bujilerini değiştir yada temizle hava filtresini temizle biraz azalır geri kalansa normaldir motorun devri yüksekken gazı kestiğinde pistonde kalan yakıt ve havanın yanmadan dışa atımından kaynaklanıyo o ses
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
bujilerini değiştir yada temizle hava filtresini temizle biraz azalır geri kalansa normaldir motorun devri yüksekken gazı kestiğinde pistonde kalan yakıt ve havanın yanmadan dışa atımından kaynaklanıyo o ses
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
arkadaşlar benim kuzen almayı düşünüyor ama gözünü korkutmuşlar araba kadar yakıyo demişler 1 papele 2. eli var bi yerde bi araştırayım dedim bazıları çok yakıyor doyorlar bu soruyu kullanan sormak en mantıklısı nedir tam rakamlar 100 km de ne kadar bu alet net bilgfi verirseniz sevinirim bende işin özünü öğrenip kuzene olayı anlatırım
Merhaba arkadaşlar,benim son yakıt sarfiyatım:outlawwanted adlı üyeden alıntı
depo doldurmadan birdahaki doldurmaya 164 km. aldığı benzin(süper) 12.55 ytl.
bilginize....
gaza gelme;kaza gelmesin
arkadaşlar benim 151rs em benzin akıtmaya baslamıs benzin tahliye hortumundan ne yapabilirim lütfen acil cevap
Ölümde Var Ucundahttp://s3.bitefight.net/c.php?uid=67766
raptor abi o neon lar fiyat olarak uygun ama yolda giderken(çiftkişi falan) yere gelip kırılmasın?nasıl oluyor bi cevaplarsan sevinirim
Ooooooo motorin abi hoşgeldinn nerelerdesin???
beyler bendeki rmzey 100-105 gidiyordu..her benzin alısımda 4 gunde bir.hava filtresini temizliyordum cok pisti toz toprak vs..gecenlerde servise gittim orjinal bi tane sıfır aldım 15ytl normalmidir?su an 110 rahat yapmaya basladı.nasıl iş anlamadım
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
motorin hoş geldin yaw arayı fazla açma
neonu tan alta takmayacan orta sehpanın kapalı olduğu zaman bak tam üstünde kalın bi boru görecen bilek kadar var ona tuttur ben ööle yaptım çamur, taş falan da gelmiyo oraya
aslında motorun amortisörler gayet iyi bence kullandıkça açılıyo ama yayları deiştirmekten başka çare yok gibi ön içinse yağından bi ayar çekilebilir ama konuya tam hakim diilim...Mel-a-ku adlı üyeden alıntı
ya gerçekten arkadaşlar benim motorunda arka amortisörler gayet iyi.fakat ön taraf çok titriyo,ve özellikle şehir içinde bu parke taşlarda felan iice rahatsızlık veriyor.bunun için napabilirs?RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
aynı seyden bahsedıyoruz. bugun piaggio skipper kullandım. lastik ebadları falan aynı tahmınımce bizim rs 151 lerimizle. benim rs imi kullanırken buyuk bı enerji sarfedip, sanki maktapla taşı deliyormuş gibi geçtiğim yollardan, skipper TİTRETMEDEN geçti. ne yapılabılır. motorin abiyle bi konuşmamda , amortisorlerın yapısını ıncelemeyı dusunuyorum demıştı bana. acaba ne yaptı. çok acayip rahatsız oluyorum süspansiyonlarından.
bi diğer problemimde motorla yollardaki beyaz yavaşlama şeritlerinden falan geçerken , arkadan pat pat dıe bısey vuruyo, ses gelio. yanı depo ya bısey mı vuruyo, yoksa bı parça boşta duruyo da grenaja mı vuruyor anllayamadım. sınırımı bozuyor.
bu ıkı problemı halledersem motor guzel olucak. bide bu hava fıltresını nasıl temızlıyosunuz? ustu toz ıcındeydı. heralde içi de oyledır. bı yolunu bulup temızlemem gerekıyor. motor da bu aralar çok yaktı, hava alıyo karburator heralde bi yerinden. servise sokucam motoru.
+ motora xenon ampul takıcam, bakalım sonuç nasıl olucak, neon da dusunuyorum. motorda reel değişikliklere gidicem
Slm olsun arkadaşlar yaklaşık 1,5 ay kadar mondial 150 zat sayfalarında zaman harcadıktan sonra iyiki o kadar parayı çöpe atmayıp RS almışım diyorum. RS'ciler arasında bende varım (Yeni yetme heyecanlı insan tipi ) aldığım model ne kadar yakar sorusu için için birsürü yorum var kimisi 85 kuruş kimisi 70 kimiside 54 kuruş gibi farklı rakamlarda, tabi kişilerin içindeki trafik canavarına göre değişir Ahh birde hızla ilgili atışanlar yokmu .. Benim motosikleti zımpirtosunu temizletirsem şu hıza çıkar 115 km'yi görürüm falan filan üf altında Racing varda hızla ilgili plan yapıyor arkadaşlar. Ne kendisini nede sevdiklerini düşünmüyor bu şahıslar. Ulaşım araçlarını olması gerektiği gibi kullanalım
Motorumu Sattım arkadaşlar,bıktım çünkü...
servisinden ,ithalatçısından,gelmeyen parçalarından,üstümüzden bi türlü inmeyen bu devletten...
wuxi scoozy , 2.350 ytl ye aldığım motorumu 1000 ytl ye sattım...
offf naptın sen yaa yazık etmişin
Arkadaşlar bende iki gün önce rs 151 (siyah)imi aldım.Daha önce motor yokken forumu baştan sona okumuştum şimdi tekrar okumayı düşünüyorum.
Herkeze slm
merhaba arkadaşlar foruma daha yeni katıldım. bende de 151 rs siyah renklisi var. alalı 3 ay oldu. oldukça memnunum. fakat ilk aldığımdı 120 giden alet şimdi 100 yapmıyo. servise götürdüğümde tüm bakımlarını yaptık nırmeldir diyor.
ha bu arada şu hava filtresi tam olarak nerede ve nasıl açılıyor. daha yeni olduğum için fazla kurcalamadım.
arkadaşlar bu çin motorlarının parçaları birbirine oluyormu bi bilginiz war mı ben rs151 in aynısından fosti marka motor almayı düşünüyorum fikirlerinizi yazarmısınız
Bende aynı modeli daha dün aldım. Hava filtresini temiz benzinle silip kurulayarak yapıyorlar bunu sende yapabilirsin ama gerek yok ugraşma derim.çetropelle adlı üyeden alıntı
ilk 500 km'de servise götürmen gerekiyor zaten o sırada yenisi takılacak sen uğraşma yani eğer zarar verirsen garanti kapsamından çıkarırsın motosikleti servisler çok kişilikli insanlar ya hepimiz biliyoruz
crazy_946 adlı üyeden alıntı
Evet modellerin çoğu aynı tasarım ve parçalardan oluşmakta tek fark bu çin mallarını türkiyeye getirip kendi isimlerini veren distribitörlüklerde çıkıyor. Bu alacağın motosikletin servis durumunu bir gözden geçir derim yani uğur mondialın bile bu kadar geniş bir kitlesi olmasına karşın sürücülerin türlü şikayetleri oluyor servisler hakkında. Yerinde olsam mondial'dan şaşmam en azından yaygın servis, işini yapan bir servis mutlaka vardır ve bulmak zor değildir
ya arkadaşlar benim motorun 415 kmde. ama bi türlü yokuş aşağı 95 i geçmiyo.bide ben lastiğin havasını biraz indirmiştim ama ondan o kadar harkeder mi yoksa teknik bi sorum bu var yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)