Ayrıntılı cevabın için çok sağol raptor666
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Arkadaşlar hiçbirinize hakaret etmek yada yermek değildi amacım tutkunuza saygım var tabi istisnalı olarak. Raptor666 kardeşim evet dediklerine katılıyorum yeri ve imkanı olan yerde bu zevkini yaşamakta özgürsün, umduğum şeylerden biriside hiçbir tanıdığımın kaza haberiyle anılmamasıdır ALLAH hepimizi sevdiklerimize bağışlasın bunun yanında bize vermiş olduğu aklıda kullanmayı nasip etsin. Enis51 dostum 1 milyarlık scooter olayına gelince evet son cümlem altındaki aracın hız yapmaya uygun olmayan bir malzemeyle üretildiğini unutmamandır verdiğin çok uç ve alakasız bir örnek oldu hepsinin bir sınırı var yani her 50km'de bir tüm vidalarının sıkılmaya ihtiyacı olan ve malzemenin çok zayıf olduğu bir motosikletle hız yapmak bazen ''ET filmindeki o uzaylı gibi bisikletle aydan geçmeye benziyebilir'' ALLAHa emanet olun kardeşlerim.
sorun diil neonlarıda yazmıştım bi aralar 50 li safalarda biyerde yapmayı düşünürsenizshouebut adlı üyeden alıntı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
RAPTOR666 , senin motor garanti kapsamından çıktımı ?
Allahın izniyle 750 km deyim motorumda eksozun çıkması dışında herhangi bir problem yaşamadım yeri geldi hızda yaptım 110 kmyi gördüm öyle çok fazla bişeyler beklemekte gerekmiyo bu paraya bu fazla bile bence ufak tefek sorunlar olacaktır, memnun olmayan arkadaşların kafasına silah dayayan yok gidip başka bir marka alabilirler ben çok memnunum..
yoo çıkmadı zaten garanti işini genel düşünmeyin buzdolabımı bu yaw yani demek istediim egzosunu çarpar yada kurcalarsan egzos garantiden çıkar , karbüratörü kurcalarsan karbratör çıkar onun gibi yani tamamını tek parça olarak düşünmeyinMengu16 adlı üyeden alıntı
arkadaslar bugun motorumla ilk kazamı yaptım :( on grenajda kırıklar var camurluk kırık aynalar kırıldı ama cok şükür bende bişey yok.otobusten yag akmıs yola ordan gecerken 30 km hızla frene basaınca motor altımdan kayıp arabanın birine çarptı.180 ytl hasar çıktı.neyseki bende bişey yok.yeni ayna aldım parlak korom kaplı çifti 15 ytl eskisinden güzel bir görüntüsü var.herkese saygılar
enis51 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim kaygan zeminde motora binmek çok tehlikeli.hafif bi firene bassan hemen motor kayıveriyo.(bide bizim motorlarında 2 disk var hemen kayar.)
RAPTOR, bu aynaları neden taktın; orjinali sureklı kırılıyor dıyemi? , o farın ıcını nerde boyattın?
evet eskileri çok nazik bide fazla ışıklı oluyo çok janjanlı hoşlaşmıyodum zaten bikere kırıldı soora bunlardan aldım oda kırıldı soora bidaha aldım bunlar 3. ayna takımı bu hem daha sade hem ucuz hem hafif . hafif olunca o kaynak yerleride kırılmıyo kasislerde
farlarıda kendim boyadım yaw sprey boyaylan
kardes gecimş olsun ALLAH(cc) kimseye kaza yüzü göstermesin.enis51 adlı üyeden alıntı
aminn saolasın kardeşebleksin adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim, ömrünün sonuna kadar kaza yaşamaman dileğiyle.
Geçmiş olsun enis kardeşim en büyük kazan bununla kalsın...
oleceksin adlı üyeden alıntı
aynen öyle bir kaç senede merak etmeyin kimse elini bile vurmayacak ve ortalık istif ikinci el 500 ytl den motor kaynayacak . bunlar da iflas edecekler . göreceksiniz direk bırakıp kaçma teknikleri bulacaklar . 500 -300 ytl ye motor kayanyacak ortalık ikinci el ama alan olmayacak .
o gün biri çamurlk kopmuş tekerleği tıkamış videoları var bir seyredin Allah aşkına bir görün rezilliği düz yolda MONDIAL nasıl dağılır bir görün .
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
Arkadaşlar benim kilometre saatim yanlış arabayla 21 km.de gittiğim yerim makine 27 gösteriyor. Bu nasıl olur acaba ben 90 la gittiğim zaman 80 lemi gidiyorum. Deli oldum yaw
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
selamlarstenza adlı üyeden alıntı
arkadaşım eğer çok paran varsa git suzuki honda harley bmw felan al bin burdakii mondial yani çin malı kullananların çoğunun okadar parası olmadığı için bu motorlara biniyor. Çin mallarının nekadar kaliteli nekadar kalitesiz olduğunu herkes çok iyi biliyor. bunu kimseye söylemenize gerek yok zaten bu motorları alanlar satmak için almıyor herkesin aklıda var fikride 1500ytl motor 2 sene sonra parçalansa ne olacak ben zaten 2 sende otobüse minibüse vereceğem parayla vede aldığım zevke kıyaslarsam kat kat karlıyım.
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Arkadaşlar bende birkaçkere devirdim ama çizikler hariç birşey olmadı
motoru yeni öğrenenler için en güzeli çin malı
her düşüşte 300-500 ytl vereceğime çinli ile öğrenir sonrada işin ustası olup iyi bir makine alırım
KAMP ADAMLARI
Hani nerde görelim videoları...Bakalım nasıl dağılmışşş...
abi altımızdaki motorlar kalitesiz olabilir ama ben hayatımdan memlunum.Bu motoru zaten yazlığa götürmek için aldım hemde acemiliğimi atarım diiye düşündeüm.Sonrasında bi chooper alırım ama bu motor çok zevkli bunuda çok seviyorum.Artık şu ucuz mal muhabbetini kapatsak bence daha iyi olur.
ANKARA lılar ne zaman buluşuyoruz toplanalım bizde..
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)