-
26 Mayıs 2006, 19:07
selam arkadaşlar!
Ankarada bana önerebileceğiniz iyi bi servis var mı?
Marş pedalını kırdım, benim servis baştan savma yapıyo herbişeyi!
-
26 Mayıs 2006, 21:24
Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla servis bakımını yapan eleman tanıdık olmasa hiç umursamayıp bildiğim en iyi sanayi tamircisine götürüp bakım yaptırırdım o yüzden yok garanti kapsamından çıkıomuş yok bu kapsamda değilmiş yerim öyle işi bunların çoğu adi o yüzden takmayın kafanıza gidin tamirciye başınız ferah
-
26 Mayıs 2006, 22:58
Beyler Ben Yeniyim Bende Mavi Rs War Hertarafi Ses Yapiyo S Ervis Zaten Ilgilenmiyo Sizdede Warmi Bole Sorunlar Onu Merak Ettim:(
-
27 Mayıs 2006, 01:04
Herkese selam arkadaşlar
Merhabalar,Beni merak eden dostlara ayrıca selamlar.Merak etmeyin ,mesaj yazmasam da ara sıra girip topiği okuyorum.Beni merak eden arkadaşlar aslında çok basit bulabilirler.Tüyo bu kadar
Görüşmek dileğiyle...
-
27 Mayıs 2006, 01:19
motorinn abim aşırı özletme kendini )
arkadaşlar motor kullanırken dikkatli olmak gerektiğini birkez daha anladım, 2 gun önce gece 11 de yolsa son gaz gidiyordum, asfalt cok iyiydi, kaymak gibi ) önümde bi araba vardı, niye duruyo bu dedim, bi baktım ki kırmızı ışık yanıyormuş. son anda fark ettim, frenlere asıldım. asılmaz olaydım, motor öyle bi kaydı ki, ben bi tarafa o bi tarafa. kendimi kırmızı ışıkta duran arabanın altında bulmadığıma çok şükrettim, motorda hafif sıyrıklarla atlattı.
ama ne olursa olsun bundan sonra dkkatli olmanızı önerim. benim gibi dalgın bi şekilde hızlı gitmeyin ve her iki frene birden asılıp kalmayın. daha once forumda konusulmustu, fren mesafenizi ve nasıl duracağınızı iyi ayarlayın, gerekirse pratik yapın derim.
Allahtan dileğim hiçbir motorcu kardeşimizin başına kaza bela gelmesin.
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
-
28 Mayıs 2006, 00:51
yemzet gecmıs olsun..
Yeni yine yeniden
-
28 Mayıs 2006, 18:10
ya bi kere motorun adı böle hepsi japon işi ancak asyalar mondiallerin ancak tozunu topluyo bunu unutmayın resimdeki benim motorum kayışında problem olmasına karşın asyalar toz yopluyo
-
28 Mayıs 2006, 19:23
Arkadaşlar Meraba Bende Yeniyim Buu Sitede Ama 3 Aydir 151rs Kullanicisiyim Motoru Bende Almadan önce Cok Sewmiştim Ama şimdi Pişmanim Desem Yanliş Olmaz Heralde Bu Kadar Ciddi Bi Işte Yani Motorsiklet Işinde çinlilere We Ucuz Mallara Güwenilmiceni Anladim We Bu Motoru Soran Arkadaşlarada Tawsiye Etmiyorum Acikcasi Ben Satmaya Karar Werdim Bi Müşteri Cikasa Satip Güzel Bi Chooper Almayi Düşünüyorum Zarar Etceksemde Ediyim Gerci Motora Yeni Başlamak Içinde Fena Olmadi Hani
-
28 Mayıs 2006, 21:52
-
28 Mayıs 2006, 22:07
Bence çok süper olmuş fabia böyle daha bir spor olmuş gibi hayırlı olsun...
-
28 Mayıs 2006, 22:07
guzel olmus ıste ses gelmıyorya o yeter.. kabada olmamıs zaten
Yeni yine yeniden
-
28 Mayıs 2006, 23:50
Beğendiyseniz ne ala! Tabi egsozdan gelen seslerden yana şikayeti olan arkadaşlara bir faydamız dokunduysa da ne mutlu bana!
Evet Mondialcii dediğin gibi sanki biraz spor görüntü de vermedi deil! ;)
Zaten önemli olan da ses gelmemesiydi okan4037. Beğenmenize sevindim...
-
29 Mayıs 2006, 01:28
YEMZET kardesim gecmiş olsun
arkadaslar bizim motorlara benzeyen hareketli bir goruntü resmi buldum asagıda linki veriyorum
http://www.hemenpaylas.com/download/...rs151.rar.html
dosyayı indirdikten sonra
1 bilgisayarımıza installer dosyasını kuruyoruz
2 cycle isimli dosayı messenger oturumumuz açıkken çift tıklıyoruz
3 görüntü resminiz artı hos ve seker bir motor
kabul ediyorum biraz ZAT150 ye benziyo ama önemli olan paylasmak
-
29 Mayıs 2006, 10:48
selamlar
Fabia arkadaşım eline sağlık yaptığın şeyi burda bizimle paylaştığın için çok teşekkürler ellerine sağlık güzel olmuş..
-
29 Mayıs 2006, 12:37
-
29 Mayıs 2006, 12:48
Lütfen dostuma yardımcı olun :(
Merhaba Arkadaşlar.. 3 ay önce bende sizler gibi 151Rs dostu edindim.. Köyde oturuyorum hergün 14 kilometre yol yapıyorum yolumuz çok olmasada biraz rampa.. Motorum 250 km kadar herşey çok güzeldi.. *ama motorum artık eskisi gibi gaza bastığımda seri bir şekilde fırlamıyor.. hafiften gazı artırdığımda acaip ses geliyor (motorumu 60 kilometrenin üzerine hiç çıkartmadım) sanki boğuluyormuş ve sonra rahatlıyormuş gibi. 500 km gerekli yağ ve filitre değişimi yapıldı.. ama yine sorun düzelmedi..*ön süspansiyonlar,azıcık kötü yolda hakimiyet inanılmaz zorlaşıyor ve titreme yapıyor (lastik havalarını düşürttüm)..*hava filitresinin oradaki odacıkların birinde sürekli bi sıvı birikiyor benzin gibi kokuyor... *çok ses yaptığı için ayak marşını çıkarttım (servis çare bulamayınca mecburen) ama yine inanılmaz gıcık bir ses geliyor sanki vida pulu düşmüş motor bloğunun içine zırlayıp duruyor *ön lastik tarafında sanki yamukluk varmış gibi balata firene basmadığım zaman bile vick vick diye kesik kesik ötüyor.. dostumu bu akşam 1000 km. bakımına götüreceğim ve servis herzaman ki gibi herşey normal diyecek.. motordan pek anlamadığım için sizlerden yardım bekliyorumm.. (vidalarını 2 günde bir kendim kontrol ederim)
-
29 Mayıs 2006, 13:45
arkadaşlar benim motor 3750 km ama motordan çok iyi anlamıyorum ve bewnim motor 110 km yi geçmiyordu , bu cumartesi biraz zorladım 110 km ye geldi ama fazla zorladım heralde 110 km yken aniden yavaşlamaya başladı bende sağa çektim ondan sonrada birdaha çalışmadı .Kontağı çeviriyorum ama motor tekliyor , ateşleme yapmıyor , pedallada denedim çalışmadı , sorun ne olabilir ? yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler
-
29 Mayıs 2006, 15:33
Selamlar
Student motorun çok ısınmıştır hava soğutmalı motorlarda ısıncı gaz kesme özelliği varmış ben tam ayrıntısını bilmiyorum ama tahminen çok ısınmadan ötürü gaz kesmiştir.
-
29 Mayıs 2006, 16:21
student adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim motor 3750 km ama motordan çok iyi anlamıyorum ve bewnim motor 110 km yi geçmiyordu , bu cumartesi biraz zorladım 110 km ye geldi ama fazla zorladım heralde 110 km yken aniden yavaşlamaya başladı bende sağa çektim ondan sonrada birdaha çalışmadı .Kontağı çeviriyorum ama motor tekliyor , ateşleme yapmıyor , pedallada denedim çalışmadı , sorun ne olabilir ? yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler
arkadaşım, çalıştıramıyorsan ve çalıştıktan sonra gaz verimli değil ve gazı kestiğin anda istop ediyorsa; egszun yağ akıtmaya başlamış ve motor boğuluyorsa ; benzin musluğunu değiştir...
:))) [COLOR="Red"]U.F.O. gören masum köylü![/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)
Bu Konudaki Etiketler