selam dostlar ben mondialle asya motor karşılaştırması yaptım arada 2 hp fark war doğrumu sizce
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
selam dostlar ben mondialle asya motor karşılaştırması yaptım arada 2 hp fark war doğrumu sizce
Arkadaşlar., Benim devir saati çalışmıyor ne yapabilirim bilen varmı?
ne kadar basarsam basayım devir göstergesi 0'da . kendim yapabilirmiyim?? yoksa servise mi bırakayım.
Motorinn abi kendini fazla özletme...
arkadaslar rodaj falan yalan yaaa bakımlarını dogru yaptırın yeter. ben motoru aldıgım gun 90 km hız yaparak geldım eve. ertesı gunlerde 110 vs düşmedim hic hızı. su anda motor 110-10 arası oynuyo duzlukte. rampa aşşagı 130-133 arası.. 135 gormedı..
+ motorumun amortisor lerı cok sert. ne yapsam da bıraz daha yaylanır hale gelse? bugun motorla ılgılenıcem, herseyını kurcalıcam. yapıcam motoru yepisyeni
Arkadaşlar motorun kitapcığına baktım ama göremedim.belkide gözümden kaçtı şu kilometre göstergesinin hemen altında telefon avizesine benzer bi simge var o bende ara sıra kırmızı yanıyor.Bunun anlamını bilen varmı bi problem olabilir ama işten fırsat bulup servise gidemedim yardımcı olursanız sevinirim.
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
Canım Kardeşim o kırmızı ışık, cep telefonu sinyali , o yanıp sönerse cep telefonun çalıyor demektir veya yakınlarda birinin telefonu çalıyor demektir. byyy.RS151 adlı üyeden alıntı
EFE MERT arkadaşım ankarada şaşmaz ın karşısında başkent sanayi var orada şimşek isminde bir servis var tavsiye ederim
beyler haberınız olsun o telefon gostergesının ayarları bozuk nedır bende herzaman yanıyor... ona bakmayın sız
Yeni yine yeniden
arka koltukta oturmak çok zor bazı scooterlarda ayak koyma yeri arkada ama mondi 151 rs te ayaklarımı taa öne kadar uzatmak zorundayım bi de inince her yerim tutulmuş oluyo. arka tarafa ayaklık takılabilir mi???
Evet ya arkadaşım cep telefonumu yaklaştırdığımda o ışık yanıyor teşekkür ederim aydınlattığın içinesed adlı üyeden alıntı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
arkadaşar benim motor bi türlü çalışmak bilmiyor, ayak marşıyla 5-10 dak. uğraşınca ancak çalışıyor. servise götüdüm karbüratör meme yapmış dediler (ne demekse), temizlediler ama eski tas eski hamam.. biraz gez düzelmezse karbüratörü garantiden değiştiririz dedi servis. nedir bu olayın aslı? çalışınca performansı süper, ben motorumu çok seviyorum ama bu çalışmama olayı beni deli edecek......
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
raptor cok guzel mıs motorun alt neonlar ne kadardı??
Yeni yine yeniden
buyur okan kendimden alıntı yaptımRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
unutmusum yaa kusra bakma valla yaşlandık işte
bıde ön tekerlegın orda sarı bı ısık yanıyor onu senmı koydun bende yokta.. yoksa aldıgındamı vardı
Yeni yine yeniden
Raptor abi baya güzel olmuş motorun...
sağolun arkasaşlar o sarı aşık aslında kendi park lambaları yerinden çıkarttığımda sökmedim boşlukta sallandırdım :D parkların yarinede mavi led taktım şimdi performan için çalışıyorum şu linke bi göz atın 151RS e yapacam bunu http://www.motosiklet.net/forum/show...p?t=11914:cat:
aga motor yanmaz diolar ama ya yanrsa bide son gazdasin.dene ama sen bilirsin.e-5 te yanan bi 151 rs gorurseniz bilinki o RAPTOR666 iydi:) :mr:queen: green:
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
mrb.arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.bende 1 ay önce rs 151 aldım.memnun sayılırım.biraz çok yakıyor gibi.uzaktan kumanda taktırmayı düşünüyorum.aslında çok dandik gibi ya..şöyle geçen bi inceledim.plastik aksamı berbat.hertarafını sökülüyo.çok basit bi yapım ama 1,5milyarlık motordan ne bekliyorum ki?orjinal çin malı.kalkışı güzel.çekişi iyi.bende kırmızısı var.ufak tefek modifiyeler yapmayı düşünüyorum.
ya arkadaşlar motor yolda giderken gazı bırakınca eksozdan pat pat diye sesler gelmeye başladı eksozdan yedikmi acaba eksozun başını ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)