ewt 500kmde yag deişiosolistalper adlı üyeden alıntı
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
496 km'deyim bakıma sokmak için garanti belgesini okurken ilk 500 km'lik bakım belgesinin yırtıldıgını gördüm yanlış hatırlamıyorsam motosikleti ilk toplayan şerefsizler (Hakaret ediyorum çünkü motoru dökülecek kadar basit toplamışlar kaza atlattım) alarmı takarken bunu forma işlemek maksadıyla belgeyi almışlar benim amacım izmirde çok iyi bir servis var narlıderede oraya götürmekti o eski mallarda taşındığı için birde işin yoksa takipçilik yap üfz.. cinnet bu işler ya of
ebleksin adlı üyeden alıntı
benimkinde 151 cc yazıyo yani vergi dilimindemiyim bu işlerden pek anlamıyorum da
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
Vergi dediğimiz 60 tl.'lik bir olay üstelik 6'şar aylık periyotlarla 2 taksitte veriliyor muaf olmayı istiyecek kadar caydırıcı bir vergi değil bence o kadarda olsun derim.
RS imle bir cukura fazla hizli girdigimden arka canti yamultmusum, yamultmakla kalmayip canti iki yerindende catlatmisim... neyse o catlaklarin üstü yapistirildi hava kacagini önledik ama motorun arkasi bi güzel yalpaliyor sonuc: canti deyistirmem lazim. yedek parcasi birhayli pahali olan servisim (disarida 20 YTL ye satilan havva flitresine 40 YTL istiyorlar) cant icin 160 YTL istiyor. simdiye kadar cant deyistiren varmi aramizda? fiatini bilen varmi? yada... benim daha cok aklima yatan su canti´n bir kalitelisini, japon olanini almak. bu konuda fikri olan varmi arkadaslar??
merhabaİntercom adlı üyeden alıntı
arkadaşım bence onu 3-4 yerden fiyat al yoksa kazıKlıyolar adamı benim bir arkadaşın asya motoru var ön çamurluğu kırıldı 3 servisi aradı 3 de birbirinden farklı fiyat verdi bu devride dikkatli olmak lazım acımıyolar valla
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
raptor kardeş kaça sattın bende satmayı düşünüyorumda
RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"]MONDİAL RS 151[/COLOR]
BİR MEZARCI OLSAYDIM SENİ TOPRAĞA DEĞİL KALBİME GÖMERDİM
Karşıyaka'dan Foça'ya tek başına yaptığım bi geziden Resimler...
paylaşayım Dedim ;)
Şans Her Zaman Yanınızda Olsun!
tanımaz olurmuyum ben bu sitedeki her sayfayı satırsatır defalarrca okudum bu topic'i açan motorinide tanıyorum sen sanırım bu topic teki sayfaları sadece kendin bu sayfaya girmeye başladıktan sonra okumuşun yoksa böyle demezdin neyse konu o değil bu arada tanımıyorsamda tanışmış olduk işte bu vesile ile benim adım umut şimdi burada sana bir firma ismi versem reklam olur eğer istersen vereyim adını telefonunu web adresini ara kendin sor bu mondial bayi satış servis ayrıca bu bayi uğur mondialin sahibinin yakın dostu ben bu gün özellikle sordum yok öyle birşey dedi eğer istiyorsan teli vereyim birde sen sor neyse arızaya gelince onu bilmiyorum sen kullandım bende 1 hafta sonra özellikle hs değil rs alacağım ayrıca ben bu servise hergün uğruyorum tüm modellerin neredeyse tüm arızalarını gördüm hepsi basit şeyler kaynak kopmaları sigorta atmaları konjektör fişinin oynaması v.s hepsi basit şeyler ve bu servis tüm gelen motorları anında yapıp gömnderiyor ben daha oraya gidipte en kötü arızada yarım günden fazla bekleyen biri görmedim 2 tane lifti 4 çalışanı var hergünde hemen hemen en az hiç satmasa 6/7 motor satıyor neyse reklama girmeyeleim yani bu motor bence süper ayrıca 150 hs yi inceledim rs le arasında dünya kadar kalita farkı var rs151 in eline su bile dökemez bu fiyattaki motorlarda böyle şeyler olacak arkadaşlar o kadar dertleniyorsanız gidin honda alın yamaha alın bmw alın piaggio alın keyfinize bakın amma uzadı bu çin malı muahbbeti ya varmı çok kalitali türk işçiliğinin olduğu ülkemizde bir türk malı motor adamlar bu sayfaları okusa bize gülerle bu fiyata adamlara motor veriyoruz birde beğenmiyor derler sanki kendileri çok yapabiliyor gibi mobiletten başka birşey yapamayan bir ülkede bu güzel motorlara kusur bulmayın 1737 bunun %18 kdv %22 ötv %12 bayi karı e hesap edin gümrük v.s 600 700 ytl adamlar bu motoru satıyor bu fiyatada bu kadar ,kalite sahsen ben param kısıtlı olduğu için çin malı alıyorum mondialdende başka marka almam çinli olarak paparam olsa sym joyride yada daelim histry veya kyomco nun grandding miydi neysdi birazda yukarı çıkarsak piaggio gt 250 burgman veya honda foresight alırdım ne kadar ekmek o kadar köfte herkeze sevgiler selamlarRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
Ya ne reklamı olacak istediğini yaz hakaret etmiyorsun ki dostum
solistalper adlı üyeden alıntı
Arkadaş 151rs ile ilgili tüm yedek parçaların fiyatlarını http://www.otmmotor.com/motor/main/ adresinden öğrenebilirsin. ben bir kaç parçayı buradan temin ettim hoşuma da gitti. En azından servislerden fazla kazık yemeyelim.İntercom adlı üyeden alıntı
:))) [COLOR="Red"]U.F.O. gören masum köylü![/COLOR]
SELAMLAR
Bende umutcan arkadaşımıza katılıyorum bu çin malları piyasa girmese ne bu kadar çok motor sahibi insan olurdu nede pahalı markalar indirim ve kampanya yapardı. üstüne basa basa söylüyorum bu fiyata bu motor süper bence bu motorlar piyasaya girmese mobiletler bile 1000ytl'ye satılacaktı. ufak tefek arızalar mutlaka olacaktır sıfır km araba alıyosun o bile yolda bırakıyor başımıza gelmedimi sanki mantıklı olmak lazım...
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
tesekkürler kozmiktohum ve esed. fakat belirtigin sayfa acilmiyor bir daha bir kontrol edermisin??
ok arkadaşım seninki daha güvenilir bi kanağa benziyo ama ben şshsen inandım adamın dediklerine neyse dediğin gi nekadr elmek okadar köfte hesabı bu motorlar eli anahtar tormavida tutan adam için süper bi fırsatumutcan adlı üyeden alıntı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
www.otmmotor.com olarak girin arkadaşlar açılacaktır baya kapsamlı bir site
Kusura bakma kardeş bu sefer herhalde oldu http://www.otmmotor.com/motor/main/İntercom adlı üyeden alıntı
Ben biraz kuşkuluyumdur böyle siteler hakkında ama siparişlerim 3 günde elime geçince rahatladım. Şu ana kadar da bi yamuk olay olmadı.
Solistalper arkadaşa da teşekkürler biz durumu çakana kadar o halletmiş. İzmir'e sevgiler.
:))) [COLOR="Red"]U.F.O. gören masum köylü![/COLOR]
evet esed sayfa isimize cok yariyacak! fiatlar benim servisime göre %30 %40 da daha ucuz. sagolasin
ARKADASLAR ZAMANINDA STAJ YAPTIGIM VE SU AN UGRASK YERİM OLAN BİLGİSAYAR SATISI YAPAN SİRKET(SİRKETİMİZ DESEM YERİ BOS VAKİTLERİMDE HEP UGRARIM) BUNDAN 4 AY ÖNCE 51000 YTL'YE TRANSPORTER MİNİBÜZ ALDI VE ON CAM HATALI MONTE EDİLMİŞ. YENİSNİ SERVİSTE MONTE ETTİLER VE BERBAT İBR İŞÇİLİKLE BİZİM MOTORLAR EMİN OLUN VERDİGİMİZ PARAYA GORE KAT KAT VERİMLİ MAKİNELER.kozmiktohum adlı üyeden alıntı
Beyler bende Mondial HS 150 aldım , mavisinden !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)