arkadaşlar o cızz diye gelen ses egsozdan geliyo ben gecen bi abimize gösterdim 2 percin attı ses gitti egsozun ici dgılıyo ona baktırın
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
arkadaşlar o cızz diye gelen ses egsozdan geliyo ben gecen bi abimize gösterdim 2 percin attı ses gitti egsozun ici dgılıyo ona baktırın
benım ses egsozdan gelmıyo mootrun ayak marsında gelıyo... hep sservıs yaptı... servıse gıtmeden once yoktu servısten cıktım 1 dak sonra gelmeye basladı
Yeni yine yeniden
merhabaaarctarus adlı üyeden alıntı
arkadaş o perçinleri nereye attım daha detaylı olarak bilgilendirimisin??
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Aynı ses bendede var ama benimki titreşimden kaynaklı ayak marşını deri bir bez parçsasıyla sarıp yapıştırdım hem şekil oldu hemde ses gitti
SLM arkadaşlar herkezin cevabını şimdiden bekliyorum ayrıca tşk ediyorum geçen senden beri motor motor diye tutturduk gidiyoırum 29 mayısta alıyorum aslında şu anda aldımda rengine karar veremedim bana renk konusunda yardıncı olursanız sevinirim öncelikle ben bu rs in sarısını gördüm ve bu renk ile rs e aşık oldum sonra kırmızı hoşuma gitti ama yaş 29 ve evli çoluk çocuk saihbiyiz kızrmızı biraz fazlla iddalı olur bana dedim siyah zaten tercihin değil dedimki en iyisi mavi ama alacağım bayideki mavilerin hepsi satıldı sadece sarı ve kırmızı var iki renk arasında kararsız kaldım mini bir anket yapmaya karar verdim siz kardeşlerimin fikirleri doğrultusunda karar vereceğim ama bana acil cevap lazım yarın akşama kadar şu anda bayide sarı ayırttım inşallah kırmızısıda biz anketi sonuıçlandırıncaya kadar satılmaz sizce hangisi ?????? ACİLLL YARDIMMMMM sevgilerrr
Bence sarı...
arkadaşlar
hafta sonu arkadaşım yeni aldığı 151rs ile az kalsın uçuyomuş,
gaz teline başka kablo takılıyo ve motor gaz kesmiyo...
Zaten ehliyeti yeni aldı acemi panik olmuş fakat kontağı kapatarak ve birazda sarsılarak durmuş.. ii ki yol boştu diyo..
size ricam motoru açıp, kabloları istifleyip sabitlemeniz..
aman gözünüzü seveyim dikkatli olun, motorla dolaşırken risk almayın...
o ses ı nasıl durdun bende oyle yapıyım fotografını gosterebılme ımkanın varmı.....solistalper adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
151rs bir bayii de peşin fiyatına hersey dahil 1480 galiba 500 nakit geri kalanını peşin fiyatına taksit yapıyooo çook uygun
kırmızıda güzel sarıda yazı tura at bence
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
kozmiktohum: istanbulda bana mondial servisi tarif edermisin sancar diye bir servis duydunmu hiç
okan4037 adlı üyeden alıntı
Yaw doğa üstü bir gücünün olmasına gerek yok bir adet deri parçasını marş pedalına sarmak yetenek isteyen bir iş değil aklında tasarlıyabilirsin dostum,
bluetooth cihazı ile sorun yaşamasam resmi koyacaktım
bende senin gibi ilk alırken renk konusunda kararsızdım, önce siyaha hastaydım sonra maviye, en sonunda kırmızıya karar kıldım. dikkat çekici ve şık duruyor.
benim favori rengim kırmızı
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
bence ya sarı ya siyah renk al..renkler ve zevkler herkesın degısıktır
Yeni yine yeniden
mrb beyler ben yeniyim bende de mavi rs war bence çok asil duruyee
hadi anket yapalım??? hangi renk daha güzel
Yeni yine yeniden
arkadaşlar fun club kuralım liderde motorin olsun bu konu için bir ara toplantı yapalım bir piknik düzenleyelim ne dersiniz ???
dusunsenıze 50 civarı 151rs toplansana gezi yapsanız ne dıkat ceker...
Yeni yine yeniden
Ya arkadaşlar motorin abimizi gören yok mu siteye uğradığı yok...
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)