ne süngeri yaw?
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
iyi kaça aldın?
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Süper olmuş...
alta takılan neon lar ne kadar
Yeni yine yeniden
arkadaslar hava filitresindeki süngerlerden bahsediyorum
Ölümde Var Ucundahttp://s3.bitefight.net/c.php?uid=67766
benimde km 4500 e dayandı eğzozun içi dağıldı garantiden değişecek bu ayın 22 sine de 4000 bakımı için randevu verdiler bakalım ne kadar masraf açacak bize bu bakım yine bi 50 ytl lik olurum heralde 4000 bakımını yaptıran varmı hiç aranızda bide bu km halatı bi kez yerinden çıktı geri taktım artık nerdeyse hergün geri çıkıyo bunun bu yolu yokmu kurtulamıycazmı bu dertten ??
raptor sen alt neon ları kaca aldın
Yeni yine yeniden
12'' lik neon 13 ytl 10 tanede mavi led var onlarda 50 kuruş
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
arkadaslar merhaba
ankarada iyi bi servis arıyorum
bilen söylesin
benimki bişeyden anlamıyo
yardımlarınızı bekliyorum.....
raptor sıtede fotografın varmı yada bana yollayabılırmısın merak etıım
Yeni yine yeniden
ya bende alta neon takmayı düşünüodum ama serwisten bi arkadaş arkanda biri warken tümseklerde filan yere sürter kırılır dedi. böle bi şikayeti olan warmı?
ya arkadaslar bende rmz125lik scooter war ..yolda gidiyoruz yigendede mondial ben bastım kök 100ü gösterdi benım yigeninkine bi yaklastım 110..bende mı arıza war yoksa mondidemi..salcano ile de denedim aynı.
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
onlar ufak tefek olabılır yaa
Yeni yine yeniden
benimde mondi az gösteriyor km yi
Ölümde Var Ucundahttp://s3.bitefight.net/c.php?uid=67766
ARKADASLAR 151 RS İMİZE İLK ZAM GELDİ 1500 YTL ALDIGIMIZ MOTORLAR 1737 YTL OLDU HAYIRLI OLSUN 1OO KAGITTA PLAKA MASRAFI YANİ ERKEN ALANLAR KAR ETTİ 250 YTL ZAM YEDİ ..SAGOLSUN DEVLETİMİZ VAR OLSUN DESTEKLEYECEGİNE KÖSTEK OLUYOR TAŞ KOYUYOR ÖNÜMÜZE AMA BİZ MOTORCUYUz ÖTV nin açılımını bilmek isteyenler özgürlükten taviz verme anlamına geliyor mondiciler için şu 151 rs iyimi kötümü tartışmasıda bitse artık abi eksi 30 derecede yarım metre karın içinde buzlu yollarda kullandım ne çalışmasında bi sorun var ne marşta ilk basışta alıyor 130 buluyor iki kişi yokuşlarda 110 rahat diyor denedim kafadan söylemiyorum...
151 rs hakkında bılgısı olan yok bu..ben aldım kullanıyorum 15 günden beriii güzel kaciyor ama sadece tek sorun bence frenlerinde..durmuyorr pompolamayınca
152 rs nın benzinini hesaplayan varmı..nekadar gidiyorrr?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)