thr kardeş brawo valla. Herhalde senin motor çift teker üzerinde duramıyor.
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
thr kardeş brawo valla. Herhalde senin motor çift teker üzerinde duramıyor.
:))) [COLOR="Red"]U.F.O. gören masum köylü![/COLOR]
eywallah
[B][COLOR="Red"][SIZE="2"][FONT="Verdana"]Bildiğimizi Zannetmemiz,Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
Selam Kozmiktohum,
Senin bu ön granajı söküp kablo makaronu geçirmen ne kadar tecrübe ve bilgi gerektiren bir işlem. Normal evdeki elektrik tesisat işlerini yapan birisi halledebilir mi? Benim sigorta ilk gün 2 kere attı.
Sağol
kozmiktohum adlı üyeden alıntı
ön grenajı açınca makinenin çok basit bir alet oldugunu göreceksin tornavida tutabiliyorsan birde vidaları nereden çıkarttıgını hafızanda tutarsan çok basitbir işlem bu işlemi herkesin yapması şart çünkü sallantıdan sudan yada çeşitli sebeplerden kısadevre yada soket uçları temas etmemezlik yapabiliyo sinyallambasının yanmaması vb gibi kolay gelsin sana151RS151 adlı üyeden alıntı
Yav arkadaşlar valla bi karar veremedim.150 hs mi alsam 151 rs mi biri akıl versin.150 hs de bayağı bi yakışıklı motora benziyor.........
ya ne kadar keksiniz. aynı motorlar. fark varmı sanıosunuz yaaa. birisi farklı renkte gelmış, bide aynalarında , o ışıklardan yok. tek farkı bu. bırakın boyle saçma sorulara. renk renk işte. model aynı
Pers adlı üyeden alıntı
151 RS AL kardeşim bukadar basit
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
Bu tarz motosikletleri bir aşama olarak görüyorsan al derim aksi takdirde devamlı kullanacağın motosiklet için bu tarz markalar uzun vadede başını yakacaktır bunu unutmaPers adlı üyeden alıntı
thr adlı üyeden alıntı
Puhaha bu eywallahı aldıktan sonra motosiklet hala çalışıyor demek benim motosiklet bu hareketleri görmeden her çukur geçişinde bir vida bir somun atıyor yakında yaba daba dü sistemiyle sürecem gibi gözüküyor neyse yaza yalan edicem Rs ms mondial çöp olacak
Merhaba arkadaşlar,
Benim 151 ayak marşı ile çalışıyor, normal marşı basmıyor. Sigortadan olamaz çünkü çalışınca elektrik var alette, benzinde var yağ da var. Sorun ne olabilir?
Teşekkürler
solistalper kardeşim sen motoru düz yolda dağıtmayı başarıyosan bu hareketi yaparken çok merak ediyorum senisolistalper adlı üyeden alıntı
ayrıca ön kaldırmayı düzgün bilen motora zarar vermez
[B][COLOR="Red"][SIZE="2"][FONT="Verdana"]Bildiğimizi Zannetmemiz,Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
MERHABA151RS151 adlı üyeden alıntı
151RS151 Arkadaş
bu işlem aslında elektrikten az buçuk anlayan eli yatkın olan herkes yapabilir ben meraklıyım ve söktüm. Bu işlem çok basit ve çok yararlı bence çalıştığım fabrika elektrik üzerine olunca makoran ve kablo bağı bolca mevcut bide şajlı tornavida olunca çok basit hemen söküveriyosun. şimdiki işim bir alarm alıp takmak olacak.
iyi günler
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Kopmuştur bi kablo götürsene servise üstad....151RS151 adlı üyeden alıntı
Eşek gibi yapsınlar bedewadan...
Bu hareket diye kast ettiğin ön kaldırmaysa aklı başında bir insanın hele hele çin üretimi bu mega sağlam motosikletlerde bunu aklından geçirmemesi bu öylesine öğrenmelik motosikletlerin ömrünü uzatacağına inanıyorum ayrıca yazmış olduğun fizik kurallarına aykırı istediğin kadar biliyorum de bu biz türklerin vazgeçilmez kalıp sözlerinden biridir puhahah bu eylemi gerçekleştirirken belli bir cm yerden yükseltip dahada ağırlaştırırak aşşağı indirmek bir scooter kullanıcısı için zararlı olur tabi Ön kaldırmayı bilen biri yapıyorsa bu uzun vadede olur tabi o motorun modelinin scooter olmıyacağınıda bilir Kross enduro modellerinde uç onlar yatkın bu işe başarılarının devamını dilerim nice ön kaldırmalarathr adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Benim el marşı sorununu çözdüm sorun 10A lik sigortadanmış. Dün servisten 25A lik sigorta aldım, gayet güzel basıyor marşa. 25A lik sigortanın elektrik sistemine zararı olur mu? Sigortanın atmama gibi bir durumuyla karşılaşıp elektrik sistemini yakmayalım???
Teşekkürler
ARKADAŞLAR biim motoloların 2. el fiyatı ne kadardır sizce??
[COLOR="Red"]MONDİAL RS 151[/COLOR]
BİR MEZARCI OLSAYDIM SENİ TOPRAĞA DEĞİL KALBİME GÖMERDİM
Bence git-gör-dokun ve canın hangisini istiyorsaaa onu al. bu tip motorların hepsinin içi aynı dışı biraz farklı bence önemli olan; şansının iyi olması vede servis. Benim motorumda şu ana kadar kötü bir sürprizle karşılaşmadım bu da servisim montajını biraz iyi yapmış. zaten motorunu aldıktan sonra bütün vidalarını kontrol et ve 150-200 km sonra tekrar kontrol et. gözüne hangisi daha iyi gelirse onu al vede motorunu sevmaylo87 adlı üyeden alıntı
Biim anlıyamadım mhakanhanci kardeş kusura bakma...ARKADAŞLAR biim motoloların 2. el fiyatı ne kadardır sizce??
mhakanhanci adlı üyeden alıntı
kardeş ben başka bir motor almaya niyetli gibi bir yere girdim benim motoru 1.200 saydılar.
selam arkadaslar umut senın motor kac gıdıyoooo hızlı cvp beklıyom
Raptor666 kardeş nerelerdesin? Kendini fazla özletme
Bu arada biim ne ya? 73umut sen biliyormusun
Sigortalar elektrik sisteminin korunması için bir önlemdir 10 a lik sigorta atıyorsa bunu 2 sebebi vardı ya fazla akım çekilmesi yada bir yerlerde oluşacak kısa devredir.25 a sigorta kullanmak tesisata kesinlikle zarar verir haberin olsun atması gerekince atmaz ve yangına kadar gidecek sorunlar olusur.Büyük ihtimal marş motorun fazla akım çekiyor başka servislere giderek mutlaka sorunu gider.151RS151 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)