Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2006, 10:45
mrb.arkadaşlar.3 aylık mondial kırmızı rs 151 im var.her tarafını söküp dağıttım.çoğu şeyi yapabiliyorum.ön tarafta torpido gibi bir yer var ya,orayı güzelce kesip 2 ad.tavan hoparlörü koydum.kaskın oldugu yere güzelce bir anfi koydum.enerjisini aküden aldım.bi mp3 playerin çıkışonıda verdim.şimdi çok güzel oldu.istediğim yerde istediğim müziği dinleyebiliyorum.yani mondialin fabrikası görse belki madalya bile takar)o kadar güzel oldu yani ama bu modifiye işlemleri garanti dışı kalmasına sebep oluyormuş..!bu konuda ne söyleyebilirsiniz arkadaşalar?ayrıca bazı yerleri bariz bir şekilde çizildi.bu çizikleri nasıl kapatabilirim?boyası var mıdır?ne tip ve nasıl bi boyayla kapatabilirim?teşekkürler...
Reklamlar
-
18 Mayıs 2006, 11:27
Raptor kaça sattın makineyi?
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
-
18 Mayıs 2006, 11:33
tavsiye etmiyorum özellikle 151 rs modeli mekanik arıza çıkaran ve bir motordur kesinlikle tavsite etmem eğer alırsan bana hak verecesin görünüşüne aldanmıyacaksın işleyişine bakacaksın..........
-
18 Mayıs 2006, 11:40
Kulak asmayın
Bu ugurkurta kulak asmayın Bisikletten motora yeni terfi etti.
-
18 Mayıs 2006, 11:58
sayın arkadaşlar kesinlikle yanlış emrah arkadaşımız HURDACI TABİRİYLE DAĞA DÜNE KADAR 3 TEKERLİKLİ BİSİKLETE BİNİYORDU BUGÜN GELMİŞ MOTORDA BAHSEDİYOR ACABA MOTOR KULLANMASINI BİLİYORMU SORUYORUM KENDİSİ ÖNCE ASKERLİK GÖreVİNİ YAPSIN VATAN BORCUNU ÖDESİN MOTOR EĞLENCE DEĞİL SEN GİT 3 TEKERLİKLİ BİSİKLETİNE BİN ARKADAŞIM bu iş hurdacılığa benzemez unutma at arabasıyla hurda kağıt topladığın günleri akşama kadar içeceğine git adam gibi çalış bir sürü aç adam var sokakta haline şükret içip sokakta kaldırımlarda mayışıp kaldığını unutma evde 8 çocuğun ekmek bekliyor motor yorumu yapacağına düşün yaptıklarının yorumunu yap
sayın arkadaşlar kesinlikle yanlış emrah arkadaşımız HURDACI TABİRİYLE DAĞA DÜNE KADAR 3 TEKERLİKLİ BİSİKLETE BİNİYORDU BUGÜN GELMİŞ MOTORDA BAHSEDİYOR ACABA MOTOR KULLANMASINI BİLİYORMU SORUYORUM KENDİSİ ÖNCE ASKERLİK GÖreVİNİ YAPSIN VATAN BORCUNU ÖDESİN MOTOR EĞLENCE DEĞİL SEN GİT 3 TEKERLİKLİ BİSİKLETİNE BİN ARKADAŞIM bu iş hurdacılığa benzemez unutma at arabasıyla hurda kağıt topladığın günleri akşama kadar içeceğine git adam gibi çalış bir sürü aç adam var sokakta haline şükret içip sokakta kaldırımlarda mayışıp kaldığını unutma evde 8 çocuğun ekmek bekliyor motor yorumu yapacağına düşün yaptıklarının yorumunu yap
-
18 Mayıs 2006, 11:59
:))) [COLOR="Red"]U.F.O. gören masum köylü![/COLOR]
-
18 Mayıs 2006, 14:51
Forumdan Uzaklaştırıldı
hahahh her sitenin olmazsa olmazlarından bu durumlar takmayın bea MENGU16 tebrikler kardeşim hayırlı olsun.
-
18 Mayıs 2006, 17:59
-
18 Mayıs 2006, 21:04
ramasan adlı üyeden alıntı
mrb.arkadaşlar.3 aylık mondial kırmızı rs 151 im var.her tarafını söküp dağıttım.çoğu şeyi yapabiliyorum.ön tarafta torpido gibi bir yer var ya,orayı güzelce kesip 2 ad.tavan hoparlörü koydum.kaskın oldugu yere güzelce bir anfi koydum.enerjisini aküden aldım.bi mp3 playerin çıkışonıda verdim.şimdi çok güzel oldu.istediğim yerde istediğim müziği dinleyebiliyorum.yani mondialin fabrikası görse belki madalya bile takar)o kadar güzel oldu yani ama bu modifiye işlemleri garanti dışı kalmasına sebep oluyormuş..!bu konuda ne söyleyebilirsiniz arkadaşalar?ayrıca bazı yerleri bariz bir şekilde çizildi.bu çizikleri nasıl kapatabilirim?boyası var mıdır?ne tip ve nasıl bi boyayla kapatabilirim?teşekkürler...
arkadasım güle güle kullan ama geçmiş sayfalara bakarsan benim bu soylediklerinin hepsini birebir yaptıgımı ve resimlerini koydugumu görürsün.ben sana bu olayın direk sonucunu yazayım.bende amfinin elektrigini aküden almıstım.bundan dolayı 1 konjektor yandı.akü bitti komple ve bozuldu.gittim kuru aku aldım ama gene konjektor ve beyin yandı.allahtan motorcum tanıdıkta hepsini halletti.geçen hafta geri soktum komple tesisatı.benden sana tavsiye sök basın agrımasın.bu arada motorun ilk servise gittiginde elektrik sistemi garanti dısı kalır aklında olsun.
-
18 Mayıs 2006, 22:34
-
19 Mayıs 2006, 07:53
uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar millet, sabaah kadar okuttunuz yine bana butun forumu )
arkadaslar ufak tefek sorunlar hepımızde oldu, 2 aydır ortalıkta yoktum, benım bıle basıma neler geldı, ama olsun varsın, düzgün bi şekilde kullanınca pekte bişi oldugu yok, şikayetlerin cogu dıs aksam yada benzeri yerlerden. motorunda şöyle sorun var diyeni görmedim.
kime ne derse desin, şehir içi kullanımda en ideal, en kullanışlı ve en iyi makine bu bence fiyatına göre.
bu arada raptor sen ne zaman sattın motoru hic haberim yok, desene şimdik konya caddelerınde gezerken mavi bi 151RS gördüğümde sen oldugunu düşünmüycem, bende her gördüğüm maviye sensin diye bakıyordum )
( Geçen gün trafik ışıklarında karşılaşmamızı saymazsak )
3 ay sonra asker gitcem ksımet olursa, gidinceye kadar ve geldikten sonra bincem motora, hatta ilerde imkan olursa bu dururken bi tanede kros alcam.
arkadaşlar unutmayalımki motor gerçekten bir tutkudur, bir gün bile binmesem motora, yada hiç bi yere gitmesem rahat edemiyorum, en azından apartmanın önüne çıkarıp, çalıştırıyorum ve sesini dinliyorum. o rüzgarı yemedigim gün içime dert oluyor.
İYİKİ VARSIN 2 TEKER
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
-
19 Mayıs 2006, 16:15
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum .... size bişe danışmak istiorum.bi scooter almak istiom mondial bu 151 rs gibi bişe bu klasmanda hangi motorları önerirsiniz ???
-
19 Mayıs 2006, 22:27
cinlimi olcak batsinbudunya.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
-
20 Mayıs 2006, 03:47
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaf bu tutku yüzünden ekmek almaya bile motosikletle gider oldum kaza bela bazen arkadaşlarım yüzünden yürümek zorunda kalıyorum kendimi yaşlı amcalar gibi hissediyorum heryerim et kırıo ) çok hamlattı beni of
-
20 Mayıs 2006, 12:59
:))) [COLOR="Red"]U.F.O. gören masum köylü![/COLOR]
-
20 Mayıs 2006, 14:38
merhaba arkadaşlar
şimdi mondial de sorunların sayısını arttıran montaj özensizlikleri demi?
eğer mondi sahibi olup motorunu açıp bakan arkadaşlar varsa, montajda özenli olan bayiler ortaya çıkar sanırım?
arkadaşlar size bir önerim
mondi (150hs yada geliyorsa hala 151rs) alıcak arkadaşlara satın alma aşamasında bayi ismi vererek yardımcı olursak ileride başları ağrımaz sanırım...
ama tabi bu yol biraz riskli, bayiler kendi reklamlarını yapmaya kalkabilir:(
-
22 Mayıs 2006, 19:18
rs ciler sesiniz çıkmıyo çok gerilemişiz
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
-
23 Mayıs 2006, 00:33
ya sızın motorunuzda cızzz dıye bı ses gelıyomu genellıkle zaten yavas hızlarda gelıyo....(sanırım ayak marsından gelıyo)
Yeni yine yeniden
-
23 Mayıs 2006, 02:56
Resim yükleme denemesidir.
-
23 Mayıs 2006, 13:44
okan4037 adlı üyeden alıntı
ya sızın motorunuzda cızzz dıye bı ses gelıyomu genellıkle zaten yavas hızlarda gelıyo....(sanırım ayak marsından gelıyo)
merhaba,
evet geliyo hatta bunun için servise gittim egsoz dan dediler değiştirmiyolarda böyle kullanıyorum
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)
Bu Konudaki Etiketler