raptor allah akıl fikir versin
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Amin cümlemize
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
arkadaşlar anadolu yakası uzman iyi bir servis varmı bildiğiniz..
http://www.ekincaglar.com/music/sen_nerelerdesin.html[/QUOTE]solistalper adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim kardeşim çok güzel olmuş verdiğin link e baktım başarılar dilerim.
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
KARDESIM YI YAPMISSIN AMA gozunu seveyım su merede guvenıp basma ya scooter degılmı babacan. walla ben 90 a (scooterda) adrenalıjn tavan yapıyo. yapmayın. hız ıyı degıl
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
bende bikaç gün önce aldım rs 151 siyah..100 kmdeyim şimdilik bir sorun yok..max 115 yaptım..listeye benide eklemeyi unutmayın..151 rs siyah..Ankaradayım..
senin soru arada kaynamıştır tekrar alalım soruyufbmania adlı üyeden alıntı
kardeş kime dediğini anlamadımvoldemort
KARDESIM YI YAPMISSIN AMA gozunu seveyım su merede guvenıp basma ya scooter degılmı babacan. walla ben 90 a (scooterda) adrenalıjn tavan yapıyo. yapmayın. hız ıyı degıl
Tebrik ederim kardeşim çok güzel olmuş verdiğin link e baktım başarılar dilerim.[/QUOTE]RS151 adlı üyeden alıntı
Tşk ederim RS151 kaale alınmak güzel birşey.
Kardeşim hayırlı olsun, güvenli emin sürüşler dilerim.vieri2005 adlı üyeden alıntı
Vieri2005 hayırlı olsun kazasız belasız polissiz bol rüzgarlı havalar seni bekler...
Bugün A2 sınavına girdim arkadaşlar bir terslik olmaz umarım gerçi bildiğim sorulardan yanlışlar yaptım ama umuyorumki 1 ay içinde ehliyet gelicek, polis korkusundan uzaklaşmak iyi gelir psikoz oldum bea yolda yürürken bile ALLAh ehliyetim,kaskım yok tribinden
raptor kardeşim saolsasın ilgin için... benim balatalardan fren sıkınca cok fena ses geliodu ama artık fren basmadanda ses yapıo sanki sürtüo gibi.. bu benim hızımı gidişimi etkilermi? thanx
Bir sorum olucaktı benim ;)
Motoru aldığımdan beri sadece ilk gün 95 oktan benzin koydum onun dışında şuan 700 km'de ve hep 100 oktan fullforce koydum... Sizce fullforce dewam mı edeyim yoksa 95 e mi geçeyim... Çünkü ara sıra gazı veriyorum motor biraz daha sonra nos basılmış gibi artıyo hızı?
balatalar çapraz basıyo olabilir aynı sorun bendede vardı servise ayarlattır bende 90 ı geçemezdim ozamanlar şimdi 110 falan basıyofbmania adlı üyeden alıntı
bence 95 e devam çünkü bizim motorların sıkıştırma oranları 100 için yeterli diil zarar verir pistonlaraBy CaPTaiN
Bir sorum olucaktı benim ;)
Motoru aldığımdan beri sadece ilk gün 95 oktan benzin koydum onun dışında şuan 700 km'de ve hep 100 oktan fullforce koydum... Sizce fullforce dewam mı edeyim yoksa 95 e mi geçeyim... Çünkü ara sıra gazı veriyorum motor biraz daha sonra nos basılmış gibi artıyo hızı?
Mondial RS 151'i , Asya 150 T veya benzerleriyle eşit koşullarda
yarıştıran varmı ? Hangisi daha güçlü ?
151rs we asyanın motor gücü hemen hemen aynı fakat asyanın kasası rs ye göre daha agır oldugu için rs daha seri!
Puahahah mengu16 sanki racing modellerden bahsediyorsun bırak kaç basarı ve şu sitedeki kişilerede ALLAH akıl fikir versin ne diyim. Bırakın ya aklınıza bi sokun artık motosiklette yerleşim birimi içi 50 km, yerleşim birimi dışı 70km, otoban 80 km. Ne olur geyikle cevap vermeyin mecbur kalıyoruz cart curt yok hikaye bu bende kullanıyorum tabi canınızı sevmiyorsanız kötü örnek olarak diğer insanların canınıda soğutmayın gazcılığı bırakın.
fbmania adlı üyeden alıntı
MENGU16'dan bahsettim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)