ok alper
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
sen motorla otobanda 80 le gitte, ezsinler seni. gazı kapamayı bırak, kısmıyorum bile, gıttıgı kadar gıdıyor, frende kullanmıyorum çok gereklı olmadıkça.
ben benzerleriyle çok kapıştım rodaja hiçmi hiç dikkat etmedim ve benzerlerine rakip tanımıyorum hatta kalkışta 125- 150 lik viteslilere bile kafa tutuyom onlar beni geçene kadar lambalara geliyoz zaten
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
ya bu egzos sureklı conta yakıyor, dusuruyor falan nedir bu problem ya , gına geldi artık. karburator ayrı bı garıp, bujiler ayrı bı garip, ateşleme ayrı bı garıp, aynalar aynı bı garıp, sınyaller ayrı bı garıp, sıgortam ayrı bı garıp, herseyı garıp bu motorun. kafasına gore gün gün farklı calısıyor.
Mel-a-ku adlı üyeden alıntı
Gittim be dostum dediğin gibide olmadı yolun sağına yapıştım ne karışan ne soran. EE sen patlıcan taşıyorsan bilemem. Sende bas 110unu yapıştırsın trafik polisi ensene cezayı sonra parasız kaldıgın çuval bir güne gelsin aradan 10 gün geçsin ceza 2 katına çıksın onuda ödiyeme ta ki akıllanıncaya kadar
Arkadaşlar bu motorların temizliğini nasıl yapıyorsunuz şöyle kısaca bi anlatsanız sevinirim.
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
walla temizlik olayı ya bir benzinliğe git tazlikli suyla yıka..yada evin onunde al eline bir kova içine şampuan,sıvı sabun vs.doldur köpürt.bide fırça ohh mis gibi sonrada durula..iyicene de kuruladınmı ayna gibi olur :D
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
ya bişey sorcam bende asya war rs kaç defa kaptım ayreten zatıdao ayrı bi mesele ama ben sey sorcam benim motorda ibreler yanlış(asyaların hepsinde olduğu gibi) bu ibre yanlışlığı düzeltiliyor mu bide sizin makinalar en son kaç gördü hız bakımından
ben düzde rüzgar arkada 120
bayır aşşa 130 gördüm
ford tanusla denedik 90kmye kadar aynı göstergeler ama soorasını demnemedik
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Arkadaşlar merhaba,
Şu hız konusuna gelelim yine: Sanıyorum bu motoru alan arkadaşların ilk tercihi hızı değil benim gibi..Yani çok hızlı olmasını beklemiyoruz zaten scooterla viteslileri kapıştırmak gibi niyetimiz de yok.Ama şunu söylemeliyim ki kendi fikrimdir: Emniyetli sürüş için en az arkandan gelen araç kadar hızlı olmalısın ki seni sollamaya kalkıp ta sana tehlike yaratmasın. Bunu 23 yıllık motosiklet-17 yıllık ağırvasıta tecrübem söyler.Şöyle daha iyi anlatayım : Yüklü kamyon kullanıyorsanız önünüzde sizden daha yavaş seyreden motosiklet sizi rahatsız eder.Tersi de motorcu için geçerlidir.Arkadan daha hızlı gelen ağır vasıta tehlike demektir.Bu yüzden Trafik akış hızına çıkabilmek çok önemlidir.Zira kamyoncu bi korna çalarım sağa kaçar diye ,Motorcu da ben yolumda gidiyorum sollarsa sollasın diye düşnür.Düşünceler uyumlu olmazsa tehlikeli sonuçlar çıkabilir.
İşte bu yüzden bir scooterin ort. 100 kmh hızı çıkarması beklenmektedir.Yani trafik 80 ile seyretse bile 20 km kaçma payı olmalı.Kamyon seni tehlikeli sollamak isterse sen de gazlayıp tehlikeden kaçabilmelisin.İşte scooter hız olayı bu özetle.Artı bir konu daha var: Örn. Fatih köprüsü kavacıktan aşağı köprüye doğru trafik hızı en sağ şeritte ender de olsa bazen 100-110 kmh civarı oluyor.Köprü üzerinde sağda emn. şeridi de yok.Otobüs ve kamyonlar salmış aşağı sağ şeritten ee sen nerden gidiceeen;sıkıştırırlar adamı.Onun için sen de o hızlara çıkabilmelisin. Biraz uzunca oldu ama scooter-hız isteği olayını bir nebze olsun anlatabildim sanıyorum.Görüşmek üzere...
gaza gelme;kaza gelmesin
SOLİSTALPER;
ceza mı ? ne alaka cezayla. ceza yazmasın dıye hangı otobanda arabaların 120 ıle gıttıgını gordunkı??
+ gecen gunki demonu dinledim, sesin cok yumuşak, bi studyoda profesyonel çalışmayı denemelisin bence. benden bi album satıı yaptın bıle
Ben niye böyle yazdım . Çünkü adam ben 130 yaptım diyo amaMengu16 adlı üyeden alıntı
km saati doğru mu ? Belli diğil ... En doğrusu yarışmak
Trafiğe kapalı alanlarda !
arkadaslar bugun rs 151 i mi aldım . sanırım ötv zammı sonrası baya bi uygun fiyata aldım vadeli 16 ay toplam 1800. aranızda yer almak bana da nasip oldu..
Mel-a-ku adlı üyeden alıntı
Puhaha yaw anlatmak istediğim yola göre hız elbette olacak ama ... Öff sıkıcı geldi ya bozmasın bizi boşver
- o sesle çok kız tavladım barlarda çıkıp paramı kazanmak bana yetiyor izmirde bir isim olmak kafi .. Albüm olayı hayal şimdilik öyle bir ütopyaya gerek yok bu arada sesimi sert mi yapıyım
Bu arada alakasız bir konu daha açayım yaza 250 cc mct alıyorum ne tatminkar bir motor sesidir ve kasa bmw'nin kopyası 600tl'lik bir modifiye ile çok karizmatik bir şey ortaya çıkacak Elveda 151 RS diyicem
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun aramıza hoş geldin.ebleksin adlı üyeden alıntı
Solistalper ve Mel-a-ku Arkadaşlar sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz kapışmayalım burda ne gerek var
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
Ebleksin hayırlı olsun,kazasız,belasız,bol rüzgarlı günler nasip olsun...
solistalper , asrın hatasını yaparsın, 2 ayda 3 kez debriyaj balatasını değiştirmiş arkadasım, 250 mct ile. cok sorunlu bır motor. ama denemeye dener dersen, 2. el al, zararın az olsun.
Arkadaşlar bu forumda ilk msjım..herkese saygılar..1aydır mondi 151 rs kullanıyorumm çok memnunum ama karbratör ayarı bozuk galiba yani inş öledir..20 liralık benzinle 140 km yaptı..çokk vahim bi durum gerçi canı saolsun kullanan arkadaşlar sizin RS ler nekadar yakıyo ayrıca anlayan birisi warsa bana ne gibi sorun olduunu söleyebilir mi?şimdiden saolun..
[B][COLOR="Red"][SIZE="2"][FONT="Verdana"]Bildiğimizi Zannetmemiz,Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
thr adlı üyeden alıntı
Aramıza hoş geldin. Ben ilk aldığım bir depo benzinle 16tl. 195 km yol yaptım ama basmadan 40-50 arası bildiğim birşey varsa bu motosikletin rodajı doğru yapılırsa km'ye 75kuruş yakmasıdır. Tabi kullanım şekli ve yük önemli etkenlerden.
Hımm alacağım şahıs deneyimli bir sürücü henüz 1100 km'de bir sorun yaşadığını görmedim, duruma göre değişir yani her motosikletin montajı aynı değil ve kullanım şeklide önemli. Belki fikrimi değiştiririm araba alırım önümüzdeki kışa scooter kalırMel-a-ku adlı üyeden alıntı
ebleksin adlı üyeden alıntı
kardeş hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşalllah
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)